Trykk 1 for å bli koblet sammen med første ledige person. Trykk 2 for å lytte til presentasjoner. Trykk 3 for å velge hvem du vil snakke med. 29,90 kr/min
 

Jobb som medium

Er en jobb som medium, som du kan utføre hjemmefra når du selv ønsker, noe for deg?

Vær din egen sjef

Du velger selv når du skal jobbe, samt hvor mye du vil jobbe. Våre krav er at du må logge inn minimum 50 timer per måned, av disse må ti timer være natt (00:00-06:00). Om du vil ta en time her og der, eller om du ønsker å være innlogget sammenhengende eller om du ønsker å jobbe mer enn dette, så får du det. Det er helt opp til deg. I en jobb som medium er du din egen sjef. Når du er innlogget, blir kundenes samtaler oppkoblet automatisk til din telefon fra systemet vårt. Slik sikrer vi alles anonymitet.

Meningsfullt arbeid

I en jobb som medium benytter du deg av dine klarsynte evner til å støtte og veilede mennesker med ulike utfordringer og ønsker. En arbeidstest vil utføres under intervjuet i form av en reading. Slik sikrer vi at du har de nødvendige ferdighetene og evnene. Jobben passer fint som ekstrajobb, hvor man kombinerer det med studier eller hjemmekontor. 

Vi leter etter

Vi leter etter deg som har klarsynte evner, som liker å veilede og støtte andre mennesker og som er en god samtalepartner. I en jobb som medium liker du å styre din egen tid og du søker meningsfullt og givende arbeid. Du har erfaring med å bruke dine evner til å hjelpe andre, du er over 18 år og du snakker flytende norsk.

Lønn

I tillegg til en grunnlønn, mottar du timelønn som bestemmes av selve samtaletiden du har med kundene. Vi har også et bonussystem som fungerer slik at din timelønn blir høyere desto lengre samtaletiden din er. Hvis du er flink til å skrive og har ønsker om å skrive, kan du i tillegg til din jobb som medium skrive tekster mot betaling. Tekstene er i praksis i en blogg vi tilrettelegger for deg. Det er med på å øke samtaletrafikken.

Høres dette interessant ut? Send søknad til: hr.no@redhatholdings.com.

 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer