Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på

820 97 123

26 kr/min
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. Tast 9 om du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. Pris 26 kr/min
spatjenester24no instagram 46spatjenester24no instagram 47spatjenester24no instagram 48spatjenester24no instagram 49spatjenester24no instagram 50spatjenester24no instagram 51
 

Astrologi

Astrologi har i over 2000 år vært en vitenskap som har hatt stor betydning opp gjennom tidene også i våre dager. Ordet kommer fra det greske "Astron" som betyr stjerne og  ”Logos” som betyr systematisk tanke eller tale. Når en klarsynt, synsk, spådame bruker astrologi til å spå ser hun på din fødselsdato for å finne hvilket stjernetegn du er født i, spåkoner ser også på hvordan planetene var plassert. Dette er en vitenskap med dype røtter innen spådom. Du vil få en klarsynt innsikt i din personlighet og hvem du er og kan bli. Våre utdannede astrologer kan noen ganger spå med tarottv kort, fordi disse kortene er knyttet til stjernetegn. De har også kunnskapen og erfaring med å gi deg en fullstendig astrologisk analyse, slik at du vil kunne få full innsikt i det som gjelder deg og ditt liv. Når du bruker spåtelefon til å få spåtjenester vil våre du oppleve at flere av våre astrologer også har evner som klarsynte, synske, healere og spåkoner. De har en bred kunnskap og erfaring og vil kunne gi deg spådom og innsikt både via astrologi og tarottv kort, krystallkulen, pendler, intuisjon som et av mange verktøy.

 

Lesbare artikler om Astrologi

Lag din «ting jeg ønsker å gjøre før jeg dør» liste ved hjelp av astrologi

3623 visninger
Konseptet med en «ting jeg ønsker å gjøre før jeg dør» liste er kjent for mange. Selv om du aldri har hørt ordet før, har du sannsynligvis tenkt over alle tingene du vil gjøre før tiden på denne jorden er over.
 

Forstå og følg dine drømmer

4844 visninger
Alle har drømmer om fremtiden. Det beste vi kan gjøre er å ha realistiske drømmer som er fylt av åndelige budskap og livsenergi.
 

Ta en ferie for sjelen

4100 visninger
Åndelige ferier kan gi sjelen en sjanse til å innhente, hvile og ta imot ny energi. Lær mer om fordelene ved slike ferier her.
 

Fire tegn på at det er på tide å slutte i jobben din

4418 visninger
Har du et dårlig forhold til sjefen din? Våkner du deg hver morgen, og vegrer deg for å gå på jobb? Innebærer arbeidet ditt et høyt stressnivå?
 

Forhold - tre tips som gjør at forskjellige livsløp fungerer

3145 visninger
Når folk innser at deres livsløp varierer fra deres partnere, tar de ofte avgjørelsen om å avslutte forholdet.
 
 
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 12326 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer