Trykk 1 for å bli koblet sammen med første ledige person. Trykk 2 for å lytte til presentasjoner. Trykk 3 for å velge hvem du vil snakke med. 29,90 kr/min
 
Åndenes makt klarsynte var overskrifta
Åndenes makt klarsynte var overskrifta

Åndenes makt klarsynte var overskrifta

Her om dagen bladde jeg gjennom avisa, brått stoppet jeg ved en annonse - Åndenes makt klarsynte var overskrifta

Det var nok den pussige ordstillinga som gjorde at jeg bremset opp. Hvordan går det ann å skrive slik tenkte jeg, Åndenes makt klarsynte var overskrifta. Etter å ha lest annonsen måtte jeg jo smile. Årsaken var jo å tiltrekke seg oppmerksomhet fra lesere, og det hadde de jo klart, til og med jeg stoppet opp.

På jobben begynt vi å diskutere denne annonsen, hvem søker på slikt, spurte en av kollegaene. Mange gode, og noen mindre gode, forslag kom opp, alt fra synske, klarsynte, prinsesser og sjamaner til vanlige mennesker. De fleste hadde jo fått med seg noen episoder av Åndenes makt, så vi visste jo litt om hva konseptet gikk ut på. Vi visste jo også litt om hvilke klarsynte som deltok i serien.

Dagen etter hadde en av kontorets «moroklumper» hengt opp en stor plakat på kontorets oppslagstavle: Finnes Åndenes makt klarsynte var overskrifta. Det var kanskje dette som gjorde at jeg begynte å undersøke litt rundt dette. Altså, programmet, konseptet og de som deltok, kvalifikasjoner og så videre.

1: Hva er Åndenes makt? Svar: Et program på TVNorge der noen som mener at de er hjemsøkt av noe overnaturlig tar kontakt, TV-teamet rykker inn, undersøker, historien fortelles, en klarsynt besøker stedet og en forklaring blir presentert, og huset eller stedet renses. Deretter undersøker programlederen fakta, og prøver å finne sammenhenger med hva kilder forteller. Så nå søker de altså etter nye klarsynte, med Åndenes makt klarsynte var overskrifta.

2: De skal ha en som kan se eller føle det som skjer, for så å kunne rense stedet. I tillegg skal det sikkert være en som gjør seg på TV. Det gjør jo at jeg ikke er aktuell, klarsynt er jeg ikke, og min fremtoning egner seg best på radio. Men spennende er det jo.

En klarsynt er en som får opp et "bilde" av en spesiell hendelse eller situasjon som kan skje eller har skjedd. De fleste mennesker sender ut en form for "energi" som en klarsynt fanger opp og tolker. Klarsyn sammen med en godt utviklet intuisjon gir den klarsynte mulighet for a gi deg råd og veiledning om en bestemt handling eller situasjon nå eller i fremtiden. Det er i hvertfall det jeg får opp når jeg søker på nettet. Faget kalles visst mediumskap. Ut fra det jeg leser, inneholder dette fagfeltet mange ting.

Uten at det framgår av annonsen «Åndenes makt klarsynte» så ser jeg jo i programmet at områder som å formidle meldinger fra avdøde og rense hus og områder er områder vedkommende arbeider med. I tillegg formidles sinnstemninger hos den eller de som hjemsøker stedet. Den klarsynte må kunne disse tingene, både for å skape et godt program, men også for å være troverdig.

3: I forhold til denne jobben er det jo viktig med kommunikative evner. Man skal jo som sagt være med på å skape et program. Jeg antar at det her kreves at man har litt skuespillertalent, ikke for å spille skuespill, men for å være formidler til tv-publikummet.

I dette programmet skal en jo både kommunisere med de som eier stedet, de som ser på og den som eventuelt skal hjelpes over på den andre siden. Det blir jo tre forskjellige måter å kommunisere på.

 
Laura
LEDIG
 

Laura møter deg med et åpent sinn og guider deg gennom viktige valg i livet

820 97 123MIN SIDE
 
Eila
LEDIG
 

Eilas gave er synskhet. Hun ser fortid, nåtid og fremtid. Relasjonsproblemer, økonomi,...

820 97 123MIN SIDE
 
Angelina
LEDIG
 

Angelina er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne...

820 97 123MIN SIDE
 
Amanda
LEDIG
 

Amanda er et utdannet medium som har lang erfaring med arbeid på spålinjen. Hun får...

820 97 123MIN SIDE
 
 

Interessante artikler

Ring en klarsynt

Ring en klarsynt

Litt av en oppfordring, ring en klarsynt. Ja, noen ganger i livet bør en gjøre det, ring en klarsynt og få noen...
 
Tarotkort

Tarotkort

Lar man tarot kortvise veien i fremtiden kan man lett bli lurt, tenker nok en mange. Hva er egentlig tarotkort?
 
Medial rådgivning - En jungel av tilbud

Medial rådgivning - En jungel av tilbud

Hva søker jeg etter når jeg vil finne den rette til å hjelpe? Medial rådgivning – en jungel av tilbud, er ikke helt...
 
Spor i snøen

Spor i snøen

Merkelige spor i snøen. Min intuisjon hjalp meg å finne koblingen mellom et spørsmål fra en kunde og spor i...
 
Kan en pendel hjelpe å vise vei?

Kan en pendel hjelpe å vise vei?

Mange ganger i livet kommer man til et veikryss. Hvilken vei er riktig for deg? Kan en pendel hjelpe å vise...
 
 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_