Trykk 1 for å bli koblet sammen med første ledige person. Trykk 2 for å lytte til presentasjoner. Trykk 3 for å velge hvem du vil snakke med. 29,90 kr/min
 
Den dagen jeg ringte en spåtelefon
Den dagen jeg ringte en spåtelefon

Den dagen jeg ringte en spåtelefon

Jeg hadde rotet til livet mitt noe forferdelig. En dag tok jeg endelig motet til meg. Den dagen jeg ringte en spåtelefon

Mitt liv har vært rotete, jeg innrømmer gjerne det. På et tidspunkt kunne jeg ikke synke dypere, det var alle rundt meg tydelige på. Jeg måtte ta skjeen i ei anna hand sa de, noe som er lettere sagt enn gjort.

Det ble rådgivere, synsere, veiledere, guider, fine titler hadde de, men resultatet var alltid det samme: Mange nye skjema ble fylt ut og med beskjeden om at jeg måtte være mer aktiv var alltid den samme.

Resultatet var også det samme, mitt rotete liv fortsatte på samme rotete måten. Det var på en av disse dagen, ting var som kjipest og jeg surfet på nettet uten særlig mål eller mening, at siden med spåtelefon dukket opp. Headingen på annonsen nesten ropte til meg: Er livet uten mål og mening, prøv en spåtelefon! Ok, tenkte jeg, jeg har jo ingen ting å tape. Skulle dette bli den dagen jeg ringte en spåtelefon?

Litt grubling ble det de neste dagene, men jeg hadde lagt lenken til siden under bokmerker på nettleseren. Etter ei ny helg med slengbemerkninger fra familie og venner ble det mandag. Dette ble den dagen jeg ringte en spåtelefon.

Jeg ringte. Anna het hun, svensk var hun og hørtes mer ut som en mor enn ei spådame, eller, sånn jeg innbilte meg at ei spådame burde høres ut. Samtalen fløt lett, hun lyttet, spurte og kommenterte. Kommentarene var tydelige og klare. Hvis jeg gjorde slik eller slik, så går det på denne måten, sa hun, men så sa hun en ting til. Du må ta valgene dine selv, ingen, absolutt ingen, kan velge for deg.

Noen dager senere bestemte jeg meg for å høre en annens oppfatning, så jeg ringte spåtelefon en gang til, denne gang for å høre en annens oppfatning. Samtalen gikk greit denne gangen også, Denne gangen hadde jeg valgt å snakke med en mann, tanken var vel at en mann forstår meg bedre, mann til mann, for å si det sånn. Samtalen ble selvsagt annerledes, mer direkte, for å si det slik, men konklusjonen var veldig lik. Han pekte på et par veier ut av rotet mitt, men så sa han helt konkret hva han ville gjort i min situasjon.

Det var da jeg forsto det, hvordan jeg kunne rydde opp. Et steg av gangen mot målet, og, når du har tatt ett skritt, ring meg tilbake på denne spåtelefon, så tar vi sammen det neste skrittet. Han så meg sånn som jeg var, med rotet, målet og veien dit, det var det som skulle til.

I dag er situasjonen min en helt annen. I dag har jeg kontrollen, i dag er rotet ryddet bort. Til og med det lille som lå i krokene har jeg fått styr på. Jeg kan gå ut med hodet løftet, og stikkpillene fra familie og venner er borte. Den dagen jeg ringte en spåtelefon endret noe for meg. I dag er det andre som kommer til meg for å høre råd, bekjente fra den rotete tida, andre som vil komme seg videre. Og jeg hjelper, mer enn gjerne.

 
Eila
LEDIG
 

Eilas gave er synskhet. Hun ser fortid, nåtid og fremtid. Relasjonsproblemer, økonomi,...

820 97 123MIN SIDE
 
Viktoria
LEDIG
 

Viktoria er en sterk og positiv spådame med lang erfaring med å bruke tarotkort og gi...

820 97 123MIN SIDE
 
Angelina
LEDIG
 

Angelina er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne...

820 97 123MIN SIDE
 
Clair
LEDIG
 

Klarsynt, synsk spådame som er her klar til å gi deg spåtjenester og spå deg her på...

820 97 123MIN SIDE
 
 

Interessante artikler

Ring en klarsynt

Ring en klarsynt

Litt av en oppfordring, ring en klarsynt. Ja, noen ganger i livet bør en gjøre det, ring en klarsynt og få noen...
 
Tarotkort

Tarotkort

Lar man tarot kortvise veien i fremtiden kan man lett bli lurt, tenker nok en mange. Hva er egentlig tarotkort?
 
Medial rådgivning - En jungel av tilbud

Medial rådgivning - En jungel av tilbud

Hva søker jeg etter når jeg vil finne den rette til å hjelpe? Medial rådgivning – en jungel av tilbud, er ikke helt...
 
Spor i snøen

Spor i snøen

Merkelige spor i snøen. Min intuisjon hjalp meg å finne koblingen mellom et spørsmål fra en kunde og spor i...
 
Kan en pendel hjelpe å vise vei?

Kan en pendel hjelpe å vise vei?

Mange ganger i livet kommer man til et veikryss. Hvilken vei er riktig for deg? Kan en pendel hjelpe å vise...
 
 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_