KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM

  Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på  

820 97 123

  26 kr/min  
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. Tast 9 om du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. Pris 26 kr/min
 
Kloning av mennesker – er det mulig?
Kloning av mennesker – er det mulig?

Kloning av mennesker – er det mulig?

Bioteknikken er som Internett, ingen døgnflue. Veldig mange forskere er interessert i bioteknikken på grunn av dens mange bruksområder og muligheter.


Å finne botemiddel mot kreft, Alzheimers og MS er noe som gjør bioteknologi mulig. Forskning på stamceller som finnes i embryo er lovlig. Men det er delte meninger om det er greit å forske på cellene som kan bli foster. Noen mener det er uetisk å bruke embryo som en stamcellefabrikk. Noen ser på embryo som en klump med celler, og ikke kan sammenliknes med et levende menneske.

President Bush er en kjent motstander av stamcelleforskning. Da han var president holdt han en tale om kloning av menneskefoster. Der hans standpunkt var at stamcelleforskning skulle forbys. Han mente: intet menneskeliv skal utnyttes eller avbrytes for å redde en annens liv”.

Et argument for stamcelleforskning er at det i den tredje verden kan bli slutt på organhandel. Da slipper en fattig i måtte selge sin lever for eksempel. Da kan man heller dyrke frem stamceller og organer på et laboratorium.

Kloning er per dags dato mer i tankene til de som regisserer science fiction filmer enn det er i virkeligheten. Teknikken bak kloning eksisterer, men etikken sier nei. Noe som derimot er lov i noen land er at visse celler som kan gi alvorlig sykdom kan bortvises. Gjennom å ta ut en celle fra en kvinne og sette inn i en annen, kan man fjerne risikoen for at babyen får eksempelvis epilepsi eller blindhet. En slik type prøverørsbefruktning skaper selvsagt debatt rundt om hvilke sykdommer som skal fjernes og om det i det hele tatt er lov til å tukle med Guds skaperverk. Skal den blivende mamma få være med å bestemme om datteren skal bli lengre fordi hun selv hadde en ungpikedrøm om det?!

Er du interessert i hva fremtidens bioteknikk har å tilby oss i fremtiden? Da kan du ringe oss spådamer for spåtjenester på spåtelefonen. Vi er opptatt av det overnaturlige som i fremtiden kan beskrives som noe helt normalt.

Mange klarsynte og spådamer på spålinjen er svært interesserte i bioteknikk, ettersom noen av våre magiske evner kan forstås ved hjelp av bioteknikk. Vi spådamer på spålinjen vil også gjerne diskutere litt rundt temaene kloning og embryo-forskning. Det er fordi vi selv opplever etiske spørsmål hver eneste dag i vår yrkesliv som spådamer.

Vi tilbyr hjelp innen klarsynt guiding, online spådom, spåtjenester og spådom i tarottv kort. Du må være over 18 år for å kunne benytte deg av våre tjenester.

Dersom du har spørsmål om overnaturlighet og bioteknikk, eller kanskje om din økonomi eller kjærlighetsliv, nøl ikke med å ta kontakt med oss spådamer her på spåtelefonen. Vi gjør vårt ytterste for å imøtekomme dine behov. Og vi vil gi deg så tydelige svar som mulig.
Vi spådamer ønsker deg en god uke!

K. Hansen

 

Vil du snakke om Kloning av mennesker – er det mulig? ring til:

SpatjenesterAlma
Tilgjengelig
Almanr 594Medium, Tarotkort, Synske, Spåkone, Eksperthjelp, Alle...
 

Alma er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne spå...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
Bloggere
SpatjenesterAnnie
Akkurat blitt ledig
Annienr 211Eksperthjelp, Klarsynte, Spåtelefon, Tarotkort, Alle...
 

Klarsynte Annie er spådame på spåtelefonen. Hun støtter deg og gir deg rådene du...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
SpatjenesterKristina
Tilgjengelig
Ny! Kristinanr 86Medium, Spådame, Tarotkort, Synske, Spåtjenester, Spåtelefon
 

presentation kommer senare

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
SpatjenesterVarja
Tilgjengelig
Varjanr 72Medium, Spåtjenester, Spåtelefon, Tarotkort, Synske, Alle...
 

Varja er spådame på spåtelefonen, hun kommuniserer godt med både dyr og...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Artikkelforslag til deg

Hva er en spådom?

11723 visninger
Her får du en forklaring på hva en spådom faktisk er og hvorfor man skal la seg spå.
 

Livet etter døden, fortsetter barnet mitt å vokse?

8949 visninger

Tapet av et barn er en forferdelig byrde for foreldrene å bære. Mange lurer på om barn vokser opp i livet etter døden, forblir i samme alder, eller oppholder seg på jorden.

 

Viktige tarottv kort og deres betydning

6047 visninger
Ved å bruke tarottv kort kan man forstå hvor tilfeldighetene vil føre deg. En spådame kan under spådom bruke tarottv kort for å forsterke sin intuisjon.
 

Forhold - tre tips som gjør at forskjellige livsløp fungerer

5059 visninger

Når folk innser at deres livsløp varierer fra deres partnere, tar de ofte avgjørelsen om å avslutte forholdet.

 

Å være en heks

7741 visninger
Alle barn kan være klarsynte, men det blir ofte borte når man vokser opp. Her i denne artikkelen forteller en spåkone og heks sin historie.
 

Å leve som synsk

6710 visninger
Det å være klarsynt og synsk kan føles som et tveegget sverd, her får du en forklaring på både de positive og negative sidene ved denne gaven.
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 12326 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer