VIL DU HELLER HA FAKTURA?
RING 21492000

  Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på  

820 97 123

  26 kr/min  
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. Tast 9 om du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. Pris 26 kr/min
 
Kloning av mennesker – er det mulig?
Kloning av mennesker – er det mulig?

Kloning av mennesker – er det mulig?

Bioteknikken er som Internett, ingen døgnflue. Veldig mange forskere er interessert i bioteknikken på grunn av dens mange bruksområder og muligheter.


Å finne botemiddel mot kreft, Alzheimers og MS er noe som gjør bioteknologi mulig. Forskning på stamceller som finnes i embryo er lovlig. Men det er delte meninger om det er greit å forske på cellene som kan bli foster. Noen mener det er uetisk å bruke embryo som en stamcellefabrikk. Noen ser på embryo som en klump med celler, og ikke kan sammenliknes med et levende menneske.

President Bush er en kjent motstander av stamcelleforskning. Da han var president holdt han en tale om kloning av menneskefoster. Der hans standpunkt var at stamcelleforskning skulle forbys. Han mente: intet menneskeliv skal utnyttes eller avbrytes for å redde en annens liv”.

Et argument for stamcelleforskning er at det i den tredje verden kan bli slutt på organhandel. Da slipper en fattig i måtte selge sin lever for eksempel. Da kan man heller dyrke frem stamceller og organer på et laboratorium.

Kloning er per dags dato mer i tankene til de som regisserer science fiction filmer enn det er i virkeligheten. Teknikken bak kloning eksisterer, men etikken sier nei. Noe som derimot er lov i noen land er at visse celler som kan gi alvorlig sykdom kan bortvises. Gjennom å ta ut en celle fra en kvinne og sette inn i en annen, kan man fjerne risikoen for at babyen får eksempelvis epilepsi eller blindhet. En slik type prøverørsbefruktning skaper selvsagt debatt rundt om hvilke sykdommer som skal fjernes og om det i det hele tatt er lov til å tukle med Guds skaperverk. Skal den blivende mamma få være med å bestemme om datteren skal bli lengre fordi hun selv hadde en ungpikedrøm om det?!

Er du interessert i hva fremtidens bioteknikk har å tilby oss i fremtiden? Da kan du ringe oss spådamer for spåtjenester på spåtelefonen. Vi er opptatt av det overnaturlige som i fremtiden kan beskrives som noe helt normalt.

Mange klarsynte og spådamer på spålinjen er svært interesserte i bioteknikk, ettersom noen av våre magiske evner kan forstås ved hjelp av bioteknikk. Vi spådamer på spålinjen vil også gjerne diskutere litt rundt temaene kloning og embryo-forskning. Det er fordi vi selv opplever etiske spørsmål hver eneste dag i vår yrkesliv som spådamer.

Vi tilbyr hjelp innen klarsynt guiding, online spådom, spåtjenester og spådom i tarottv kort. Du må være over 18 år for å kunne benytte deg av våre tjenester.

Dersom du har spørsmål om overnaturlighet og bioteknikk, eller kanskje om din økonomi eller kjærlighetsliv, nøl ikke med å ta kontakt med oss spådamer her på spåtelefonen. Vi gjør vårt ytterste for å imøtekomme dine behov. Og vi vil gi deg så tydelige svar som mulig.
Vi  klarsynte spådamer ønsker deg en god uke!


 

Vil du snakke om Kloning av mennesker – er det mulig? ring til:

SpatjenesterAlma
Tilgjengelig
Almanr 594Medium, Tarotkort, Synske, Spåkone, Eksperthjelp, Alle...
 

Alma er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne spå...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
SpatjenesterBriana
Akkurat blitt ledig
Briananr 80Medium, Eksperthjelp, Spådame, Spåtjenester, Klarsynt,...
 

Briana er en glad og energisk spåkvinne som får budskap fra engler og eller bruker de...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
Bloggere
SpatjenesterSaga
Tilgjengelig
Saganr 265Eksperthjelp, Synske, Spåkone, Medium, Alle rådgivere,...
 

Saga er en åpen og ydmyk rådgiver innenfor mange områder. Du kan snakke med henne om...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
SpatjenesterAnki
Tilgjengelig
Ankinr 233Medium, Klarsynte, Spåkone, Eksperthjelp, Spådame,...
 

Synske Anki kan lese av dine energier og finne tilbake til balansen. Hun spår i...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
 
 

Artikkelforslag til deg

Forhold - tre tips som gjør at forskjellige livsløp fungerer

5371 visninger

Når folk innser at deres livsløp varierer fra deres partnere, tar de ofte avgjørelsen om å avslutte forholdet.

 

Fire tegn på at det er på tide å slutte i jobben din

7182 visninger

Har du et dårlig forhold til sjefen din? Våkner du deg hver morgen, og vegrer deg for å gå på jobb? Innebærer arbeidet ditt et høyt stressnivå?

 

Livet etter døden, fortsetter barnet mitt å vokse?

9561 visninger

Tapet av et barn er en forferdelig byrde for foreldrene å bære. Mange lurer på om barn vokser opp i livet etter døden, forblir i samme alder, eller oppholder seg på jorden.

 

Satanister

8938 visninger

Klarsynte, synske, spåkoner, healere som arbeider på spåtelefon bruker aldri svart magi. Vi tilber ikke djevelen. Vi dyrker kjærlighet, lys og godhet.

 

Hva er en spådom?

12996 visninger

Her får du en forklaring på hva en spådom faktisk er og hvorfor man skal la seg spå.

 

Å snakke med dyr

6244 visninger

Jeg er et åndelig, klarsynt medium som arbeider med både mennesker og dyr. Her i artikkelen skal jeg fortelle om dyrekommunikasjon.

 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 
Trykk her for å ringe nå!820 97 12326 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer