KVALITETSSIKRET TJENESTE GODKJENTE KLARSYNTE

  Ring oss på  

820 97 123

  29,90 kr/min  
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. 29,90 kr/min
 
Åndenes makt klarsynte var overskrifta
Åndenes makt klarsynte var overskrifta

Åndenes makt klarsynte var overskrifta

Her om dagen bladde jeg gjennom avisa, brått stoppet jeg ved en annonse - Åndenes makt klarsynte var overskrifta

Det var nok den pussige ordstillinga som gjorde at jeg bremset opp. Hvordan går det ann å skrive slik tenkte jeg, Åndenes makt klarsynte var overskrifta. Etter å ha lest annonsen måtte jeg jo smile. Årsaken var jo å tiltrekke seg oppmerksomhet fra lesere, og det hadde de jo klart, til og med jeg stoppet opp.

På jobben begynt vi å diskutere denne annonsen, hvem søker på slikt, spurte en av kollegaene. Mange gode, og noen mindre gode, forslag kom opp, alt fra synske, klarsynte, prinsesser og sjamaner til vanlige mennesker. De fleste hadde jo fått med seg noen episoder av Åndenes makt, så vi visste jo litt om hva konseptet gikk ut på. Vi visste jo også litt om hvilke klarsynte som deltok i serien.

Dagen etter hadde en av kontorets «moroklumper» hengt opp en stor plakat på kontorets oppslagstavle: Finnes Åndenes makt klarsynte var overskrifta. Det var kanskje dette som gjorde at jeg begynte å undersøke litt rundt dette. Altså, programmet, konseptet og de som deltok, kvalifikasjoner og så videre.

1: Hva er Åndenes makt? Svar: Et program på TVNorge der noen som mener at de er hjemsøkt av noe overnaturlig tar kontakt, TV-teamet rykker inn, undersøker, historien fortelles, en klarsynt besøker stedet og en forklaring blir presentert, og huset eller stedet renses. Deretter undersøker programlederen fakta, og prøver å finne sammenhenger med hva kilder forteller. Så nå søker de altså etter nye klarsynte, med Åndenes makt klarsynte var overskrifta.

2: De skal ha en som kan se eller føle det som skjer, for så å kunne rense stedet. I tillegg skal det sikkert være en som gjør seg på TV. Det gjør jo at jeg ikke er aktuell, klarsynt er jeg ikke, og min fremtoning egner seg best på radio. Men spennende er det jo.

En klarsynt er en som får opp et "bilde" av en spesiell hendelse eller situasjon som kan skje eller har skjedd. De fleste mennesker sender ut en form for "energi" som en klarsynt fanger opp og tolker. Klarsyn sammen med en godt utviklet intuisjon gir den klarsynte mulighet for a gi deg råd og veiledning om en bestemt handling eller situasjon nå eller i fremtiden. Det er i hvertfall det jeg får opp når jeg søker på nettet. Faget kalles visst mediumskap. Ut fra det jeg leser, inneholder dette fagfeltet mange ting.

Uten at det framgår av annonsen «Åndenes makt klarsynte» så ser jeg jo i programmet at områder som å formidle meldinger fra avdøde og rense hus og områder er områder vedkommende arbeider med. I tillegg formidles sinnstemninger hos den eller de som hjemsøker stedet. Den klarsynte må kunne disse tingene, både for å skape et godt program, men også for å være troverdig.

3: I forhold til denne jobben er det jo viktig med kommunikative evner. Man skal jo som sagt være med på å skape et program. Jeg antar at det her kreves at man har litt skuespillertalent, ikke for å spille skuespill, men for å være formidler til tv-publikummet.

I dette programmet skal en jo både kommunisere med de som eier stedet, de som ser på og den som eventuelt skal hjelpes over på den andre siden. Det blir jo tre forskjellige måter å kommunisere på.

 

Velkommen til å ringe våre klarsynte for å få svar på dine spørsmål

Liza
Ledig
 

Liza har kontakt med den andre siden. Og hun kan spå deg i tarotkortene sine. Endelig...

Min sideTrykk her for å ringe nå!
 
MetteliivaNy!
Clair
Ping meg
 

Klarsynt, synsk spådame som er her klar til å gi deg spåtjenester og spå deg her på...

Min sideTrykk her for å ringe nå!
 
Rebecca
Ping meg
 

Rebecca er en klarsynt spådame som bruker ulike vertøy når hun skal spå deg. Hun har...

Min sideTrykk her for å ringe nå!
 
Varja
Ping meg
 

Varja er spådame på spåtelefonen, hun kommuniserer godt med både dyr og...

Min sideTrykk her for å ringe nå!
 
 
 

Spennende artikler

Ring en klarsynt

Ring en klarsynt

Litt av en oppfordring, ring en klarsynt. Ja, noen ganger i livet bør en gjøre det, ring en klarsynt og få noen...
 
Tarotkort

Tarotkort

Lar man tarot kortvise veien i fremtiden kan man lett bli lurt, tenker nok en del. Hva er egentlig tarotkort?
 
Medial rådgivning - En jungel av tilbud

Medial rådgivning - En jungel av tilbud

Hva søker jeg etter når jeg vil finne den rette til å hjelpe? Medial rådgivning – en jungel av tilbud, er ikke helt...
 
Spor i snøen

Spor i snøen

Merkelige spor i snøen. Min intuisjon hjalp meg å finne koblingen mellom et spørsmål fra en kunde og spor i...
 
Kan en pendel hjelpe å vise vei?

Kan en pendel hjelpe å vise vei?

Mange ganger i livet kommer man til et veikryss. Hvilken vei er riktig for deg? Kan en pendel hjelpe å vise...
 
 
 
Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 
Trykk her for å ringe nå!820 97 12329,90 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer