VIL DU HELLER HA FAKTURA?
RING 21492000

  Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på  

820 97 123

  29,90 kr/min  
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. 29,90 kr/min
 
Åndenes makt klarsynte var overskrifta
Åndenes makt klarsynte var overskrifta

Åndenes makt klarsynte var overskrifta

Her om dagen bladde jeg gjennom avisa, brått stoppet jeg ved en annonse «Åndenes makt klarsynte søkes»


Det var nok den pussige ordstillinga som gjorde at jeg bremset opp. Hvordan går det ann å skrive slik tenkte jeg, «Åndenes makt klarsynte søkes». Etter å ha lest annonsen måtte jeg jo smile. Årsaken var jo å tiltrekke seg oppmerksomhet fra lesere, og det hadde de jo klart, til og med jeg stoppet opp.

På jobben begynt vi å diskutere denne annonsen, hvem søker på slikt, spurte en av kollegaene. Mange gode, og noen mindre gode, forslag kom opp, alt fra synske, klarsynte, prinsesser og sjamaner til vanlige mennesker. De fleste hadde jo fått med seg noen episoder av Åndenes makt, så vi visste jo litt om hva konseptet gikk ut på. Vi visste jo også litt om hvilke klarsynte som deltok i serien.

Dagen etter hadde en av kontorets «moroklumper» hengt opp en stor plakat på kontorets oppslagstavle: Finnes Åndenes makt klarsynte her på kontoret?». Det var kanskje dette som gjorde at jeg begynte å undersøke litt rundt dette. Altså, programmet, konseptet og de som deltok, kvalifikasjoner og så videre.

1: Hva er Åndenes makt? Svar: Et program på TVNorge der noen som mener at de er hjemsøkt av noe overnaturlig tar kontakt, TV-teamet rykker inn, undersøker, historien fortelles, en klarsynt besøker stedet og en forklaring blir presentert, og huset eller stedet renses. Deretter undersøker programlederen fakta, og prøver å finne sammenhenger med hva kilder forteller. Så nå søker de altså etter nye klarsynte, men overskrifta «Åndenes makt klarsynte».

2: De skal ha en som kan se eller føle det som skjer, for så å kunne rense stedet. I tillegg skal det sikkert være en som gjør seg på TV. Det gjør jo at jeg ikke er aktuell, klarsynt er jeg ikke, og min fremtoning egner seg best på radio. Men spennende er det jo.

En klarsynt er en som får opp et "bilde" av en spesiell hendelse eller situasjon som kan skje eller har skjedd. De fleste mennesker sender ut en form for "energi" som en klarsynt fanger opp og tolker. Klarsyn sammen med en godt utviklet intuisjon gir den klarsynte mulighet for a gi deg råd og veiledning om en bestemt handling eller situasjon nå eller i fremtiden. Det er i hvertfall det jeg får opp når jeg søker på nettet. Faget kalles visst mediumskap. Ut fra det jeg leser, inneholder dette fagfeltet mange ting.

Uten at det framgår av annonsen «Åndenes makt klarsynte» så ser jeg jo i programmet at områder som å formidle meldinger fra avdøde og rense hus og områder er områder vedkommende arbeider med. I tillegg formidles sinnstemninger hos den eller de som hjemsøker stedet. Den klarsynte må kunne disse tingene, både for å skape et godt program, men også for å være troverdig.

3: I forhold til denne jobben er det jo viktig med kommunikative evner.Man skal jo som sagt være med på å skape et program. Jeg antar at det her kreves at man har litt skuespillertalent, ikke for å spille skuespill, men for å være formidler til tv-publikummet.

I dette programmet skal en jo både kommunisere med de som eier stedet, de som ser på og den som eventuelt skal hjelpes over på den andre siden. Det blir jo tre forskjellige måter å kommunisere på.

 

Vil du snakke om Åndenes makt klarsynte var overskrifta ring til:

SpatjenesterEliza
Ledig
ElizaNR 16Tarotkort, Spåtjenester, Spåtelefon, Spådame, Alle...
 

Eliza er en godhjertet og kjærlig spådame som ønsker at du skal få klare svar og...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
Bloggere
SpatjenesterIrina
Ledig
IrinaNR 245Alle rådgivere, Klarsynt, Spådame, Tarotkort, Medium,...
 

Irina er et medium og spådame som bruker en kombinasjon av tarotkort og klarsyn når...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
SpatjenesterBriana
Ledig
BrianaNR 80Medium, Eksperthjelp, Spådame, Spåtjenester, Klarsynt,...
 

Briana er en glad og energisk spåkvinne som får budskap fra engler og eller bruker de...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
SpatjenesterAlma
Ledig
AlmaNR 594Medium, Tarotkort, Synske, Spåkone, Eksperthjelp, Alle...
 

Alma er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne spå...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
 
 

Artikkelforslag til deg

Fenomenologi - mer enn spådom

3803 visninger

Fenomenologi er studiet av fenomener og hvordan de fremtrer for oss fra et førstepersonperspektiv.

 

Hvordan skal du takle å være en empat?

3073 visninger

Å være empatisk betyr ikke at vi ikke skal slutt å ta vare på oss selv. Jeg har brukt mye tid på å jobbe med hvordan jeg skal håndtere denne typen følelser og omtanke for andre.

 

Å leve som synsk

7426 visninger

Det å være klarsynt og synsk kan føles som et tveegget sverd, her får du en forklaring på både de positive og negative sidene ved denne gaven.

 

En magisk legende suppe

10873 visninger

Magi kan ikke løse alle problemer, men det kan bidra. Her får du en oppskrift du kan gjøre hvis noen føler seg dårlig.

 

Fem måter klarsynte kan forbedre livet ditt

3115 visninger

Livet er fult av kamper og vanskelige valg. Her finner du 5 måter klarsynte kan hjelpe deg og gjøre livet ditt bedre på.

 

Fem måter man kan oppnå lykke på

3273 visninger

Her kan du lese om ulike måter å oppnå lykke på. Finn de riktige verktøyene og den rette informasjonen.

 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 29,90 kr/min

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 
Trykk her for å ringe nå!820 97 12329,90 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer