VIL DU HELLER HA FAKTURA?
RING 21492000

  Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på  

820 97 123

  26 kr/min  
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. Tast 9 om du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. Pris 26 kr/min
 
Beste synske i Norge
Beste synske i Norge

Beste synske i Norge

Det er mange gode synske mennesker i Norge, hvem er den beste synske i Norge? Det er så mange at det å finne den beste synske i Norge kan være vanskelig.


Det er mange gode synske mennesker i Norgen, den beste synske i Norge kan være vanskelig å finne. Gjennom historien har det vært uendelig mange som en kan føle er den beste synske i Norge. Jeg har ofte tenkt at Snåsamannen var den beste, men så dukker det opp flere som er utrolig gode. Så hvem er den beste synske i Norge?

Jeg tror at det er uendelig mange som er gode, mange som hele tiden utvikler seg og blir bedre og bedre, og her hos oss har vi mange veldig gode synske mennesker, medium, spåkoner, spåmenn og tarotleggere. Mange er kanskje ikke synske slik en ser for seg at en synsk skal være. Det er mange som har en kombinasjon av gaver og verktøy som de bruker. Det å være synsk er for meg en kobinasjon av mange ting. Jeg kjenner synske som bruker tarotkort, pendel eller krystaller.

Noen synske bruker ingenting annet enn det de ser. Noen hører ting, lukter ting. Hva som er best og hvem den beste synske i Norge er er uendelig vanskelig å si. Jeg tror at det som er viktig er at alle som er synske eller mediale får lov å utvikle seg og prøve seg. En kan ikke kunne alt, alle kan lese av feil eller trenger flere verktøy for å kunne gi gode svar. Mange er healere i tillegg til synske. Jeg tror at det er lett å si at den beste synske i Norge er noen som klarer å profilere seg og kommer i media. Det er bare det at jeg tror at det finnes så uendelig mange vi aldri hører om.

Det kan finnes en uendelig dyktig synsk person som aldri har fortalt dette til noen fordi de er rett for å bli latterliggjort eller at folk skal stemple de som gale. Det er ikke til å skyve under en stol at mange synske blir pratet stygt om eller ledd av bak ryggen på de. Det er så mye lettere å le av eller prate stygt om ting en syns er litt skremmede eller anderledes. Det er så uendelig mange dyktige som jobber her hos oss, klarsynte, medium, hekser, spåmenn, spådamer, ja, som dere vet har kjært barn mange navn. Det du må gjøre er å finne den som du føler du har en god kjemi med for den som er best for deg er nødvendigvis best for meg og omvedt. Det er energier og det skal være en person du klarer å slappe av sammen med.

Det er ofte en kanskje får svar en ikke vil ha, men det betyr ikke at svaret er feil, det kan være at du ikke er klar for sannheten ennå. Det er også en ting vi aldri skal glemme og det er at alle mennesker har en fri vilje og derfor tar en valg i livet. Hvem syns du er den beste klarsynte i Norge? 

 

Vil du snakke om Beste synske i Norge ring til:

SpatjenesterYlva
Tilgjengelig
Ylvanr 520Tarotkort, Klarsynte, Spåkone, Alle rådgivere, Spådame,...
 

Ylva kan spå deg i tarottv kort, hun er klarsynt og er på spåtelefonen.

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
Bloggere
SpatjenesterYrsa
Tilgjengelig
Yrsanr 94Alle rådgivere, Eksperthjelp, Tarotkort, Spåkone, Spådame,...
 

Yrsa ble født med sine gaver som har blitt arvet gjennom generasjoner og har i voksen...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
SpatjenesterBriana
Tilgjengelig
Briananr 80Medium, Eksperthjelp, Spådame, Spåtjenester, Klarsynt,...
 

Briana er en glad og energisk spåkvinne som får budskap fra engler og eller bruker de...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
Bloggere
SpatjenesterIrina
Tilgjengelig
Irinanr 245Alle rådgivere, Klarsynt, Spådame, Tarotkort, Medium,...
 

Irina er et medium og spådame som bruker en kombinasjon av tarotkort og klarsyn når...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
 
 

Artikkelforslag til deg

Norges beste synske

243 visninger

Det er klart det er et spørsmål alle ønsker svar på, hvem er norges beste syske og hvor finner jeg norges beste synske? Det er mange gode der ute, men best? 

 

Satanisme

5271 visninger

Vi spådamer på spåtjenster24.no er ikke satanister. Vi mener mennesker er like mye verdt, at målet med livet er kjærlighet og glede.

 

Åndelig veiledning for en bedre framtid

1732 visninger

Hvis vi undersøker populærlitteratur, TV og filmer fra disse dager, finner vi massevis av historier av mennesker som har suksess på mange områder og som har fortalt at de har blitt hjulpet spirituelt.

 

Lag din «ting jeg ønsker å gjøre før jeg dør» liste ved hjelp av astrologi

5826 visninger

Konseptet med en «ting jeg ønsker å gjøre før jeg dør» liste er kjent for mange. Selv om du aldri har hørt ordet før, har du sannsynligvis tenkt over alle tingene du vil gjøre før tiden på denne jorden er over.

 

Forstå og følg dine drømmer

7723 visninger

Alle har drømmer om fremtiden. Det beste vi kan gjøre er å ha realistiske drømmer som er fylt av åndelige budskap og livsenergi.

 

Ta en ferie for sjelen

6976 visninger

Åndelige ferier kan gi sjelen en sjanse til å innhente, hvile og ta imot ny energi. Lær mer om fordelene ved slike ferier her.

 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 
Trykk her for å ringe nå!820 97 12326 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer