VIL DU HELLER HA FAKTURA?
RING 21492000

  Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på  

820 97 123

  26 kr/min  
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. Tast 9 om du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. Pris 26 kr/min
 
Å snakke med dyr
Å snakke med dyr

Å snakke med dyr

Jeg er et åndelig, klarsynt medium som arbeider med både mennesker og dyr. Her i artikkelen skal jeg fortelle om dyrekommunikasjon.


Jeg har lyst å fortelle om hvordan det er å være klarsynt og å kommunisere med dyr. Egentlig så henger disse to saker sammen. Dyr er nemlig meget mediale i seg selv. I tillegg er det oftere lettere å kommunisere med et dyr enn med et menneske.

Dyr vurderer ikke det de sier. Et dyr kan heller ikke lyve. Det er mulig å kommunisere med alle dyr. Dyr fungerer akkurat som oss mennesker – noen er mer ”pratsomme” enn andre. Det er mange som jobber med spåtjenester som kan hjelpe deg til å kommunisere med dyr. 

Som dyrekommunikator må man selvsagt aldri forsøke å kurere syke dyr. Dyr som ikke er friske skal naturligvis til veterinær. Men det er klart, som medial kan man eksempelvis motta beskjed fra en hest som forteller at han har vondt i ryggen, og dette er noe eieren kanskje ikke har lagt merke til. Da fungerer den mediale som kan snakke med dyr som en link mellom dyret og eieren. Den mediale personen kan gjøre eieren oppmerksom på at dyret har vondt i ryggen.

Jeg begynte min mediale bane nettopp ved at jeg oppdaget min gave å kunne kommunisere med dyr. Dyr har alltid kommet og vendt seg til meg helt av egen fri vilje. Til og med dyr som normalt ikke vender seg til mennesker. Jeg besluttet dermed å utdanne meg til dyrekommunikator. Jeg må si at det var en kul opplevelse. Det var helt fantastisk å sitte med et helt fremmed dyr foran seg og snakke med dyret og deretter få bekreftet av eieren at informasjonen stemte.

Jeg trenger ikke ha dyret foran meg, det fungerer like bra på avstand. Men man må huske å spørre dyret først om det ønsker å kommunisere. Du må aldri krenke dyret. Dersom dyret sier at det ikke vil kommunisere med deg må man finne seg i det. Min erfaring er likevel at i generelt sett ønsker alle dyr å kommunisere med meg.

 

 

Vil du snakke om Å snakke med dyr ring til:

SpatjenesterAnki
Ledig
AnkiNR 233Medium, Klarsynte, Spåkone, Eksperthjelp, Spådame,...
 

Synske Anki kan lese av dine energier og finne tilbake til balansen. Hun spår i...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
SpatjenesterAlma
Ledig
AlmaNR 594Medium, Tarotkort, Synske, Spåkone, Eksperthjelp, Alle...
 

Alma er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne spå...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
SpatjenesterElla
Ledig
EllaNR 83Medium, Tarotkort, Spåtelefon, Spådame, Eksperthjelp,...
 

Ella er et medium og en spådame som har en evne til å få mennesker trygge i alle...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
SpatjenesterAmanda
Ledig
AmandaNR 18Tarotkort, Drømmetydning, Eksperthjelp, Klarsynt, Medium,...
 

Amanda er et utdannet medium som har lang erfaring med arbeid på spålinjen. Hun får...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
 
 

Artikkelforslag til deg

Satanister

9008 visninger

Klarsynte, synske, spåkoner, healere som arbeider på spåtelefon bruker aldri svart magi. Vi tilber ikke djevelen. Vi dyrker kjærlighet, lys og godhet.

 

Livet etter døden, fortsetter barnet mitt å vokse?

9630 visninger

Tapet av et barn er en forferdelig byrde for foreldrene å bære. Mange lurer på om barn vokser opp i livet etter døden, forblir i samme alder, eller oppholder seg på jorden.

 

Synske personer – finnes de?

4762 visninger

Synske personer, i dag møter man dem jo «over alt», men er de reelt synske?

 

Kloning

4744 visninger

Moral og etikkspørsmål er en viktig del av alle områder, også innen bioteknikken. Skal man kunne blande gener fra ulike arter er et aktuelt tema.

 

Viktigheten av å konsultere en klarsynt: hvorfor og når skal du vurdere å besøke dem?

3553 visninger

Det er ingen i verden som lever i fullstendig fred. Noen sliter mer enn andre. Her kan du lese om hvorfor det vil være fordelaktig å be om hjelp.

 

Hvordan min mediale bane begynte

4993 visninger

Her kan du lese om hvordan en klarsynt spåkone ble klar over sine gaver og hvordan hun bruker de til å gi eksperthjelp til alle som trenger det.

 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 
Trykk her for å ringe nå!820 97 12326 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer