KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM

  Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på  

820 97 123

  26 kr/min  
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. Tast 9 om du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. Pris 26 kr/min
 
Fire tegn på at det er på tide å slutte i jobben din
Fire tegn på at det er på tide å slutte i jobben din

Fire tegn på at det er på tide å slutte i jobben din

Har du et dårlig forhold til sjefen din? Våkner du deg hver morgen, og vegrer deg for å gå på jobb? Innebærer arbeidet ditt et høyt stressnivå?


Dette er tegn på at det kan være på tide å begynne å lete etter en ny jobb. Hvis du opplever noen av disse, er det fire tegn som kan fortelle deg at det er på tide å oppdatere din CV.

Det første tegnet er å være oppmerksom på helsen din. Hvis du merker at helsen din begynner å svekkes, er det kanskje ikke matvaner eller genetikk; det kan nemlig være din jobb. En stressende jobb eller et usunt arbeidsmiljø kan ofte føre til høyt blodtrykk, hjertesykdom eller fedme for bare å nevne noe. Ingenting er viktigere enn helsen din, så vær oppmerksom på kroppen din, og hvis du ser noen røde flagg, begynn å se på hvordan jobben din kan være en del av det.

Det neste tegnet er å være oppmerksom på sjefens vaner eller kommunikasjon med deg. Hvis sjefen din slutter å svare på e-postene dine, ikke returnerer telefonsamtaler eller bare unngår deg, er det grunn til å vurdere å si opp. I en artikkel skrevet av Forbes skisserer det oppførselen til en leder som vil slutte å vise interesse for arbeidet ditt, fordi du kanskje må slutte. Selv om dine egne arbeidsvaner alltid bør være topp prioritet, er det viktig å være oppmerksom på dine overordnede også.

Det neste tegnet du bør være oppmerksom på er din egen lidenskap for arbeidet ditt. Hvis du ikke tror på det arbeidet du gjør, eller det firmaet du jobber for, vil du aldri kunne vise ditt sanne potensiale. Dette hindrer ikke bare din egen karriere, men det skader også firmaet du jobber for. Hvis du ikke er lidenskapelig når det gjelder arbeidet ditt, la noen andre slippe til for å fylle kriteriene og gjøre jobben.

Til slutt, hvis jobbansvaret ditt har økt, mens lønningen din ikke har det, bør du begynne å snakke med din leder om dette. Hvis denne samtalen ikke fører til resultater, kan det være på tide å begynne å lete etter et nytt firma å jobbe for. Når slike situasjoner oppstår, er det ikke noe annet enn ren utnyttelse. Hvis du ikke blir betalt for arbeidsoppgavene du utfører, bør se etter et firma som setter pris på arbeidet du gjør.

Leter du etter en ny jobb er det en beslutning som fører med seg en stor livsendring, da er det viktig å ikke gjøre det helt på egenhånd. Du ønsker ikke å ta en beslutning alene for så å ende opp med å angre det senere. Gi deg selv fordelen av å kunne få et glimt av fremtiden.

Dette kan lett gjøres ved å kontakte en klarsynt for å motta en reading og spådom. Din personlige synske spådame vil kunne fortelle deghvordan og  om du bør søke nye jobber og gi deg råd. Om dette er det rette for deg nå. Når det gjelder penger så trenger en det for å føle trygghet. så kontakt en av våre mediale veiledere i dag og sørg for at du tar den riktige avgjørelsen.

 

Vil du snakke om Fire tegn på at det er på tide å slutte i jobben din ring til:

SpatjenesterVarja
Tilgjengelig
Varjanr 72Medium, Spåtjenester, Spåtelefon, Tarotkort, Synske, Alle...
 

Varja er spådame på spåtelefonen, hun kommuniserer godt med både dyr og...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
SpatjenesterBriana
Tilgjengelig
Ny! Briananr 80Medium, Eksperthjelp, Spådame, Spåtjenester, Klarsynt,...
 

presentation kommer snart

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
SpatjenesterMikael
Tilgjengelig
Ny! Mikaelnr 88Eksperthjelp, Spåtjenester, Spåtelefon, Alle rådgivere,...
 

presentation kommer snart

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
SpatjenesterYlva
Tilgjengelig
Ylvanr 520Tarotkort, Klarsynte, Spåkone, Alle rådgivere, Spådame,...
 

Ylva kan spå deg i tarottv kort, hun er klarsynt og er på spåtelefonen.

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Artikkelforslag til deg

Forstå og følg dine drømmer

7350 visninger

Alle har drømmer om fremtiden. Det beste vi kan gjøre er å ha realistiske drømmer som er fylt av åndelige budskap og livsenergi.

 

Ta en ferie for sjelen

6579 visninger

Åndelige ferier kan gi sjelen en sjanse til å innhente, hvile og ta imot ny energi. Lær mer om fordelene ved slike ferier her.

 

Forhold - tre tips som gjør at forskjellige livsløp fungerer

5054 visninger

Når folk innser at deres livsløp varierer fra deres partnere, tar de ofte avgjørelsen om å avslutte forholdet.

 

Lag din «ting jeg ønsker å gjøre før jeg dør» liste ved hjelp av astrologi

5494 visninger

Konseptet med en «ting jeg ønsker å gjøre før jeg dør» liste er kjent for mange. Selv om du aldri har hørt ordet før, har du sannsynligvis tenkt over alle tingene du vil gjøre før tiden på denne jorden er over.

 

Ankou mannen med ljåen

13462 visninger
Er Ankou og mannen med ljåen samme person og hvordan ser en spådame på denne historien? Her i denne artikkelen så skal du få en forklaring.
 

Livet etter døden, fortsetter barnet mitt å vokse?

8945 visninger

Tapet av et barn er en forferdelig byrde for foreldrene å bære. Mange lurer på om barn vokser opp i livet etter døden, forblir i samme alder, eller oppholder seg på jorden.

 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 12326 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer