VIL DU HELLER HA FAKTURA?
RING 21492000

  Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på  

820 97 123

  26 kr/min  
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. Tast 9 om du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. Pris 26 kr/min
 
Ønsker du faktura?

Ønsker du faktura?

Slik unngår du å betale via telefonregningen din


Ring 21492000. Du betaler da via en anonym faktura som sendes deg, enten som brev eller via e-post. Tiden regnes fra du begynner å snakke med veilederen, til samtalen avsluttes. 

Våre veiledere svarer deg på de fleste spørsmål, men gir ingen råd om sykdommer, graviditeter eller spill. Å lytte til veiledernes presentasjoner før du velger hvem du vil snakke med, er gratis. Det er også gratis å lytte til våre spennende mediale lydkurs. 

Er ikke den veilederen du bestemte deg for pålogget, kan du velge å kalle på denne. Det gjør du med et enkelt trykk på en knapp i telefonmenyen. Da blir det sendt et anrop til veilederen, som kan logge seg på og kobles sammen med deg. I telefonmenyen tilbyr vi også spennende lydkurs laget av eksperter på de aktuelle områdene. Disse lydkursene er gratis.

Skulle du i løpet av samtalen med en veileder ønske å gå tilbake til hovedmenyen, trykker du 9 på din telefon. Samtalen koster 39.90 kr per minutt, minstebetaling 15 minutter. Det eneste som kommer i tillegg, er en faktureringsavgift på kroner 95. Fakturaen skal betales i løpet av 20 dager fra fakturadato. 

Om du ikke blir koblet opp, kan grunnen være at du har nådd den kredittgrensen du har, eller at du ikke er registrert som kunde hos oss. Så fort du har betalt din faktura eller blitt registrert, kan du igjen benytte tjenesten. I begge tilfeller må du kontakte vår kundeservice. 

 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 
Trykk her for å ringe nå!820 97 12326 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer