Trykk 1 for å bli koblet sammen med første ledige person. Trykk 2 for å lytte til presentasjoner. Trykk 3 for å velge hvem du vil snakke med. 29,90 kr/min
 
Beste synske i Norge
Beste synske i Norge

Beste synske i Norge

Det er mange gode synske mennesker i Norge, men hvem er den beste synske i Norge? Det kan være vanskelig å vite

Det er mange gode synske mennesker i Norgen, den beste synske i Norge kan være vanskelig å finne. Gjennom historien har det vært uendelig mange som en kan føle er den beste synske i Norge. Jeg har ofte tenkt at Snåsamannen var den beste, men så dukker det opp flere som er utrolig gode. Så hvem er den beste synske i Norge?

Jeg tror at det er uendelig mange som er gode, mange som hele tiden utvikler seg og blir bedre og bedre, og her hos oss har vi mange veldig gode synske mennesker, medium, spåkoner, spåmenn og tarotleggere. Mange er kanskje ikke synske slik en ser for seg at en synsk skal være. Det er mange som har en kombinasjon av gaver og verktøy som de bruker. Det å være synsk er for meg en kobinasjon av mange ting. Jeg kjenner synske som bruker tarotkort, pendel eller krystaller.

Noen synske bruker ingenting annet enn det de ser. Noen hører ting, lukter ting. Hva som er best og hvem den beste synske i Norge er er vanskelig å si. Jeg tror at det som er viktig er at alle som er synske eller mediale får lov å utvikle seg og prøve seg. En kan ikke kunne alt, alle kan lese av feil eller trenger flere verktøy for å kunne gi gode svar. Mange er healere i tillegg til synske. Jeg tror at det er lett å si at den beste synske i Norge er noen som klarer å profilere seg og kommer i media. Det er bare det at jeg tror at det finnes så mange vi aldri hører om.

Det kan finnes en dyktig synsk person som aldri har fortalt dette til noen fordi de er rett for å bli latterliggjort eller at folk skal stemple de som gale. Det er ikke til å skyve under en stol at mange synske blir pratet stygt om eller ledd av bak ryggen på de. Det er så mye lettere å le av eller prate stygt om ting en syns er litt skremmede eller anderledes. Det er så uendelig mange dyktige som jobber her hos oss, klarsynte, medium, hekser, spåmenn, spådamer, ja, som dere vet har kjært barn mange navn. Det du må gjøre er å finne den som du føler du har en god kjemi med for den som er best for deg er nødvendigvis best for meg og omvedt. Det er energier og det skal være en person du klarer å slappe av sammen med.

Det er ofte en kanskje får svar en ikke vil ha, men det betyr ikke at svaret er feil, det kan være at du ikke er klar for sannheten ennå. Det er også en ting vi aldri skal glemme og det er at alle mennesker har en fri vilje og derfor tar en valg i livet. Hvem syns du er den beste klarsynte i Norge? 

 
Viktoria
LEDIG
 

Viktoria er en sterk og positiv spådame med lang erfaring med å bruke tarotkort og gi...

820 97 123MIN SIDE
 
Angelina
LEDIG
 

Angelina er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne...

820 97 123MIN SIDE
 
Clair
LEDIG
 

Klarsynt, synsk spådame som er her klar til å gi deg spåtjenester og spå deg her på...

820 97 123MIN SIDE
 
Varja
LEDIG
 

Varja er spådame på spåtelefonen, hun kommuniserer godt med både dyr og...

820 97 123MIN SIDE
 
 

Interessante artikler

Ring en klarsynt

Ring en klarsynt

Litt av en oppfordring, ring en klarsynt. Ja, noen ganger i livet bør en gjøre det, ring en klarsynt og få noen...
 
Tarotkort

Tarotkort

Lar man tarot kortvise veien i fremtiden kan man lett bli lurt, tenker nok en mange. Hva er egentlig tarotkort?
 
Medial rådgivning - En jungel av tilbud

Medial rådgivning - En jungel av tilbud

Hva søker jeg etter når jeg vil finne den rette til å hjelpe? Medial rådgivning – en jungel av tilbud, er ikke helt...
 
Spor i snøen

Spor i snøen

Merkelige spor i snøen. Min intuisjon hjalp meg å finne koblingen mellom et spørsmål fra en kunde og spor i...
 
Kan en pendel hjelpe å vise vei?

Kan en pendel hjelpe å vise vei?

Mange ganger i livet kommer man til et veikryss. Hvilken vei er riktig for deg? Kan en pendel hjelpe å vise...
 
 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_