KVALITETSSIKRET TJENESTE GODKJENTE KLARSYNTE

  Ring oss på  

820 97 123

  29,90 kr/min  
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. 29,90 kr/min
 
Hva er scientologi, mange kjendiser hengir seg til denne troen
Hva er scientologi, mange kjendiser hengir seg til denne troen

Hva er scientologi, mange kjendiser hengir seg til denne troen

Er scientologien grunnen til at enkelte kjendiser aldri er i narkoskandaler og klarer seg gjennom alt i livet uansett? Les artikkelen og døm selv.

Scientologien er en relativt ny religion, men scientologene poengterer at den baserer seg på 50000 års visdom og kunnskap, slik som mange av de verktøy klarsynte, synske, spåkoner og healere bruker på spålinjen.  I følge scientologene er scientologien den eneste religion med en fungerende teknologi. Den eneste religionen som kan hjelpe mennesker til en lykkelig eksistens. Det er i følge scientologien bygd på vitenskap slik som spåtjenester kan være også.

Scientologien påstår at mennesket i bunn og grunn er god, og at dets åndelige frelse helt og holdent beror på mennesket selv og dets forhold til andre. Det er litt av det samme synet mange av våre klarsynte, synske og healere også fremmer, en må finne nøkkelen i seg selv ved hjelp av ulike verktøy og experthjelp. Det både klarsynte, synske, spåkoner, sjamaner, healere og andre som er på spåtjenester har felles med scientologene er troen på at en har kontakt med universet og alt henger sammen i en helhet.

Scientologer mener at mennesker evige jakt på materielle goder gjør oss ulykkelige og fortvilet. Det gjør at vi er redde for å miste det vi har, at vi alltid ønsker mer materielle ting, finere hus, bilder og alt som er håndfast. Det er ingen spådom, en trenger heller ikke krystallkulen for å se hvor samfunnet har ført mange mennesker. Eiendeler gir ikke lykke, om man ikke har en indre fred og harmoni. Spåtjenester har alltid hatt det synet, nøkkelen til lykke ligger i en selv med litt hjelp på veien fra universet og de gode energier vi har i og rundt oss. Spå, scientologi og andre religioner har mange like trekk. Scientologer lover at vi skal få innsikt i det som er viktig for et godt liv om man går med i deres kirke og hengir seg til deres tro og religion.

Ron Hubbard er mannen bak scientologien han gav ut boken ”Dianetikk: Hvordan tanken påvirker kroppen.” Boken tar for seg temaer som hvordan få bukt med årsaken til krig, kriminalitet og alt den alltid lavere moralen mellom mennesker. Han skriver om lese og skrivevanskeligheter hos barn og unge. I følge dianetikken kan menneskets sjel beskrive som en regnemaskin, den kan gjøre feil, gi feil resultater og mates med feil data. Når feilene utbedres virker mennesket igjen og dets godhet kommer frem og man kommer i en tilstand av renhet. Det er et tilstand der intelligensen og fravær av nevroser, psykoser, hemninger og tvangsforestillinger borte.

Det er på mange måter det samme som våre klarsynte, synske, healere og spådamer arbeider med, selv om det ikke er en spesifikk religion, så er det målet det samme, et helt menneske med en frisk kropp og sjel, en lykkelig og balansert fremtid fylt av kjærlighet og klarhet. 

En professor i statsvitenskap som hadde lest Hubbards bok uttalte i New York Times ”Historien har blitt en kappløp mellom dianetikken og katastrofen, dianetikken kommer å vinne. Det vil si om mange nok klarer å forstå den før den er for sent”.

Selv etter at Hubbard hadde ”løst gåten om menneskets sinne” fortsatte han sitt forskningsarbeid, han gav ut en bok om den religiøse filosofien scientologien er bygd på og scientologi ble en religion og det ble startet opp kirker over hele verden.

Scientologene  mener meningen med livet er nytelse, nytelsen skal være kontrollert og innenfor de rammer som anses gode for mennesket, ikke via rulling i halmen med prostituerte, overdreven bruk av penger og materielle goder. Det er mye av det samme synet du vil møte på spålinjen, veien til lykke ligger ikke i det å eie, men det å være. Nyte livet, finne godhet i det en har og ikke det man tror en skal ha. Personlig, klarsynt utvikling. Dette er noe også spålinjen og spåtjenester kan hjelpe deg med.

 De klarsynte, synske healere, spåkoner, medium og andre som utfører experthjelp og spåtjenester har menneskets sjel, tanke og kropp med i sine spådommer, det å finne det indre lyset og gleden, det kan en få når en mottar spådom eller blir lest i tarottv kort. Det er som om alt på mange måter går hånd i hånd, bare at man kaller det ved ulike navn.

Scientologene har stor tro på at hvert enkelt individs mulighet til å ta de riktige samfunnsnyttige beslutningene. Lærere som studerer religionen lenge kan hjelpe og lære mennesker til raskere å får gode liv. Det er også det vi ser når mennesker kontakter spålinjen, spåtelefon og spåtjenester for å få veiledning fra klarsynte, synske, healere og spåkoner. Veien til et bedre og mer klarsynt liv er kortere enn om man skal sitte i sin ensomhet og gruble. Det å kunne gi seg selv experthjelp er ikke lett, det er umulig om man ikke har lært seg å bruke de verktøyene som finnes der ute.

Healere, klarsynte, synske og spådamer på som har sitt virke på spåtjenester har en stor og genuin interesse av ulike religioner, selv om vi alle har ulik tro så er det mange av de som er på spålinen som er religiøse, noen er agnostikere. Feller nevneren er at alle er spirituelle og tror på at det finnes noe som er større enn oss mennesker, men vil alle tror på det gode i mennesket og at det alltid er mulighet til å finne veier ut fra de problemer og utfordringer man står ovenfor i livet. Det er alltid håp. Det kan vi via klarsyn og experthjelp kunne hjelpe deg med, gi deg de verktøy og det klarsynet som du trenger for å kunne leve det gode livet du fortjener. Vi som arbeider med spåtjenester bruker mye av vår fritid til å lese om religioner, livssyn og alternative måter å kunne hjelpe andre på.

Grunnen er at vi alle ønsker å kunne hjelpe deg på den beste måten spådommer døgnåpent kan gjøre ditt liv bedre. Vi er her for deg,alltid. Det er alltid noen på spåtjenester som kan gi deg den veiledning og experthjelp du trenger, klarsynte råd, empatisk holdning og respekt. Det er det som står i fokus for oss på spålinjen er deg, ditt liv og din fremtid. Din religion og ditt livssyn er ikke det som skal styre den experthjelp og rådgivning vi gir, det er deg som menneske og deg som individ som skal stå i fokus, det er du som skal ha det klarsynte svaret i deg selv når du har vært i kontakt med oss på spålinjen. Det er en reise i ditt indre du skal legge ut på, våre healere, klarsynte, synske og spådamer på spålinjen vil alltid være der for å veilede deg. Alle religioner har en felles nevner, og det er den vi alle ønsker å finne for å gi den experthjelp og støtte akkurat du har behov for.

 

 

Hvis du vil snakke om "Hva er scientologi, mange kjendiser hengir seg til denne troen" kan du ringe en av oss:

Eliza
Ledig
ElizaNR 16Tarotkort, Spåtjenester, Spåtelefon, Spådame, Alle...
 

Eliza er en godhjertet og kjærlig spådame som ønsker at du skal få klare svar og...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
Annie
Ledig
AnnieNR 211Eksperthjelp, Klarsynte, Spåtelefon, Tarotkort, Alle...
 

Klarsynte Annie er spådame på spåtelefonen. Hun støtter deg og gir deg rådene du...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
LenaNy!
Ping meg
Ny! LenaNR 49Medium, Tarotkort, Eksperthjelp, Spåtelefon, Spåtjenester,...
 

presentation kommer snart

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
Bloggere
Laura
Ping meg
LauraNR 529Drømmetydning, Medium, Spådame, Spåkone, Alle rådgivere,...
 

Laura møter deg med et åpent sinn og guider deg gennom viktige valg i livet

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
LuciaNy!
Ping meg
Ny! LuciaNR 65Medium, Klarsynte, Eksperthjelp, Spådame, Spåtelefon,...
 

De siste 25 årene har Lucia hjulpet mange med deres spørsmål og bekymringer. Hun...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
 
 

Artikkelforslag til deg

Healing via energi

3889 visninger

Energihealing er en alternativ medisinpraksis som behandler akutt smerte, kronisk smerte ved å blokkere strømmen av energi.

 

Ta en ferie for sjelen

7231 visninger

Åndelige ferier kan gi sjelen en sjanse til å innhente, hvile og ta imot ny energi. Lær mer om fordelene ved slike ferier her.

 

Den ukjente forbannelsen

7940 visninger

Det finnes forbannelser som er ukjente for de aller fleste. I denne artikkelen skal du få lese om en av de og danne deg din egen oppfatning.

 

Fenomenologi - mer enn spådom

3914 visninger

Fenomenologi er studiet av fenomener og hvordan de fremtrer for oss fra et førstepersonperspektiv.

 

Hva er en spådom?

13627 visninger

Her får du en forklaring på hva en spådom faktisk er og hvorfor man skal la seg spå.

 
 
 
Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 
Trykk her for å ringe nå!820 97 12329,90 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer