VIL DU HELLER HA FAKTURA?
RING 21492000

  Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på  

820 97 123

  26 kr/min  
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. Tast 9 om du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. Pris 26 kr/min
 
Healing via energi
Healing via energi

Healing via energi

Energihealing er en alternativ medisinpraksis som behandler akutt smerte, kronisk smerte og andre helse- og velværeforhold ved å blokkere strømmen av energi.


Disse energiene måles ikke av vitenskapelige instrumenter, men er snarere et filosofisk / metafysisk konsept som kommer fra tradisjonell kinesisk medisin og andre ikke-vestlige helsetjenester. Energihelbredende praksis er generelt trygt, med svært få rapporterte bivirkninger. Mens mange energihealende praksiser er knyttet til bestemte religioner eller åndelig praksis, trenger du ikke å tilhøre noen bestemt religion eller ha noen bestemt åndelig tro for å dra nytte av energisparing. Man kan lære å bruke energihelbredelse på andre mennesker og / eller på seg selv.

Akupunktur

Akupunktur er en type energihelbredelse der man bruker tynne metallnåler for å stimulere bestemte punkter på kroppen. Disse punktene, kalt meridianpoeng, refererer til et "kart" av kroppens energistrøm som visualisert i tradisjonell kinesisk medisin (TCM). TCM kaller denne energien chi eller qi. I typisk akupunktur brukes 5-20 nåler. Noen manipulerer nålene etter at de er satt inn i huden. Dette kan være smertefullt, selv om en dyktig utøver vet hvordan å forårsake så lite smerte som mulig. En relatert type energihelbredelse er akupressur, som bruker menneskelig berøring i stedet for små nåler for å stimulere kroppens meridian punkt. Massasjeterapeuter kan inkludere akupressur som en av massasjeteknikk de spesialiserer seg på. Akupressurmassasje kan enten gjøres for hånd eller med instrumenter designet for dette formålet.

Reiki

Reiki ble grunnlagt av Mr. Mikao Usui i begynnelsen av det 20. århundre, selv om det var basert på tidligere konsepter i tradisjonell kinesisk medisin. "Ki" -delen av ordet "reiki" refererer til den samme subtile energien som det kinesiske ordet "qi." Mens akupunktur tradisjonelt har vært brukt til å behandle symptomene på mange uønskede forhold, er reiki en helhetlig behandling designet for å fremme generelt velbehag. Man ser også på Reiki-utøvere at når strømmen av livskraftenergien er blokkert, begynner den å påvirke kroppens fysiske vev. Fordi Reiki-utøvere manipulerer kroppens energier i stedet for kroppens vev, skiller Reiki seg fra massasjeteknikker. Utøvere kan legge hendene lett over, eller hendene kan "flyte" like over huden.

Refleksologi

Denne energisparende modaliteten er også kjent som "soneterapi." Den inneholder svært spesifikke massasjeteknikker gjort ved å bruke hånd, finger og tommel, ofte til mottakerens hender og føtter. Som med andre massasjeteknikker, kan utøveren bruke en massasjeolje eller lotion. Utøvere av refleksologi ser kroppen som oppdelt i ti vertikale soner. Fem av disse sonene er på venstre side av kroppen og fem er til høyre. Refleksologidiagrammer viser områder av hender og føtter som tilsvarer kroppens forskjellige soner. Ved å manipulere disse spesifikke områdene av hendene og føttene, tror refleksologer at de styrer strømmen av energi gjennom kroppen. Denne typen energihelbredelse er populær i Skandinavia, særlig Danmark og Norge. Energihelbredende terapier som akupunktur, akupressur, Reiki og refleksologi bruker alle de ikke-fysiske eller subtile energiene som antas å strømme gjennom kroppen for å lindre smerte og oppnå kroppslig helse og balanse. Mens vitenskapelig bekreftelse av disse energisparende prinsippene i beste fall er begrenset til ikke-eksisterende, forhindrer dette ikke de som tror på energikraft som ikke kan oppdages med vitenskapelige instrumenter.

Spåtjenester er så mye mer enn spådom, det er også healing og helhet.

 

 

 

Vil du snakke om Healing via energi ring til:

SpatjenesterBriana
Tilgjengelig
Briananr 80Medium, Eksperthjelp, Spådame, Spåtjenester, Klarsynt,...
 

Briana er en glad og energisk spåkvinne som får budskap fra engler og eller bruker de...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
SpatjenesterAlma
Tilgjengelig
Almanr 594Medium, Tarotkort, Synske, Spåkone, Eksperthjelp, Alle...
 

Alma er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne spå...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
SpatjenesterAnki
Tilgjengelig
Ankinr 233Medium, Klarsynte, Spåkone, Eksperthjelp, Spådame,...
 

Synske Anki kan lese av dine energier og finne tilbake til balansen. Hun spår i...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
Bloggere
SpatjenesterSaga
Tilgjengelig
Saganr 265Eksperthjelp, Synske, Spåkone, Medium, Alle rådgivere,...
 

Saga er en åpen og ydmyk rådgiver innenfor mange områder. Du kan snakke med henne om...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
 
 

Artikkelforslag til deg

Den ukjente forbannelsen

7765 visninger

Det finnes forbannelser som er ukjente for de aller fleste. I denne artikkelen skal du få lese om en av de og danne deg din egen oppfatning.

 

Hva er scientologi, mange kjendiser hengir seg til denne troen

3961 visninger

Er scientologien grunnen til at enkelte kjendiser aldri er i narkoskandaler og klarer seg gjennom alt i livet uansett? Les artikkelen og døm selv.

 

Ta en ferie for sjelen

7006 visninger

Åndelige ferier kan gi sjelen en sjanse til å innhente, hvile og ta imot ny energi. Lær mer om fordelene ved slike ferier her.

 

En magisk legende suppe

10710 visninger

Magi kan ikke løse alle problemer, men det kan bidra. Her får du en oppskrift du kan gjøre hvis noen føler seg dårlig.

 

Satanisme

5335 visninger

Vi spådamer på spåtjenster24.no er ikke satanister. Vi mener mennesker er like mye verdt, at målet med livet er kjærlighet og glede.

 

Satanister

8938 visninger

Klarsynte, synske, spåkoner, healere som arbeider på spåtelefon bruker aldri svart magi. Vi tilber ikke djevelen. Vi dyrker kjærlighet, lys og godhet.

 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 
Trykk her for å ringe nå!820 97 12326 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer