Trykk 1 for å bli koblet sammen med første ledige person. Trykk 2 for å lytte til presentasjoner. Trykk 3 for å velge hvem du vil snakke med. 29,90 kr/min
 
Kan en pendel hjelpe å vise vei?
Kan en pendel hjelpe å vise vei?

Kan en pendel hjelpe å vise vei?

Mange ganger i livet kommer man til et veikryss. Hvilken vei er riktig for deg? Kan en pendel hjelpe å vise vei?

Man har ulike måter å finne svar på, og her vil jeg se litt på ett av redskapene man kan benytte seg av: pendelen.

Ubesluttsomhet er veldig vanlig og kan være positivt. Det kan føre til at man veier for og mot og tenker godt gjennom en situasjon før man tar et endelig valg. 

Men det kan også gå for langt. At man nesten blir helt paralysert av frykt for å ta galt valg. Eller at man blir påvirket av forstyrrende elementer (andres meninger, frykt, mangler troen på seg selv eller lignende) og man ender opp med å ta et valg som ikke er rett for deg.

Som regel veier man for og mot, og så ender man opp å gå etter magefølelsen til slutt likevel. Uavhengig av de grunnene som veide for og imot. 

Noen har god kontakt med seg selv og vet hvordan man kjenner etter den riktige magefølelsen. Den magefølelsen som velger det som er godt og rett for nettop deg. Den magefølelsen som er basert på intuisjon, og ikke den som er basert på frykt eller andre forstyrrelser.

Det er også mange redskaper man kan benytte seg av for å komme i kontakt med denne grunnleggende intuisjonen som de aller fleste har, men bare ikke helt har lært seg å komme i kontakt med. 

For meg og mange synske er dette redskapet en pendel. Kan en pendel hjelpe å vise vei?Pendelen min har hjulpet meg i mange situasjoner gjennom årene. Dette magiske lille verktøyet hjelper meg å gå rett til kilden (den rene intuisjonen). 

Men hvordan kan en pendel hjelpe å vise vei? En pendel er vanligvis en liten ting som henger i en tråd. Mange vil påstå at det bør være noe som har betydning for deg. Feks. en giftering eller lignende. Deretter holder du pendelen i den ene handen og stiller ja/nei-spørsmål. Og pendelen vil gi deg svar avhengig av måten den beveger seg på. 

Hva får pendelen til å bevege på seg? Vel, det kommer an på hvem du spør. Noen mener det er underbevisstheten vår som tar over. Andre mener det er guider fra andre siden som ønsker hjelpe.

Før man starter må lære seg å kjenne pendelen. Gjør gjerne dette i en rolig setting, et sted hvor det ikke er for mye bråk og forstyrrelser.

Start med å holde pendelen helt i ro og still spørsmålet: - Vis meg et «ja».  Deretter ser du hvordan pendelen beveger seg (sirkulerer med klokken/mot klokken/går frem og tilbake/går opp og ned etc). Når du vet hvordan et «ja» ser ut, gjør du det samme med «kanskje» og «nei».

Nå er du klar for å sette i gang. Hvis man stiller samme spørsmål mange ganger på rad kan svarene begynne å bli litt uklare. Hvis man er i tvil kan det være en god ide å klarere pendelen på nytt (Vis meg et «ja» etc) eller du kan stille et enkelt spørsmål som du allerede vet svaret på. 

Jeg vil anbefale deg å stille klare spørsmål. Og gjerne start spørsmålet ditt med «vil det være bra for meg å ...». 

Mange foretrekker å kjøpe en pendel fremfor å lage den selv. At man ønsker en spesiell krystall eller et spesielt metall. Men det aller viktigste er at den kjennes rett ut for deg og at den kjennes bra ut i handen din. 

Så: kom i kontakt med din indre intuisjon, dine guider eller hva det nå enn er og sett i gang. Kan en pendel hjelpe å vise vei? Når du gjør det rett, vil du kjenne det! Lykke til!
 

 
Eila
LEDIG
 

Eilas gave er synskhet. Hun ser fortid, nåtid og fremtid. Relasjonsproblemer, økonomi,...

820 97 123MIN SIDE
 
Angelina
LEDIG
 

Angelina er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne...

820 97 123MIN SIDE
 
Clair
LEDIG
 

Klarsynt, synsk spådame som er her klar til å gi deg spåtjenester og spå deg her på...

820 97 123MIN SIDE
 
Annie
LEDIG
 

Klarsynte Annie er spådame på spåtelefonen. Hun støtter deg og gir deg rådene du...

820 97 123MIN SIDE
 
 

Interessante artikler

Ring en klarsynt

Ring en klarsynt

Litt av en oppfordring, ring en klarsynt. Ja, noen ganger i livet bør en gjøre det, ring en klarsynt og få noen...
 
Tarotkort

Tarotkort

Lar man tarot kortvise veien i fremtiden kan man lett bli lurt, tenker nok en mange. Hva er egentlig tarotkort?
 
Medial rådgivning - En jungel av tilbud

Medial rådgivning - En jungel av tilbud

Hva søker jeg etter når jeg vil finne den rette til å hjelpe? Medial rådgivning – en jungel av tilbud, er ikke helt...
 
Spor i snøen

Spor i snøen

Merkelige spor i snøen. Min intuisjon hjalp meg å finne koblingen mellom et spørsmål fra en kunde og spor i...
 
Beste synske i Norge

Beste synske i Norge

Det er mange gode synske mennesker i Norge, men hvem er den beste synske i Norge? Det kan være vanskelig å...
 
 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_