KVALITETSSIKRET TJENESTE GODKJENTE KLARSYNTE

  Ring oss på  

820 97 123

  29,90 kr/min  
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. 29,90 kr/min
 
Kan en pendel hjelpe å vise vei?
Kan en pendel hjelpe å vise vei?

Kan en pendel hjelpe å vise vei?

Mange ganger i livet kommer man til et veikryss. Hvilken vei er riktig for deg? Man har ulike måter å finne svar på, og her vil jeg se litt på ett av redskapene man kan benytte seg av: pendelen.

Ubesluttsomhet er veldig vanlig og kan være positivt. Det kan føre til at man veier for og mot og tenker godt gjennom en situasjon før man tar et endelig valg. 

Men det kan også gå for langt. At man nesten blir helt paralysert av frykt for å ta galt valg. Eller at man blir påvirket av forstyrrende elementer (andres meninger, frykt, mangler troen på seg selv eller lignende) og man ender opp med å ta et valg som ikke er rett for deg.

Som regel veier man for og mot, og så ender man opp å gå etter magefølelsen til slutt likevel. Uavhengig av de grunnene som veide for og imot. 

Noen har god kontakt med seg selv og vet hvordan man kjenner etter den riktige magefølelsen. Den magefølelsen som velger det som er godt og rett for DEG. Den magefølelsen som er basert på intuisjon, og ikke den som er basert på frykt eller andre forstyrrelser.

Det er også mange redskaper man kan benytte seg av for å komme i kontakt med denne grunnleggende intuisjonen som de aller fleste har, men bare ikke helt har lært seg å komme i kontakt med. 

For meg og mange synske er dette redskapet en pendel. Pendelen min har hjulpet meg i mange situasjoner gjennom årene. Dette magiske lille verktøyet hjelper meg å gå rett til kilden (den rene intuisjonen). 

En pendel er vanligvis en liten ting som henger i en tråd. Mange vil påstå at det bør være noe som har betydning for deg. Feks. en giftering eller lignende. Deretter holder du pendelen i den ene handen og stiller ja/nei-spørsmål. Og pendelen vil gi deg svar avhengig av måten den beveger seg på. 

Hva får pendelen til å bevege på seg? Vel, det kommer an på hvem du spør. Noen mener det er underbevisstheten vår som tar over. Andre mener det er guider fra andre siden som ønsker hjelpe.

Før man starter må lære seg å kjenne pendelen. Gjør gjerne dette i en rolig setting, et sted hvor det ikke er for mye bråk og forstyrrelser. Start med å holde pendelen helt i ro og still spørsmålet: - Vis meg et «ja».  Deretter ser du hvordan pendelen beveger seg (sirkulerer med klokken/mot klokken/går frem og tilbake/går opp og ned etc). Når du vet hvordan et «ja» ser ut, gjør du det samme med «kanskje» og «nei».

Nå er du klar for å sette i gang. Hvis man stiller samme spørsmål mange ganger på rad kan svarene begynne å bli litt uklare. Hvis man er i tvil kan det være en god ide å klarere pendelen på nytt (Vis meg et «ja» etc) eller du kan stille et enkelt spørsmål som du allerede vet svaret på. 

Jeg vil anbefale deg å stille klare spørsmål. Og gjerne start spørsmålet ditt med «vil det være bra for meg å ...». 

Mange foretrekker å kjøpe en pendel fremfor å lage den selv. At man ønsker en spesiell krystall eller et spesielt metall. Men det aller viktigste er at den kjennes rett ut for deg og at den kjennes bra ut i handen din. 

Så: kom i kontakt med din indre intuisjon, dine guider eller hva det nå enn er og sett i gang. Når du gjør det rett, vil du kjenne det! Lykke til!
 

 

Hvis du vil snakke om "Kan en pendel hjelpe å vise vei?" kan du ringe en av oss:

Annie
Ledig
AnnieNR 211Eksperthjelp, Klarsynte, Spåtelefon, Tarotkort, Alle...
 

Klarsynte Annie er spådame på spåtelefonen. Hun støtter deg og gir deg rådene du...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
Eliza
Ledig
ElizaNR 16Tarotkort, Spåtjenester, Spåtelefon, Spådame, Alle...
 

Eliza er en godhjertet og kjærlig spådame som ønsker at du skal få klare svar og...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
Bloggere
KatherineNy!
Ledig
Ny! KatherineNR 56Medium, Tarotkort, Eksperthjelp, Spåtelefon, Spåkone, Alle...
 

Katherine er et medium som er veldig omsorgsfullt. Hun vil det beste for alle. Ringer...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
Alma
Ping meg
AlmaNR 594Medium, Tarotkort, Synske, Spåkone, Eksperthjelp, Alle...
 

Alma er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne spå...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
AndreaNy!
Ping meg
Ny! AndreaNR 3Klarsynt, Alle rådgivere, Klarsynte, Medium, Spådame,...
 

Presentasjon kommer snart!

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
 
 

Artikkelforslag til deg

Beste synske i Norge

800 visninger

Det er mange gode synske mennesker i Norge, hvem er den beste synske i Norge? Det er så mange at det å finne den beste synske i Norge kan være vanskelig.

 
 
 
Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 
Trykk her for å ringe nå!820 97 12329,90 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer