KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM

Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på

820 97 123

26 kr/min
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. Tast 9 om du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. Pris 26 kr/min
Spinlandia
 
Forhold - tre tips som gjør at forskjellige livsløp fungerer

Forhold - tre tips som gjør at forskjellige livsløp fungerer

Når folk innser at deres livsløp varierer fra deres partnere, tar de ofte avgjørelsen om å avslutte forholdet.


Selv om enkelte forskjeller ikke kan forenes, er det ikke alltid tilfelle. I stedet for umiddelbart å avslutte forholdet, må du vurdere måtene du fortsatt kan følge dine egne veier, mens du forblir i relasjonen.

Selv om enkelte forskjeller ikke kan forenes, er det ikke alltid tilfelle. I stedet for umiddelbart å avslutte forholdet, må du vurdere måtene du fortsatt kan følge dine egne veier, mens du forblir i relasjonen.

 

En del av årsakene til at disse forholdene ofte mislykkes, er fordi par antar at de må følge alle andres normer og regler. De tror at de på en eller annen måte feiler som et par hvis de ikke bor sammen, gifter seg og får barn. Selv om du kanskje en dag kommer til å ha alt dette betyr det ikke at du må ha de i dag.

Hvis du vil arbeide som frivillig i et år ved å hjelpe folk som lever i fattigdom på landsbygda, og partneren din ønsker å utforske teatralske karrieremuligheter i storbyen, bør dere vurdere å leve fra hverandre den perioden. Du må ikke glemme at du er ansvarlig for din egen lykke, og ikke din partner. Alle har ansvar for sine følelser.

 

Gi det tid.

Du kan også føle at det ikke er nok tid for at dere begge skal følge deres egne valg og veier. Se om du kan få det til å fungere på den måten. Når du faktisk setter deg ned for å planlegge aktiviteter som du elsker, kan det faktisk hjelpe forholdet ditt til å vare. Når du virkelig vurderer hvor mye tid du må bruke til å følge dine lidenskaper, kan du innse at du fortsatt har tid til å gjøre ting sammen med partneren din. Du kan også bestemme at dere vil følge deres egne veier for en kortere periode, og deretter komme sammen igjen. Kanskje dere begge vil studere igjen, men økonomien gjør at en må jobbe. Prat sammen om  hvordan dere kan løse det.

 

Finn en gylden middelvei.

Noen situasjoner kan ikke kompromitteres. For eksempel, hvis du vil ha barn og partneren din ikke, har du nådd et punkt. Det finnes ingen løsning. På den annen side kan enkelte situasjoner gjøre at dere finner en gylden middelvei. Kanskje dere begge vil bo i nærheten av familiene deres. Du kan finne et et sted midt mellom, eller at dere velger å bo på ene stedet en stund og så etter noen år flytte.

Før du gir opp forholdet, bør du vurdere om det er mulig å finne en løsning som oppfyller begges ønsker og drømmer.

 

Når du og din livspartner har forskjellige ønsker og drømmer, betyr det ikke at forholdet er over. I stedet kan du prøve noen av disse løsningene, og du kan ringe andre for å få gode råd og valgmuligheter.

 

 

Vil du snakke om Forhold - tre tips som gjør at forskjellige livsløp fungerer ring til:

SpatjenesterEliz
Opptatt
Eliznr 301Medium, Tarotkort, Spåkone, Eksperthjelp
 
Eliz er et medium som har klarsynte gaver og bruker ulike verktøy når hun gir deg en...
Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
SpatjenesterAlma
Ikke tilgjengelig
Almanr 690Spåkone, Klarsynt, Synske, Medium
 
Alma er et medium som formidler beskjeder til deg og gir deg veiledning med sine...
Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
SpatjenesterLasse
Ikke tilgjengelig
Lassenr 670Synske, Klarsynte, Eksperthjelp, Medium
 
Lasse er et godkjent medium og arbeider med sin intuisjon. Han guider og kan...
Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
Spatjenester Lalah
Ikke tilgjengelig
Lalahnr 667Alle rådgivere, Spåtelefon, Tarotkort, Klarsynte,...
 
Føler du at du har behov for å snakke med en profesjonell spåkvinne skal du ringe...
Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Artikkelforslag til deg

Fire tegn på at det er på tide å slutte i jobben din

6397 visninger
Har du et dårlig forhold til sjefen din? Våkner du deg hver morgen, og vegrer deg for å gå på jobb? Innebærer arbeidet ditt et høyt stressnivå?
 

Forstå og følg dine drømmer

6787 visninger
Alle har drømmer om fremtiden. Det beste vi kan gjøre er å ha realistiske drømmer som er fylt av åndelige budskap og livsenergi.
 

Ta en ferie for sjelen

6115 visninger
Åndelige ferier kan gi sjelen en sjanse til å innhente, hvile og ta imot ny energi. Lær mer om fordelene ved slike ferier her.
 

Livet etter døden, fortsetter barnet mitt å vokse?

8298 visninger
Tapet av et barn er en forferdelig byrde for foreldrene å bære. Mange lurer på om barn vokser opp i livet etter døden, forblir i samme alder, eller oppholder seg på jorden.
 

Lag din «ting jeg ønsker å gjøre før jeg dør» liste ved hjelp av astrologi

5097 visninger
Konseptet med en «ting jeg ønsker å gjøre før jeg dør» liste er kjent for mange. Selv om du aldri har hørt ordet før, har du sannsynligvis tenkt over alle tingene du vil gjøre før tiden på denne jorden er over.
 

Viktige tarottv kort og deres betydning

5471 visninger
Ved å bruke tarottv kort kan man forstå hvor tilfeldighetene vil føre deg. En spådame kan under spådom bruke tarottv kort for å forsterke sin intuisjon.
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 12326 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer