KVALITETSSIKRET TJENESTE GODKJENTE KLARSYNTE

  Ring oss på  

820 97 123

  29,90 kr/min  
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. 29,90 kr/min
 
Healing via energi
Healing via energi

Healing via energi

Energihealing er en alternativ medisinpraksis som behandler akutt smerte, kronisk smerte ved å blokkere strømmen av energi.

Disse energiene måles ikke av vitenskapelige instrumenter, men er snarere et filosofisk / metafysisk konsept som kommer fra tradisjonell kinesisk medisin og andre ikke-vestlige helsetjenester. Energihelbredende praksis er generelt trygt, med svært få rapporterte bivirkninger. Mens mange energihealende praksiser er knyttet til bestemte religioner eller åndelig praksis, trenger du ikke å tilhøre noen bestemt religion eller ha noen bestemt åndelig tro for å dra nytte av energisparing. Man kan lære å bruke energihelbredelse på andre mennesker og / eller på seg selv.

Akupunktur

Akupunktur er en type energihelbredelse der man bruker tynne metallnåler for å stimulere bestemte punkter på kroppen. Disse punktene, kalt meridianpoeng, refererer til et "kart" av kroppens energistrøm som visualisert i tradisjonell kinesisk medisin (TCM). TCM kaller denne energien chi eller qi. I typisk akupunktur brukes 5-20 nåler. Noen manipulerer nålene etter at de er satt inn i huden. Dette kan være smertefullt, selv om en dyktig utøver vet hvordan å forårsake så lite smerte som mulig. En relatert type energihelbredelse er akupressur, som bruker menneskelig berøring i stedet for små nåler for å stimulere kroppens meridian punkt. Massasjeterapeuter kan inkludere akupressur som en av massasjeteknikk de spesialiserer seg på. Akupressurmassasje kan enten gjøres for hånd eller med instrumenter designet for dette formålet.

Reiki

Reiki ble grunnlagt av Mr. Mikao Usui i begynnelsen av det 20. århundre, selv om det var basert på tidligere konsepter i tradisjonell kinesisk medisin. "Ki" -delen av ordet "reiki" refererer til den samme subtile energien som det kinesiske ordet "qi." Mens akupunktur tradisjonelt har vært brukt til å behandle symptomene på mange uønskede forhold, er reiki en helhetlig behandling designet for å fremme generelt velbehag. Man ser også på Reiki-utøvere at når strømmen av livskraftenergien er blokkert, begynner den å påvirke kroppens fysiske vev. Fordi Reiki-utøvere manipulerer kroppens energier i stedet for kroppens vev, skiller Reiki seg fra massasjeteknikker. Utøvere kan legge hendene lett over, eller hendene kan "flyte" like over huden.

Refleksologi

Denne energisparende modaliteten er også kjent som "soneterapi." Den inneholder svært spesifikke massasjeteknikker gjort ved å bruke hånd, finger og tommel, ofte til mottakerens hender og føtter. Som med andre massasjeteknikker, kan utøveren bruke en massasjeolje eller lotion. Utøvere av refleksologi ser kroppen som oppdelt i ti vertikale soner. Fem av disse sonene er på venstre side av kroppen og fem er til høyre. Refleksologidiagrammer viser områder av hender og føtter som tilsvarer kroppens forskjellige soner. Ved å manipulere disse spesifikke områdene av hendene og føttene, tror refleksologer at de styrer strømmen av energi gjennom kroppen. Denne typen energihelbredelse er populær i Skandinavia, særlig Danmark og Norge. Energihelbredende terapier som akupunktur, akupressur, Reiki og refleksologi bruker alle de ikke-fysiske eller subtile energiene som antas å strømme gjennom kroppen for å lindre smerte og oppnå kroppslig helse og balanse. Mens vitenskapelig bekreftelse av disse energisparende prinsippene i beste fall er begrenset til ikke-eksisterende, forhindrer dette ikke de som tror på energikraft som ikke kan oppdages med vitenskapelige instrumenter.

Spåtjenester er så mye mer enn spådom, det er også healing og helhet.

 

 

 

Velkommen til å ringe våre klarsynte for å få svar på dine spørsmål

Bloggere
Laura
Ledig
LauraNR 529Drømmetydning, Medium, Spådame, Spåkone, Alle rådgivere,...
 

Laura møter deg med et åpent sinn og guider deg gennom viktige valg i livet

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
Bloggere
Britt
Ledig
BrittNR 42Spådame, Klarsynte, Medium, Klarsynt, Eksperthjelp, Alle...
 

Britt er en kvinne med lang erfaring innen det mediale og hun bruker alle sine verktøy...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
Amanda
Ledig
AmandaNR 18Tarotkort, Drømmetydning, Eksperthjelp, Klarsynt, Medium,...
 

Amanda er et utdannet medium som har lang erfaring med arbeid på spålinjen. Hun får...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
Zandra
Ping meg
ZandraNR 19Tarotkort, Spåtjenester, Spåtelefon, Spådame, Alle...
 

Zandra er en dyktig spåkvinne som benytter seg av sine synske evner for å hjelpe deg...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
Viktoria
Ping meg
ViktoriaNR 232Drømmetydning, Tarotkort, Spådame, Spåtjenester, Synske,...
 

Viktoria er en sterk og positiv spådame med lang erfaring med å bruke tarotkort og gi...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
 
 

Artikkelforslag til deg

Hva er scientologi, mange kjendiser hengir seg til denne troen

4421 visninger

Er scientologien grunnen til at enkelte kjendiser aldri er i narkoskandaler og klarer seg gjennom alt i livet uansett? Les artikkelen og døm selv.

 

Den ukjente forbannelsen

7990 visninger

Det finnes forbannelser som er ukjente for de aller fleste. I denne artikkelen skal du få lese om en av de og danne deg din egen oppfatning.

 

Ta en ferie for sjelen

7270 visninger

Åndelige ferier kan gi sjelen en sjanse til å innhente, hvile og ta imot ny energi. Lær mer om fordelene ved slike ferier her.

 

Fenomenologi - mer enn spådom

3961 visninger

Fenomenologi er studiet av fenomener og hvordan de fremtrer for oss fra et førstepersonperspektiv.

 

Satanister

9459 visninger

Klarsynte, synske, spåkoner, healere som arbeider på spåtelefon bruker aldri svart magi. Vi tilber ikke djevelen. Vi dyrker kjærlighet, lys og godhet.

 
 
 
Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 
Trykk her for å ringe nå!820 97 12329,90 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer