Trykk 1 for å bli koblet sammen med første ledige person. Trykk 2 for å lytte til presentasjoner. Trykk 3 for å velge hvem du vil snakke med. 29,90 kr/min
 
Å leve som synsk
Å leve som synsk

Å leve som synsk

Å leve som synsk føles som et tveegget sverd. Her får du både positive og negative sider ved å leve som synsk

Min bane som synsk begynte allerede i 14-15-årsalderen. Da begynte jeg forstå at dette var meningen min: å leve som synsk. Jeg formidlet budskap og fikk direktiver ovenfra om hvordan jeg skulle kunne veilede. Men du skal vite at jeg virkelig hjalp mine venner! De gjorde for det meste det jeg sa og det gikk bra.

Da jeg var 17 år kjøpte jeg tarot kort. Jeg husker bare at den var brunaktig og hadde fryktelig vanskelige bilder. Jeg prøvde å legge tarot kort flere ganger med de kortene, men jeg kjente en viss avstand mellom kortene og meg. Jeg ble aldri ”venn” med dem. De endte opp i en skuff. Å leve som synsk var ikke helt uten kronglete veier.

Så kom internett. Det ble mye chatting. Og nettopp der merket jeg at min evne til å lese mennesker kom tilbake! Mange ble redde når jeg peilet dem inn. Én ble så opprørt at han skrev med store bokstaver til meg: DU ER JO EN HEKS! Deretter fjernet han meg fra vennelisten. Samme år kjøpte jeg min tarot kortstokk som jeg i dag elsker av hele mitt hjerte!

Det kan være vanskelig å leve som synsk og ha gaver som mange ikke forstår seg på. Man kjenner seg som en UFO før man selv aksepterer at slik er det bare. Og når man har gjort det, liker man det ganske enkelt.

Man må huske at det er en grunn til at man har fått evnene. Det er en grunn til at man er valgt til å leve som synsk. Det er den røde tråden man må følge. Man må finne ut HVORFOR man har fått evnene, og man må godta gavene. Det er ikke dermed sagt at man må anvende dem.

Jeg føler meg annerledes. For jeg vet mer enn andre om åndeverdenen, nåtid og fremtid. For det meste kan jeg slå på og slå av når jeg vil. Og det må man lære seg hvis man skal å leve som synsk, for ellers kan man motta informasjon som man ikke ønsker, og man blir tappet for energi. Slik var det i begynnelsen for meg. Kronisk trøtt og sliten.

I dag elsker jeg det jeg kan! Jeg hjelper mine medmennesker. Og hver gang føles det helt euforisk! Kommer det opp diskusjoner om å kunne se, få informasjon fra universet eller det å ”bare vite”, så forteller jeg bare ganske enkelt hva jeg kan. Det er klart, jeg må tåle mye skeptisisme. Til og med nedverdigende kommentarer får jeg.

Så du som har gaver: Vern om dem! Aksepter dem og aldri skjemmes over dem! Det å leve som synsk, å være klarsynt, er en uendelig gave og vi er som andre mennesker.

 
Eila
LEDIG
 

Eilas gave er synskhet. Hun ser fortid, nåtid og fremtid. Relasjonsproblemer, økonomi,...

820 97 123MIN SIDE
 
Angelina
LEDIG
 

Angelina er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne...

820 97 123MIN SIDE
 
Clair
LEDIG
 

Klarsynt, synsk spådame som er her klar til å gi deg spåtjenester og spå deg her på...

820 97 123MIN SIDE
 
Eliza
LEDIG
 

Eliza er en godhjertet og kjærlig spådame som ønsker at du skal få klare svar og...

820 97 123MIN SIDE
 
 

Interessante artikler

Ring en klarsynt

Ring en klarsynt

Litt av en oppfordring, ring en klarsynt. Ja, noen ganger i livet bør en gjøre det, ring en klarsynt og få noen...
 
Tarotkort

Tarotkort

Lar man tarot kortvise veien i fremtiden kan man lett bli lurt, tenker nok en mange. Hva er egentlig tarotkort?
 
Medial rådgivning - En jungel av tilbud

Medial rådgivning - En jungel av tilbud

Hva søker jeg etter når jeg vil finne den rette til å hjelpe? Medial rådgivning – en jungel av tilbud, er ikke helt...
 
Spor i snøen

Spor i snøen

Merkelige spor i snøen. Min intuisjon hjalp meg å finne koblingen mellom et spørsmål fra en kunde og spor i...
 
Kan en pendel hjelpe å vise vei?

Kan en pendel hjelpe å vise vei?

Mange ganger i livet kommer man til et veikryss. Hvilken vei er riktig for deg? Kan en pendel hjelpe å vise...
 
 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_