KVALITETSSIKRET TJENESTE GODKJENTE KLARSYNTE

  Ring oss på  

820 97 123

  29,90 kr/min  
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. 29,90 kr/min
 
Fenomenologi - mer enn spådom
Fenomenologi - mer enn spådom

Fenomenologi - mer enn spådom

Fenomenologi er studiet av fenomener og hvordan de fremtrer for oss fra et førstepersonperspektiv.

Fenomenologer ser mennesket som en helhet, vi er ikke maskiner som kan omprogrammeres på en, to, tre. Det er mange kognitive behandlere som mener dette. Vi er ikke bare et produkt av vår barndom, da kunne jo alle spå hva som kommer til å skje lenge før man har startet livet.

Psykoanalytikere og freudianere mener at det er barndommen som styrer, og spådommene kan dermed være ganske dystre form mange. Fenomenologer mener at mennesket er en helhet, derfor kan spåtjenester innen dette feltet ses på mer enn som det å spå. Det er en vitenskap. Vi er et resultat av både arv og miljø, men det er på mange andre årsaker som påvirker en som menneske, og en må se helheten, det er noe av de som arbeider innen dette feltet og gir spåtjenester på spålinjen lett kan hjelpe deg meg. I denne artikkelen skal du få lære mer om fenomenologi og hvordan våre klarsynte, synske, healere, spådamer og andre som har denne kunnskapen kan hjelpe deg til å få en balanse og forståelse av deg selv og ditt liv.

Som 18 åring hadde jeg en ganske tydelig forståelse og syn på hvordan jeg var som menneske. Det var ingen som behøvde å spå meg, jeg hadde spådom klar med henblikk på meg og min fremtid. Selvsikker og med ungdommens sikkerhet viste jeg alt, trodde jeg.

Da jeg var på en forelesing om fenomenologi der empati og forandring var tema, ble jeg intervjuet og fikk svare på spørsmål om hvordan jeg ser å min rolle som bilfører. Konklusjonen var at jeg aldri burde hatt sertifikat, det var forskjellen på hvordan den faktiske kjøreferdigheten var kontra den som faktisk var realiteten. Det var ikke noen spådom der, der var rene klarsynte faktum. Det finnes ingen objektive svar på hvordan kjøreferdighetene var, men det var summen av det som kom frem under intervjuet. Det vekte et klarsyn i meg. Fennologer gir experthjelp, de klarer å få frem et klarsynt bilde av helheten.

Dette var starten på flere forelesinger og studier innen vitenskapen fenomenologi er. Det å sette spørsmål ved eget og til tider andres selvbilde. Det er på alle områder i livet. Det å se seg selv som synsk, klarsynt, datter, søster, kjæreste, medarbeider og student. Det hele mennesket. Synet man har på seg selv er ikke alltid klarsynt, og noen ganger kan det å prate med noen på spålinjen som kan dette virkelig gi en større forståelse, spåtjenester er ikke det dummeste, for det omfatter mange temaer.

Korttidsminne er en av de tingene en kan slite med, det kan være vanskelig å ha et objektivt syn på seg selv og det man gjør i livet. Ikke så mange av oss setter spørsmålstegn ved våre valg, meninger, feil og positive egenskaper. Det å få hjelp av klarsynte mennesker som klarer å analysere og se helheten er en gave, det å kunne ta telefonen å ringe etter experthjelp fra en av de som har dette som felt hos spåtjenester, trygt og anonymt er en god ting. Det å kunne få se seg selv utenfra, se seg selv om et helt menneske kan være den hjelpen en trenger for å få et fullverdig og godt liv. Vi alle kan med jevne mellom trenge et råd eller tre utenfra for å kunne se oss selv som de menneskene vi egentlig er, ikke de vi tror vi er.

De som arbeider som klarsynte, synske, spåkoner eller healere møter ofte mennesker som ikke forstår eller ser sitt eget potensiale. De låser seg fast i det synet de tror er deres jeg. Derfor kan en fenomenolog hjelpe, veilede og gi en de redskaper en trenger på veien fremover for å bli et helt menneske.

Et vanlig problem de som arbeider på spålinjen som spåkoner, healere, klarsynte eller synske møter er kvinner som i årevis har vært single, ikke at det er utseende som har stoppet de. Vi som arbeider med spåtjenester blir ofte veldig lei oss på vegne av disse kvinnene som ikke forstår hvor fantastiske mennesker de er, og hvor verdt de er å elske, og få den kjærligheten de fortjener. Spådom er kanskje ikke det en da tenker på. Det å spå har så mange sider, men det de trenger er et redskap som gir hver og en et klarsynt innblikk i egen helhet som menneske ,hvert eneste aspekt av deres personlighet og tankesett, kropp og sjel.

Det kan spåtjenester hjelpe de med. Det er det som er gaven med å jobbe på spålinjen, det er det som er gaven og kallet til de som arbeider med dette, kunne finne svar og gi noen muligheten til å finne veien til et godt liv.

Med den erfaringen vi innehar så vil jeg be deg om å tenke etter om de negative tankene du har om deg selv virkelig stemmer, eller er det noe som du uten klarsyn og innsikt har tilegnet det og pålagt deg selv?

Alle trenger å ransake sin personlighet, men det er ikke så lett å gjøre det alene, derfor kan fenomenologer kunne hjelpe deg, de kan sette ord på og la deg finne de ordene du mangler, gi deg innsikten og svarene som spåtjenester kan være nøkkelen til. Vi er her fordi vi ønsker at du skal få et godt liv. Du skal aldri være redd for å vise deg svak eller redd når du ringer til spåtelefon, det er mennesker som virkelig ønsker å hjelpe deg, som vil deg vell.

 

 

Hvis du vil snakke om "Fenomenologi - mer enn spådom" kan du ringe en av oss:

Annie
Ledig
AnnieNR 211Eksperthjelp, Klarsynte, Spåtelefon, Tarotkort, Alle...
 

Klarsynte Annie er spådame på spåtelefonen. Hun støtter deg og gir deg rådene du...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
Zandra
Ping meg
ZandraNR 19Tarotkort, Spåtjenester, Spåtelefon, Spådame, Alle...
 

Zandra er en dyktig spåkvinne som benytter seg av sine synske evner for å hjelpe deg...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
Viktoria
Ping meg
ViktoriaNR 232Drømmetydning, Tarotkort, Spådame, Spåtjenester, Synske,...
 

Viktoria er en sterk og positiv spådame med lang erfaring med å bruke tarotkort og gi...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
Varja
Ping meg
VarjaNR 72Medium, Spåtjenester, Spåtelefon, Tarotkort, Synske, Alle...
 

Varja er spådame på spåtelefonen, hun kommuniserer godt med både dyr og...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
Bloggere
Ulva
Ping meg
UlvaNR 518Spådame, Spåtelefon, Synske, Tarotkort, Alle rådgivere,...
 

Ulva er synsk og hun vil gi deg eksperthjelp og veiledning når du trenger det. Direkte...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
 
 

Artikkelforslag til deg

Fem måter klarsynte kan forbedre livet ditt

3210 visninger

Livet er fult av kamper og vanskelige valg. Her finner du 5 måter klarsynte kan hjelpe deg og gjøre livet ditt bedre på.

 

Åndenes makt klarsynte var overskrifta

3798 visninger

Her om dagen bladde jeg gjennom avisa, brått stoppet jeg ved en annonse «Åndenes makt klarsynte søkes»

 

En magisk legende suppe

11054 visninger

Magi kan ikke løse alle problemer, men det kan bidra. Her får du en oppskrift du kan gjøre hvis noen føler seg dårlig.

 

Fem måter man kan oppnå lykke på

3359 visninger

Her kan du lese om ulike måter å oppnå lykke på. Finn de riktige verktøyene og den rette informasjonen.

 

La meg spå i hånden din, sa mannen

3709 visninger

Togturen fra Karachi til Lahore var lang. En eldre mann satt rett overfor meg. La meg spå i hånden din, sa han.

 
 
 
Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 
Trykk her for å ringe nå!820 97 12329,90 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer