VIL DU HELLER HA FAKTURA?
RING 21492000

  Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på  

820 97 123

  26 kr/min  
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. Tast 9 om du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. Pris 26 kr/min
 
Den ukjente forbannelsen
Den ukjente forbannelsen

Den ukjente forbannelsen

Det finnes forbannelser som er ukjente for de aller fleste. I denne artikkelen skal du få lese om en av de og danne deg din egen oppfatning.


De aller fleste har hørt historiene om Tempelridderne, enten via filmer, bøker eller serier på tv. Disse hvitkledde ridderne med røde kors over brystet har satt sine spor i historien på samme måten som klarsynte, synske, hekser, spåkoner, healere, og medium. De er en del av vår felles historie.

Deres orden har gjennom sine hemmelige ritualer og seremonier vekt en nysgjerrighet og grobunn for mange historier om hva de i virkeligheten holdt på med. Var de klarsynte, synske, healere, krigere, hva var de, hva var de de holdt på med. Mytene var mange, og det finnes mange som mener at det fortsatt finnes tempelriddere som lever og utøver sine seremonier og lever etter de gamle reglene og holder kunnskapen ved liv.

Det er mange andre ordner som har en del av tradisjonene i seg for eksempel frimurerlosjene, rosenkors-orden og helt sikkert mange flere som man ikke kjenner til. Det mange ikke tenker på er at både klarsynte, synske, spåkoner, hekser, healere og andre som arbeider med spådom bruker mange av de samme verktøy og ritualer som tempelridderne brukte. Så tradisjonen er fortsatt en del av livet til mange, som man til daglig kanskje ikke forbinder med dette.

Tempelridderne var fra starten av en militær munkeorden som på 100 tallet hadde til oppgave å beskytte kristne pilegrimer på deres reise til det hellige land. Det tok bare et par hundre år før ordenen hadde vokst fra å være fattige munker til å bli en av de rikeste og mektigste organisasjonene i vår del av verden. Det eneste de ikke påvirket eller kontrollerte var den katolske kirkes maktposisjon.

Når korstogene sluttet så kom mange av ridderne tilbake til Europa og startet opp med utlån av penger til monarker og andre personer i høye posisjoner og stillinger. Det var grunnlaget for banksystemet som vi kjenner det i dag, og de viste hvordan de skulle forvalte penger og tjene penger, og de hadde en enorm makt i samfunnet. Visse av deres ritualer blir fortsatt brukt av synske, klarsynte, spåkoner når du får din spådom på spåtelefon.

Det er nedarvet kunnskap som har gått fra generasjon til generasjon. Spå er mer enn det mange tror, det er generasjoner av kunnskap som spåtjenester gir deg og andre som trenger det fordi det er en del av vår tradisjon og vår hverdag enten man tenker på det eller ikke.

Kong Filip IV av Frankrike (1268-1314) hadde lånet store summer penger av tempelridderne og var livredd at de skulle få for mye makt, så han satte i gang en krig for å få tak på deres formuer og få tilbake den makten og kontrollen han hadde behov for.

Fredag 13 oktober, er for mange klarsynte, synske, spåkoner, hekser og healere en spesiell dag. 1307 sendte kong Filip IV ut en ordre om at alle tempelriddere skulle arresteres. Han hadde pave Clemens V:s støtte og godkjenning. Denne dagen arresterte de mer enn 15000 tempelriddere og personer med anknytning til dem inklusive deres leder Grand Master Jacques de Molay. Anklagelsen var att de skulle dømmes for kjetteri for det var det eneste lovbruddet som kunne gi kongen en legitim grunn til å konfiskere deres penger og eiendeler.

Kjetteri betyr rett og slett at det er noe som går i mot den "normale" tros oppfatning. Det finnes til og med i dag mennesker som mener at det å tro på klarsynte, synske, healere, spåkoner, medium rett og slett åndelighet er feil. Det viser bare hvor lite mange mennesker har fått med seg. Det å kontakte noen for å få eksperthjelp på spåtelefon, en spådom fra en klarsynt, synsk, spåkone er ikke galt, det kan være det som gjør at du får den hjelpen du trenger. Fordommer finnes over alt, men de fleste fordommer har ikke noe med et klarsynt syn på livet å gjøre.

Det ble brukt brutal tortur for å tvinge ridderne til å tilstå at de hadde gjort alt fra å tilbe djevelen, til sodomi, blasfemi, det var ikke noe som ikke ble brukt for å få de til å tilstå slik at de kunne dømmes for kjetteri. Etter 7 års fengsel ble lederen for tempelridderne Geoffroy de Charney brennes på bål, dette skulle gjøres sakte, han skulle plages til det ytterste 19. mars 1314 var dagen dette skjedde. På bålet la han en forbannelse over kongen og paven at begge skulle få møte han i døden innen et år. Om dette var en ekte forbannelse skal jeg ikke si noe om, det får hver og en tro det de vil om, men faktum er at paven døde en måned senere og kongen døde syv måneder senere.

Tempelridderorden gikk under jorden lenge til Filip, hertug av Orléans, stormester i 1705. Vatikanet vil ikke til dags dato erkjenne tempelridderne og taler i mot alt som har med de å gjøre.

Som klarsynt, synsk, spåkone syns jeg dette er veldig interessant. Hadde tempelridderne klarsynte synske evner? Kunne de spå? Var det spådom i deres ritualer? Det finnes mye lærdom der ute som jeg som arbeider og lever innen dette feltet alltid søker for å kunne hjelpe deg på spåtelefon og for å kunne gi den spådom og de klarsynte svar som er rett for deg og ditt liv.

 

 

Vil du snakke om Den ukjente forbannelsen ring til:

SpatjenesterAnki
Ledig
AnkiNR 233Medium, Klarsynte, Spåkone, Eksperthjelp, Spådame,...
 

Synske Anki kan lese av dine energier og finne tilbake til balansen. Hun spår i...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
SpatjenesterAlma
Ledig
AlmaNR 594Medium, Tarotkort, Synske, Spåkone, Eksperthjelp, Alle...
 

Alma er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne spå...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
SpatjenesterElla
Ledig
EllaNR 83Medium, Tarotkort, Spåtelefon, Spådame, Eksperthjelp,...
 

Ella er et medium og en spådame som har en evne til å få mennesker trygge i alle...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
SpatjenesterBriana
Ring senere
BrianaNR 80Medium, Eksperthjelp, Spådame, Spåtjenester, Klarsynt,...
 

Briana er en glad og energisk spåkvinne som får budskap fra engler og eller bruker de...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
 
 

Artikkelforslag til deg

Healing via energi

3604 visninger

Energihealing er en alternativ medisinpraksis som behandler akutt smerte, kronisk smerte og andre helse- og velværeforhold ved å blokkere strømmen av energi.

 

Hva er scientologi, mange kjendiser hengir seg til denne troen

4027 visninger

Er scientologien grunnen til at enkelte kjendiser aldri er i narkoskandaler og klarer seg gjennom alt i livet uansett? Les artikkelen og døm selv.

 

Ta en ferie for sjelen

7063 visninger

Åndelige ferier kan gi sjelen en sjanse til å innhente, hvile og ta imot ny energi. Lær mer om fordelene ved slike ferier her.

 

Fenomenologi - mer enn spådom

3769 visninger

Fenomenologi er studiet av fenomener og hvordan de fremtrer for oss fra et førstepersonperspektiv.

 

Hva er en spådom?

13139 visninger

Her får du en forklaring på hva en spådom faktisk er og hvorfor man skal la seg spå.

 

Satanisme

5388 visninger

Vi spådamer på spåtjenster24.no er ikke satanister. Vi mener mennesker er like mye verdt, at målet med livet er kjærlighet og glede.

 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 
Trykk her for å ringe nå!820 97 12326 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer