KVALITETSSIKRET TJENESTE GODKJENTE KLARSYNTE

  Ring oss på  

820 97 123

  29,90 kr/min  
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. 29,90 kr/min
 
Den dagen jeg ringte en spåtelefon
Den dagen jeg ringte en spåtelefon

Den dagen jeg ringte en spåtelefon

En dag tok jeg endelig motet til meg. Jeg ringte en spåtelefon. I lang tid har jeg grublet over livet, spåtelefon var vel det eneste jeg ikke hadde prøvd.

Mitt liv har vært rotete, jeg innrømmer gjerne det. På et tidspunkt kunne jeg ikke synke dypere, det var alle rundt meg tydelige på, jeg måtte ta skjea i ei anna hand sa de, noe som er lettere sagt enn gjort. Det ble rådgivere, synsere, veiledere, guider, fine titler hadde de, men resultatet var alltid det samme: Mange nye skjema ble fylt ut og med beskjeden om at jeg måtte være mer aktiv var alltid den samme. Resultatet var også det samme, mitt rotete liv fortsatte på samme rotete måten. Det var på en av disse dagen, ting var som kjipest og jeg surfet på nettet uten særlig mål eller mening, at siden med spåtelefon dukket opp. Headingen på annonsen nesten ropte til meg: Er livet uten mål og mening, prøv en spåtelefon! Ok, tenkte jeg, jeg har jo ingen ting å tape, bortsett fra de 30 kronene pr minutt det kostet, da.

Litt grubling ble det de neste dagene, men jeg hadde lagt lenken til siden under bokmerker på nettleseren. Etter ei ny helg med slengbemerkninger fra familie og venner ble det mandag. Jeg ringte, min første samtale med en spåtelefon. Anna het hun, svensk var hun og hørtes mer ut som en mor enn ei spådame, eller, sånn jeg innbilte meg at ei spådame burde høres ut. Samtalen fløt legg, hun lyttet, spurte og kommenterte. Kommentarene var tydelige og klare. Hvis jeg gjorde slik eller slik, så går det på denne måten, sa hun, men så sa hun en ting til. Du må ta valgene dine selv, ingen, absolutt ingen, kan velge for deg.

Noen dager senere bestemte jeg meg for å høre en annens oppfatning, så jeg ringte spåtelefon en gang til, denne gang for å høre en annens oppfatning. Samtalen gikk greit denne gangen også, Denne gangen hadde jeg valgt å snakke med en mann, tanken var vel at en mann forstår meg bedre, mann til mann, for å si det sånn. Samtalen ble selvsagt annerledes, mer direkte, for å si det slik, men konklusjonen var veldig lik. Han pekte på et par veier ut av rotet mitt, men så sa han helt konkret hva han ville gjort i min situasjon.

Det var da jeg forsto det, hvordan jeg kunne rydde opp. Et steg av gangen mot målet, og, når du har tatt ett skritt, ring meg tilbake på denne spåtelefon, så tar vi sammen det neste skrittet. Dette ble ikke en billig løsning, neida, men det at han så meg sånn som jeg var, med rotet, målet og veien dit, det var det som skulle til. I dag er situasjonen min en helt annen. I dag har jeg kontrollen, i dag er rotet ryddet bort. Til og med det lille som lå i krokene har jeg fått styr på. Jeg kan gå ut med hodet løftet, og stikkpillene fra familie og venner er borte. I dag er det andre som kommer til meg for å høre råd, bekjente fra den rotete tida, andre som vil komme seg videre.

 

Hvis du vil snakke om "Den dagen jeg ringte en spåtelefon" kan du ringe en av oss:

Eliza
Ledig
ElizaNR 16Tarotkort, Spåtjenester, Spåtelefon, Spådame, Alle...
 

Eliza er en godhjertet og kjærlig spådame som ønsker at du skal få klare svar og...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
Bloggere
KatherineNy!
Ledig
Ny! KatherineNR 56Medium, Tarotkort, Eksperthjelp, Spåtelefon, Spåkone, Alle...
 

Katherine er et medium som er veldig omsorgsfullt. Hun vil det beste for alle. Ringer...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
Annie
Ledig
AnnieNR 211Eksperthjelp, Klarsynte, Spåtelefon, Tarotkort, Alle...
 

Klarsynte Annie er spådame på spåtelefonen. Hun støtter deg og gir deg rådene du...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
Liza
Ring senere
LizaNR 558Medium, Spådame, Spåkone, Synske, Alle rådgivere,...
 

Liza har kontakt med den andre siden. Og hun kan spå deg i tarotkortene sine. Endelig...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
Alma
Ping meg
AlmaNR 594Medium, Tarotkort, Synske, Spåkone, Eksperthjelp, Alle...
 

Alma er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne spå...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
 
 

Artikkelforslag til deg

Auraen

7946 visninger

Hva er aura? Og hvordan man se den? Her får du forklaringen samt noen instruksjoner på hva man bør gjøre.

 

Hvem er medial?

7886 visninger

Hvordan vet man at man er et klarsynt medium, hvordan fungerer det? Her kan du lese om hvordan de fleste klarsynte, synske medier arbeider.

 

En magisk legende suppe

11054 visninger

Magi kan ikke løse alle problemer, men det kan bidra. Her får du en oppskrift du kan gjøre hvis noen føler seg dårlig.

 

Viktige tarotkort og deres betydning

6772 visninger

Ved å bruke tarotkort kan man forstå hvor tilfeldighetene vil føre deg. En spådame kan under spådom bruke tarotkort for å forsterke sin intuisjon.

 

Satanister

9345 visninger

Klarsynte, synske, spåkoner, healere som arbeider på spåtelefon bruker aldri svart magi. Vi tilber ikke djevelen. Vi dyrker kjærlighet, lys og godhet.

 
 
 
Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 
Trykk her for å ringe nå!820 97 12329,90 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer