KVALITETSSIKRET TJENESTE GODKJENTE KLARSYNTE

  Ring oss på  

820 97 123

  29,90 kr/min  
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. 29,90 kr/min
 
Åndenes makt klarsynte
Åndenes makt klarsynte

Åndenes makt klarsynte

Er åndenes makt klarsynte virkelige klarsynte eller er det bløff i programmet?

Åndenes makt er et norsk fjernsynsprogram. Lignende konsepter eksisterer også, eller har eksistert, i Sverige og Danmark. I tillegg har det eksistert andre programmer som følger det samme konseptet på andre kanaler. I Norge har programmet blitt sendt på kanalen TVNorge.

Åndenes makt klarsynte er ofte de samme. Det alternerer ofte mellom de samme tre klarsynte damene og en klarsynt mann. Programmet går som regel ut på at noen har kontaktet programmet for å få fjernet ånder som går igjen i huset og skaper problemer. Andre ganger gjelder det å få kartlagt hvem som går igjen. Som regel ender programmet med at den klarsynte hjelper den eller de avdøde over til den andre siden.

Programmet har selvsagt møtt en del kritikk fra flere hold. Med tanke på hvor enkelt det virker i programmet å få oversikt over åndene, og hvor enkelt det er å få renset huset eller eiendommen så kan en forstå at mange stiller spørsmålstegn. I tillegg blir de fakta som åndenes makt klarsynte samler om den som går igjen, eller eiendommens historie senere kontrollert via tilgjengelige kilder. Her kan det ofte være vanskelig å få fakta kontrollert og verifisert, noe som også bidrar til at skepsisen blant seerne øker.

Hva så, er denne skepsisen reell, eller er det bare det at en prosess over lengre tid skal kortes ned på et visst antall minutter for å bli et fjernsynsprogram? Programmets leder har ved flere anledninger påpekt at det ikke foregår juks eller at ting blir diktet opp. Det har heller aldri blitt påstått at de fakta som fremkommer blir diktet opp for å bli tilpasset fakta som finnes. Noen ganger stemmer de fakta de klarsynte finner med fakta som kan dokumenteres, andre ganger ikke. Under ingen omstendigheter har åndenes makt klarsynte blitt brifet om hvor de skal på forhånd. Programskaperne sier i flere uttalelser at det ville ødelagt programmet om de hadde forsøkt å manipulere ting.

Andre har forsøkt å avsløre om programmets klarsynte er fake eller ikke. Ved flere anledninger har utenlandske program vist at såkalte klarsynte ikke har maktet å avsløre det programmet har lagt opp til. Dette har da igjen blitt brukt som bevis for at alle klarsynte er bløffmakere. Spørsmålet er jo om den måten disse testene er lagt opp på er relevante, eller om den klarsynte blir villedet av andre ting mens testen pågår. Det å lage en test for så mange kan være en utfordring. Det å være klarsynt spenner over et vidt spekter av ferdigheter. Skal en test gjennomføres må den selvsagt teste den klarsyntes ferdigheter, hvis ikke blir det som å teste en skiløper i svømming. Det er ingen garanti for suksess. I tillegg bør sikkert slike tester gjennomføres uten at de signalene vedkommende får inn forstyrres av andre signaler.

Med tanke på hvor mange som arbeider som klarsynte eller medier, og som lever rimelig godt av det, kan en jo  stille seg spørsmålet om hvem som er fake eller ikke. Bare med tanke på hvor mange oppdrag de har i løpet av et år må mange av oppdragene være gjennomført med et positivt resultat, hvis ikke hadde disse menneskene vært som døgnfluer. stille seg spørsmålet om hvem som er fake eller ikke. Bare med tanke på hvor mange oppdrag de har i løpet av et år må mange av oppdragene være gjennomført med et positivt resultat, hvis ikke hadde disse menneskene vært som døgnfluer.

 

Velkommen til å ringe våre klarsynte for å få svar på dine spørsmål

Annie
Akkurat blitt ledig
AnnieNR 211Eksperthjelp, Klarsynte, Spåtelefon, Tarotkort, Alle...
 

Klarsynte Annie er spådame på spåtelefonen. Hun støtter deg og gir deg rådene du...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
Bloggere
Laura
Ledig
LauraNR 529Drømmetydning, Medium, Spådame, Spåkone, Alle rådgivere,...
 

Laura møter deg med et åpent sinn og guider deg gennom viktige valg i livet

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
Amanda
Ledig
AmandaNR 18Tarotkort, Drømmetydning, Eksperthjelp, Klarsynt, Medium,...
 

Amanda er et utdannet medium som har lang erfaring med arbeid på spålinjen. Hun får...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
Bloggere
Britt
Ledig
BrittNR 42Spådame, Klarsynte, Medium, Klarsynt, Eksperthjelp, Alle...
 

Britt er en kvinne med lang erfaring innen det mediale og hun bruker alle sine verktøy...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
Helene
Ledig
HeleneNR 48Alle rådgivere, Eksperthjelp, Medium, Spådame, Spåkone,...
 

Helene er svært intuitiv, healer og astrolog. Hun bruker sine evner til å hjelpe deg...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
 
 

Artikkelforslag til deg

Beste synske i Norge

946 visninger

Det er mange gode synske mennesker i Norge, hvem er den beste synske i Norge? Det er så mange at det å finne den beste synske i Norge kan være vanskelig.

 

Klarsynt telefon

919 visninger

Når man ringer en klarsynt på telefon, hva får man ut av det? Ringer du en klarsynt på telefon settes du i forbindelse med en klarsynt spådame eller spåmann. 

 

Sjette sans

2612 visninger

Noen mennesker har en sjette sans. Hva slags sans dreier det seg om?

 

Klarsynt, clairvoyant, synsk: Tre sider av samme sak?

2585 visninger

Klarsynt, clairvoyant, synsk: Tre sider av samme sak?

 

Styrk dine mediale gaver

2960 visninger

Har du ønsker å ha mediale gaver til å lese andre følelser, sinnsstemninger, ting som vil skje før det skjer i virkeligheten eller forutsi hva som vil skje? 

 
 
 
Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 
Trykk her for å ringe nå!820 97 12329,90 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer