KVALITETSSIKRET TJENESTE GODKJENTE KLARSYNTE

  Ring oss på  

820 97 123

  29,90 kr/min  
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. 29,90 kr/min
 
Beste synske i Norge
Beste synske i Norge

Beste synske i Norge

Det er mange gode synske mennesker i Norge, hvem er den beste synske i Norge? Det er så mange at det å finne den beste synske i Norge kan være vanskelig.

Det er mange gode synske mennesker i Norgen, den beste synske i Norge kan være vanskelig å finne. Gjennom historien har det vært uendelig mange som en kan føle er den beste synske i Norge. Jeg har ofte tenkt at Snåsamannen var den beste, men så dukker det opp flere som er utrolig gode. Så hvem er den beste synske i Norge?

Jeg tror at det er uendelig mange som er gode, mange som hele tiden utvikler seg og blir bedre og bedre, og her hos oss har vi mange veldig gode synske mennesker, medium, spåkoner, spåmenn og tarotleggere. Mange er kanskje ikke synske slik en ser for seg at en synsk skal være. Det er mange som har en kombinasjon av gaver og verktøy som de bruker. Det å være synsk er for meg en kobinasjon av mange ting. Jeg kjenner synske som bruker tarotkort, pendel eller krystaller.

Noen synske bruker ingenting annet enn det de ser. Noen hører ting, lukter ting. Hva som er best og hvem den beste synske i Norge er er uendelig vanskelig å si. Jeg tror at det som er viktig er at alle som er synske eller mediale får lov å utvikle seg og prøve seg. En kan ikke kunne alt, alle kan lese av feil eller trenger flere verktøy for å kunne gi gode svar. Mange er healere i tillegg til synske. Jeg tror at det er lett å si at den beste synske i Norge er noen som klarer å profilere seg og kommer i media. Det er bare det at jeg tror at det finnes så uendelig mange vi aldri hører om.

Det kan finnes en uendelig dyktig synsk person som aldri har fortalt dette til noen fordi de er rett for å bli latterliggjort eller at folk skal stemple de som gale. Det er ikke til å skyve under en stol at mange synske blir pratet stygt om eller ledd av bak ryggen på de. Det er så mye lettere å le av eller prate stygt om ting en syns er litt skremmede eller anderledes. Det er så uendelig mange dyktige som jobber her hos oss, klarsynte, medium, hekser, spåmenn, spådamer, ja, som dere vet har kjært barn mange navn. Det du må gjøre er å finne den som du føler du har en god kjemi med for den som er best for deg er nødvendigvis best for meg og omvedt. Det er energier og det skal være en person du klarer å slappe av sammen med.

Det er ofte en kanskje får svar en ikke vil ha, men det betyr ikke at svaret er feil, det kan være at du ikke er klar for sannheten ennå. Det er også en ting vi aldri skal glemme og det er at alle mennesker har en fri vilje og derfor tar en valg i livet. Hvem syns du er den beste klarsynte i Norge? 

 

Velkommen til å ringe våre klarsynte for å få svar på dine spørsmål

Amanda
Ledig
AmandaNR 18Tarotkort, Drømmetydning, Eksperthjelp, Klarsynt, Medium,...
 

Amanda er et utdannet medium som har lang erfaring med arbeid på spålinjen. Hun får...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
Annie
Ledig
AnnieNR 211Eksperthjelp, Klarsynte, Spåtelefon, Tarotkort, Alle...
 

Klarsynte Annie er spådame på spåtelefonen. Hun støtter deg og gir deg rådene du...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
Bloggere
Cassandra
Ping meg
CassandraNR 1Alle rådgivere, Klarsynt, Klarsynte, Medium, Spådame,...
 

Cassandra er en omsorgsfull, respektfull og empatisk kvinne som vil det beste for...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
AndreaNy!
Ping meg
Ny! AndreaNR 3Klarsynt, Alle rådgivere, Klarsynte, Medium, Spådame,...
 

Presentasjon kommer snart!

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
Bloggere
Rebecca
Ping meg
RebeccaNR 7Eksperthjelp, Medium, Spåkone, Drømmetydning, Tarotkort,...
 

Rebecca er en klarsynt spådame som bruker ulike vertøy når hun skal spå deg. Hun har...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
 
 

Artikkelforslag til deg

Kan en pendel hjelpe å vise vei?

266 visninger

Mange ganger i livet kommer man til et veikryss. Hvilken vei er riktig for deg? 
Man har ulike måter å finne svar på, og her vil jeg se litt på ett av redskapene man kan benytte seg av: pendelen.

 

Hvem er medial?

7926 visninger

Hvordan vet man at man er et klarsynt medium, hvordan fungerer det? Her kan du lese om hvordan de fleste klarsynte, synske medier arbeider.

 

Åndelig veiledning for en bedre framtid

1936 visninger

Hvis vi undersøker populærlitteratur, TV og filmer fra disse dager, finner vi massevis av historier av mennesker som har suksess på mange områder og som har fortalt at de har blitt hjulpet spirituelt.

 

Lag din «ting jeg ønsker å gjøre før jeg dør» liste ved hjelp av astrologi

6086 visninger

Konseptet med en «ting jeg ønsker å gjøre før jeg dør» liste ved hjelp av astrologi er kjent for mange. 

 

Forstå og følg dine drømmer

8002 visninger

Alle har drømmer om fremtiden. Det beste vi kan gjøre er å ha realistiske drømmer som er fylt av åndelige budskap og livsenergi.

 
 
 
Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 
Trykk her for å ringe nå!820 97 12329,90 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer