KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM

  Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på  

820 97 123

  26 kr/min  
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. Tast 9 om du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. Pris 26 kr/min
 
Åndenes makt klarsynte
Åndenes makt klarsynte

Åndenes makt klarsynte

Er åndenes makt klarsynte virkelige klarsynte eller er det bløff i programmet?


Åndenes makt er et norsk fjernsynsprogram. Lignende konsepter eksisterer også, eller har eksistert, i Sverige og Danmark. I tillegg har det eksistert andre programmer som følger det samme konseptet på andre kanaler. I Norge har programmet blitt sendt på kanalen TVNorge.

Åndenes makt klarsynte er ofte de samme. Det alternerer ofte mellom de samme tre klarsynte damene og en klarsynt mann. Programmet går som regel ut på at noen har kontaktet programmet for å få fjernet ånder som går igjen i huset og skaper problemer. Andre ganger gjelder det å få kartlagt hvem som går igjen. Som regel ender programmet med at den klarsynte hjelper den eller de avdøde over til den andre siden.

Programmet har selvsagt møtt en del kritikk fra flere hold. Med tanke på hvor enkelt det virker i programmet å få oversikt over åndene, og hvor enkelt det er å få renset huset eller eiendommen så kan en forstå at mange stiller spørsmålstegn. I tillegg blir de fakta som åndenes makt klarsynte samler om den som går igjen, eller eiendommens historie senere kontrollert via tilgjengelige kilder. Her kan det ofte være vanskelig å få fakta kontrollert og verifisert, noe som også bidrar til at skepsisen blant seerne øker.

Hva så, er denne skepsisen reell, eller er det bare det at en prosess over lengre tid skal kortes ned på et visst antall minutter for å bli et fjernsynsprogram? Programmets leder har ved flere anledninger påpekt at det ikke foregår juks eller at ting blir diktet opp. Det har heller aldri blitt påstått at de fakta som fremkommer blir diktet opp for å bli tilpasset fakta som finnes. Noen ganger stemmer de fakta de klarsynte finner med fakta som kan dokumenteres, andre ganger ikke. Under ingen omstendigheter har åndenes makt klarsynte blitt brifet om hvor de skal på forhånd. Programskaperne sier i flere uttalelser at det ville ødelagt programmet om de hadde forsøkt å manipulere ting.

Andre har forsøkt å avsløre om programmets klarsynte er fake eller ikke. Ved flere anledninger har utenlandske program vist at såkalte klarsynte ikke har maktet å avsløre det programmet har lagt opp til. Dette har da igjen blitt brukt som bevis for at alle klarsynte er bløffmakere. Spørsmålet er jo om den måten disse testene er lagt opp på er relevante, eller om den klarsynte blir villedet av andre ting mens testen pågår. Det å lage en test for så mange kan være en utfordring. Det å være klarsynt spenner over et vidt spekter av ferdigheter. Skal en test gjennomføres må den selvsagt teste den klarsyntes ferdigheter, hvis ikke blir det som å teste en skiløper i svømming. Det er ingen garanti for suksess. I tillegg bør sikkert slike tester gjennomføres uten at de signalene vedkommende får inn forstyrres av andre signaler.

Med tanke på hvor mange som arbeider som klarsynte eller medier, og som lever rimelig godt av det, kan en jo  stille seg spørsmålet om hvem som er fake eller ikke. Bare med tanke på hvor mange oppdrag de har i løpet av et år må mange av oppdragene være gjennomført med et positivt resultat, hvis ikke hadde disse menneskene vært som døgnfluer. stille seg spørsmålet om hvem som er fake eller ikke. Bare med tanke på hvor mange oppdrag de har i løpet av et år må mange av oppdragene være gjennomført med et positivt resultat, hvis ikke hadde disse menneskene vært som døgnfluer.

 

Vil du snakke om Åndenes makt klarsynte ring til:

SpatjenesterAlma
Tilgjengelig
Almanr 594Medium, Tarotkort, Synske, Spåkone, Eksperthjelp, Alle...
 

Alma er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne spå...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
SpatjenesterLiza
Tilgjengelig
Lizanr 558Medium, Spådame, Spåkone, Synske, Alle rådgivere,...
 

Liza har kontakt med den andre siden. Og hun kan spå deg i tarotkortene sine. Endelig...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
SpatjenesterMikael
Tilgjengelig
Ny! Mikaelnr 88Eksperthjelp, Spåtjenester, Spåtelefon, Alle rådgivere,...
 

presentation kommer snart

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
SpatjenesterVarja
Tilgjengelig
Varjanr 72Medium, Spåtjenester, Spåtelefon, Tarotkort, Synske, Alle...
 

Varja er spådame på spåtelefonen, hun kommuniserer godt med både dyr og...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Artikkelforslag til deg

Åndelig veiledning for en bedre framtid

1459 visninger

Hvis vi undersøker populærlitteratur, TV og filmer fra disse dager, finner vi massevis av historier av mennesker som har suksess på mange områder og som har fortalt at de har blitt hjulpet spirituelt.

 

Fire tegn på at det er på tide å slutte i jobben din

6795 visninger

Har du et dårlig forhold til sjefen din? Våkner du deg hver morgen, og vegrer deg for å gå på jobb? Innebærer arbeidet ditt et høyt stressnivå?

 

Hjernebølger og effekter av meditasjon på dem

2005 visninger
Meditasjon er ikke bare en åndelig opplevelse. Det er en intrikat vitenskap som forklarer hva det gjør med hjernen din. Hjernebølger som er elektromagnetisk energi indikerer effekten av meditasjon på kroppen din.
 

Ta en ferie for sjelen

6579 visninger

Åndelige ferier kan gi sjelen en sjanse til å innhente, hvile og ta imot ny energi. Lær mer om fordelene ved slike ferier her.

 

Forstå og følg dine drømmer

7350 visninger

Alle har drømmer om fremtiden. Det beste vi kan gjøre er å ha realistiske drømmer som er fylt av åndelige budskap og livsenergi.

 

Lag din «ting jeg ønsker å gjøre før jeg dør» liste ved hjelp av astrologi

5494 visninger

Konseptet med en «ting jeg ønsker å gjøre før jeg dør» liste er kjent for mange. Selv om du aldri har hørt ordet før, har du sannsynligvis tenkt over alle tingene du vil gjøre før tiden på denne jorden er over.

 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 12326 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer