Trykk 1 for å bli koblet sammen med første ledige person. Trykk 2 for å lytte til presentasjoner. Trykk 3 for å velge hvem du vil snakke med. 29,90 kr/min
 

Tilbakemeldinger

Ta gjerne en titt på våre kunders opplevelser av tjenesten før du bestemmer deg for hvem du vil snakke med

Mette sier dette om :

Utrolig trygg og treffer rett i alt han sier. Anbefales!

Bonnie sier dette om :

En helt fantastisk mann! Han ga meg veldig god og trygg informasjon. Anbefales på det sterkeste!

Andreas Ivar Arnason sier dette om :

Hei, Axel var presis og klar. Også hadde han god erfaring og råd på området veien ut av depresjon/ utmattelse. Jobb og familie forhold svarte han også godt på

Elis sier dette om :

Elvira er ekstremt dyktig!! Jeg oppgav ikke navn på personen engang, men alt hun fikk inn stemte!! Hun får råd fra guidene sine som virker fornuftige, og samtidig gir et inblikk inn i mulighetene, og det som kommer til å skje! Det var en veldig detaljert og god reading!! Tusen takk Elvira!! Jeg fallt desverre ut på grunn av pengemangel på telefonen, men ringer gjerne tilbake ved en annen anledning!!

Hanne sier dette om :

Veldig fin og klok samtalepartner. Snakker gjerne med deg en annen gang.

Grete sier dette om :

Veldig flink

Cathrin Haugsland sier dette om :

Dan is always nice too talk too. He is a very good psychic and dont lie. I tell you the truth, I am very satisfied with him.

Thuy sier dette om :

Hei, jeg har tidligere snakket med Angeli og hun er en helt fantastisk dame. Hun er faktisk den eneste jeg ringer til hver gang jeg vil spørre om noe. Alt roer seg og ting stemmer.

Helene sier dette om :

Fantastisk koselig å prate med, uheldigvis brøt samtalen i slutten, men du fikk meg i bedre humør med at pusen min lever. Du ga meg gode tips, og det setter jeg pris på. Det blir deg jeg ringer igjen om jeg trenger hjelp! Tusen takk!

Vytas sier dette om :

Denne dame er utrolig fint. Jeg har snakket bare par minutter og fikk med en gang svar på minne spørsmål og fikk energi til å kjempe meg videre med problemer som jeg har pr. i dag.

Cathrin Haugsland sier dette om :

Thank you so much. I went out the door and there was my cat waiting for me she must have listen to you when you told her that I was sick and dissapointed in her. Kind regards, Cathrin.

Grethe T sier dette om :

Fantastisk dyktig, hun plukket meg inn på ting INGEN andre vet. Spennede måte å tenke på, og en stemme som virket på en merkelig måte, var som om jeg hadde fått healing uten å få det. Ringer igjen !

Inger Lise sier dette om :

Som kunde er jeg godt fornøyd..Damen var flink.

Berit Nilsen sier dette om :

Klare og kjappe svar og bekreftelser på mine spørsmål. Når jeg snakker med deg føler jeg også at jeg er på samme bølgelengde, og føler meg vel. Jeg ringer kun deg ved behov, og føler meg mye bedre etter samtalen. Hilsen Berit

Siv sier dette om :

Veldig hyggelig å snakke med Sophia. Behagelig å høre på og ga meg veldig gode svar på det jeg lurte på innen kjærligheten. Satt igjen med en veldig god følelse etter samtalen. Veldig fornøyd og anbefaler henne på det sterkeste! :)

Kristine sier dette om :

Jeg sa lite men fikk gode ord tilbake. Hvis du har rett så kommer jeg til å ringe igjen. Tusen tusen takk

Anonym sier dette om :

Veldig god på å beskrive situasjonen, riktige fakta, vennlig og klok. Gode pekepinner i forhold til situasjonen.

Anonym sier dette om :

Bekrefter ting som har skjedd og nåtid veldig klart og tydelig. Er vennlig, og forklarer godt. Jeg føler meg virkelig bedre etter samtalen.

Anonym sier dette om :

Gir tilbakemeldinger på en veldig kjærlighetsfull og varm måte, og svarer på spørsmål med dybde, slik at jeg kan velge å utvikle meg selv videre. Kommer til roten. Fantastisk godt menneske.

Gul sier dette om :

Perfekt!

Gulusar sier dette om :

Hun er super bra spådame. Anbefales!

Nina Ødegård sier dette om :

Takk Magdalena for en fin samtale jeg hadde med deg i dag 17 september. Det stemte så godt det du kunne si om meg og mine, rundt meg og min økonomi. Og alt det ellers du tok opp, fikk mine øyne opp og det skal jeg ta til meg. Jeg skal kontakte deg igjen og fortelle hvordan det går. Du klarte å få angst og urolighet bort fra Meg. Så tusen takk Magdalena, du er en unik og spesiell dame som jeg gjerne kontakter igjen. Tusen takk :)

Tove sier dette om :

Denne samtalen jeg hadde med deg var ekte. Når miraklene skjer så kontakter jeg deg igjen, vakre menneske.

 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_