VIL DU HELLER HA FAKTURA?
RING 21492000

  Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på  

820 97 123

  26 kr/min  
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. Tast 9 om du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. Pris 26 kr/min
 
Nye kunder 10 min gratis
Healing via energi
Healing via energi

Healing via energi

Energihealing er en alternativ medisinpraksis som behandler akutt smerte, kronisk smerte og andre helse- og velværeforhold ved å blokkere strømmen av energi.


Disse energiene måles ikke av vitenskapelige instrumenter, men er snarere et filosofisk / metafysisk konsept som kommer fra tradisjonell kinesisk medisin og andre ikke-vestlige helsetjenester. Energihelbredende praksis er generelt trygt, med svært få rapporterte bivirkninger. Mens mange energihealende praksiser er knyttet til bestemte religioner eller åndelig praksis, trenger du ikke å tilhøre noen bestemt religion eller ha noen bestemt åndelig tro for å dra nytte av energisparing. Man kan lære å bruke energihelbredelse på andre mennesker og / eller på seg selv.

Akupunktur

Akupunktur er en type energihelbredelse der man bruker tynne metallnåler for å stimulere bestemte punkter på kroppen. Disse punktene, kalt meridianpoeng, refererer til et "kart" av kroppens energistrøm som visualisert i tradisjonell kinesisk medisin (TCM). TCM kaller denne energien chi eller qi. I typisk akupunktur brukes 5-20 nåler. Noen manipulerer nålene etter at de er satt inn i huden. Dette kan være smertefullt, selv om en dyktig utøver vet hvordan å forårsake så lite smerte som mulig. En relatert type energihelbredelse er akupressur, som bruker menneskelig berøring i stedet for små nåler for å stimulere kroppens meridian punkt. Massasjeterapeuter kan inkludere akupressur som en av massasjeteknikk de spesialiserer seg på. Akupressurmassasje kan enten gjøres for hånd eller med instrumenter designet for dette formålet.

Reiki

Reiki ble grunnlagt av Mr. Mikao Usui i begynnelsen av det 20. århundre, selv om det var basert på tidligere konsepter i tradisjonell kinesisk medisin. "Ki" -delen av ordet "reiki" refererer til den samme subtile energien som det kinesiske ordet "qi." Mens akupunktur tradisjonelt har vært brukt til å behandle symptomene på mange uønskede forhold, er reiki en helhetlig behandling designet for å fremme generelt velbehag. Man ser også på Reiki-utøvere at når strømmen av livskraftenergien er blokkert, begynner den å påvirke kroppens fysiske vev. Fordi Reiki-utøvere manipulerer kroppens energier i stedet for kroppens vev, skiller Reiki seg fra massasjeteknikker. Utøvere kan legge hendene lett over, eller hendene kan "flyte" like over huden.

Refleksologi

Denne energisparende modaliteten er også kjent som "soneterapi." Den inneholder svært spesifikke massasjeteknikker gjort ved å bruke hånd, finger og tommel, ofte til mottakerens hender og føtter. Som med andre massasjeteknikker, kan utøveren bruke en massasjeolje eller lotion. Utøvere av refleksologi ser kroppen som oppdelt i ti vertikale soner. Fem av disse sonene er på venstre side av kroppen og fem er til høyre. Refleksologidiagrammer viser områder av hender og føtter som tilsvarer kroppens forskjellige soner. Ved å manipulere disse spesifikke områdene av hendene og føttene, tror refleksologer at de styrer strømmen av energi gjennom kroppen. Denne typen energihelbredelse er populær i Skandinavia, særlig Danmark og Norge. Energihelbredende terapier som akupunktur, akupressur, Reiki og refleksologi bruker alle de ikke-fysiske eller subtile energiene som antas å strømme gjennom kroppen for å lindre smerte og oppnå kroppslig helse og balanse. Mens vitenskapelig bekreftelse av disse energisparende prinsippene i beste fall er begrenset til ikke-eksisterende, forhindrer dette ikke de som tror på energikraft som ikke kan oppdages med vitenskapelige instrumenter.

 

 

 

 

Vil du snakke om Healing via energi ring til:

SpatjenesterAnki
Tilgjengelig
Ankinr 233Medium, Klarsynte, Spåkone, Eksperthjelp, Spådame,...
 

Synske Anki kan lese av dine energier og finne tilbake til balansen. Hun spår i...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
Bloggere
SpatjenesterAnnie
Tilgjengelig
Annienr 211Eksperthjelp, Klarsynte, Spåtelefon, Tarotkort, Alle...
 

Klarsynte Annie er spådame på spåtelefonen. Hun støtter deg og gir deg rådene du...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
SpatjenesterAmelaNy!
Tilgjengelig
Ny! Amelanr 5Spådame, Spåtelefon, Spåtjenester, Tarotkort, Klarsynte,...
 

Amela er en heks som bruker kort og intuisjon når hun spår deg og er her for å hjelpe...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
Bloggere
SpatjenesterRebecca
Opptatt
Rebeccanr 7Eksperthjelp, Medium, Spåkone, Drømmetydning, Tarotkort,...
 

”Hva med min fremtid?” Jeg som er klarsynt og spåkone gir deg spåtjenester og hjelper...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
 
 

Artikkelforslag til deg

Ta en ferie for sjelen

6701 visninger

Åndelige ferier kan gi sjelen en sjanse til å innhente, hvile og ta imot ny energi. Lær mer om fordelene ved slike ferier her.

 

Forstå og følg dine drømmer

7479 visninger

Alle har drømmer om fremtiden. Det beste vi kan gjøre er å ha realistiske drømmer som er fylt av åndelige budskap og livsenergi.

 

Livet etter døden, fortsetter barnet mitt å vokse?

9140 visninger

Tapet av et barn er en forferdelig byrde for foreldrene å bære. Mange lurer på om barn vokser opp i livet etter døden, forblir i samme alder, eller oppholder seg på jorden.

 

Forhold - tre tips som gjør at forskjellige livsløp fungerer

5160 visninger

Når folk innser at deres livsløp varierer fra deres partnere, tar de ofte avgjørelsen om å avslutte forholdet.

 

Fire tegn på at det er på tide å slutte i jobben din

6928 visninger

Har du et dårlig forhold til sjefen din? Våkner du deg hver morgen, og vegrer deg for å gå på jobb? Innebærer arbeidet ditt et høyt stressnivå?

 

Å leve som synsk

6844 visninger
Det å være klarsynt og synsk kan føles som et tveegget sverd, her får du en forklaring på både de positive og negative sidene ved denne gaven.
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 
Trykk her for å ringe nå!820 97 12326 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer