Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på

820 97 123

26 kr/min
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. Tast 9 om du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. Pris 26 kr/min
spatjenester24no instagram 46spatjenester24no instagram 47spatjenester24no instagram 48spatjenester24no instagram 49spatjenester24no instagram 50spatjenester24no instagram 51
 

Husrens

Hver gang man flytter til et nytt sted, eller det har skjedd endringer i livet bør en få utført en husrensing. Det kan være en tung energi i et rom eller hele huset som gjør at en aldri føler at man får ro og fred. En har ingen energi og føler seg urolig, sliten og trøtt. Mange sier at de ikke orker å ta tak i de daglige gjøremål. Noen føler til og med at de dårlige energiene går fysisk til angrep på en. Dette er noe som heldigvis ikke skjer ofte, men spåtjenester har flere som har husrensing som spesialfelt og har både utdannelse og lang erfaring fra det å fjerne dårlige energier og opprette en god harmoni og balanse i hus og hjem. Det å få tilbake energi og fred er noe våre husrensere kan hjelpe deg med på spåtelefon. Har du noen gang sett at hunden eller katten oppfører seg unormalt, det kan også være et tegn på at det er på tide å få utført en husrensing av en profesjonell fra spåtjenester. Dette kan gjøres via telefon, og du vil få de råd du trenger for å kunne få et harmonisk hjem uten alt det som i dag gjør at du kan føle deg iakttatt og ubekvem i ditt eget hjem. Det er mange som tror de innbiller seg at det er dårlige energier i deres hjem, men dette er like virkelig som at et hus kan få en vannlekkasje. Dette er noe våre synske, klarsynte spåkoner kan mye om og har mulighet til å hjelpe deg med. Ditt hjem skal være et sted du henter energi og ikke blir tappet for energi og glede. Derfor er vi glade for at dette er noe vi på spåtjenester kan hjelpe deg med.

 

Lesbare artikler om Husrens

Skyggefolket

96 visninger
Folk fra hele verden har lagt ut på våre nettsider om noe veldig uvanlig de har opplevd, det er møter med det de beskriver som ånder eller skyggefolket. Det ser ut som kroppen er en flytende skygge, den er ikke fysisk slik at en kan ta på de, men tåkete og gjennomsiktig skapelse som kommer og går.
 

Livet etter døden, fortsetter barnet mitt å vokse?

6835 visninger
Tapet av et barn er en forferdelig byrde for foreldrene å bære. Mange lurer på om barn vokser opp i livet etter døden, forblir i samme alder, eller oppholder seg på jorden.
 
 
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 12326 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer