KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM

  Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på  

820 97 123

  26 kr/min  
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. Tast 9 om du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. Pris 26 kr/min
 
Kloning
Kloning

Kloning

Moral og etikkspørsmål er en viktig del av alle områder, også innen bioteknikken. Skal man kunne blande gener fra ulike arter er et aktuelt tema.


Menneskelige hybrider er ikke noe vi kommer til å forholde oss til på lenge, men genmodifiserte matvarer er allerede på markedet. I Kina er genmodifisert mat helt vanlig på lik linje med økologisk mat. I de nordiske landene er vi mer skeptiske og kritiske til denne typen mat. Det er mange forskere og ernæringsfysiologer som med et skarpt klarsynt blikk og forskning ønsker å se nærmere på hvordan denne maten påvirker kroppen vår. Det er mange som ut fra et evolusjonsperspektiv mener det er etisk feil å krysse celler fra ulike arter, dette gjelder også matvarer. Hvor klarsynt er det å gjøre dette, hva med fremtiden. Det er vanskelig å spå om hvordan dette kan påvirke oss mennesker om femti eller hundre år. Det finnes de forskere som mener at om menneskeheten skal overleve så må man kunne utvikle og forbedre via forskning på celler og genmodifisering. Det er mange som vil si det er en spådom, mens andre vil påstå at et er et fremtidssiktet klarsyn som ligger bak uttalelsene.

Det har i århundrer vært krysninger mellom ulike dyreraser, det har vært ulike planter, grønnsaker og frukter som har blitt odlet frem via forskning. De fleste har godtatt dette, men det virker som når det kommer til det som inneholder kjøtt og blod så ser man på det med mer klarsynte øyne. Alle husker diskusjonene om den klonede sauen Dolly? Tenk på dyrearter som er på vei til å dø ut, ville det ikke vært klarsynt av forskerne å kunne klone disse dyrene og avle frem flere generasjoner slik at de ikke blir borte fra faunaen.

Bioteknikken kan allerede i dag tilsette vaksiner, vitaminer og jern i bananer, og dette kan hjelpe mange mennesker i u-land. Det er en mulighet som man ikke kan stenge øynene for fordi man på et moralsk grunnlag nekter å være klarsynt kontra den hjelp og de liv dette kan redde. Det er viktig å sette spørsmål ved forskning, hvor skal den etiske og moralske grensen gå. En trenger ikke være synsk eller klarsynt for å forstå at noen forskere kanskje vil dra det litt langt. At de ønsker å utvikle det som i dag er en spådom, en tanke til noe stort som det å klone seg selv eller rike mennesker som er redde for døden. En ting forskerne har klart er å fremstille syntetisk insulin, noe som gjør produksjonen billigere og mange, mange mennesker kan få en billigere hjelp og leve gode liv med sin diabetes.

Skrekkscenarioet for mange mennesker er spådom om at man i fremtiden vil ha databaser med et komplett bilde av alles gener, hvilke sykdommer du kan få, hva du kanskje kommer til å dø av, eller at en arbeidsgiver eller forsikringsselskap kan gå inn å se om du er verdt å ansette, eller om du skal få en livsforsikring. Det skal ikke mange klarsynte tankene til for å skjønne at det å spå slik faktisk kan bli en realitet i fremtiden. Det er for mange et skrekkscenario av en spådom, en tanke som får mennesker til å bli redde og urolige.

Mange av de som arbeider med spåtjenester på spåtelefon er opptatt av kropp, helse, forskning, moral og etikk. De kan mye om forskning innen disse temaene. Det er ingen spørsmål du ikke kan stille til våre klarsynte, synske, healere og spåkoner om dette temaet. Det er noe som opptar alle, og de er godt innsatt i temaet. En gang i tiden var radio, elektrisitet og tv en spådom, folk trodde ikke på det. Det gjorde de klarsynte, synske og de som kunne se inn i fremtiden og slik er det også med dette temaet.

Spålinjen kan svare på mer enn bare spørsmål om kjærlighet, økonomi og spørsmål du stiller om ”min fremtid”. Det er også mulig å dele tanker om ting som skremmer og som går på det med forskning innen disse feltene. Det er alltid noen som kan svare på spåtjenester døgnåpent, det er mennesker der for deg når du trenger noen å prate anonymt og trygt med om det som du har på hjertet. Du vet en sorg delt er en halv sorg, og en glede delt er en dobbelt glede. Du er alltid velkommen til å ringe våre agenter på spålinjen.

Forfatter: H. Annikasdottir

 

Vil du snakke om Kloning ring til:

SpatjenesterYlva
Tilgjengelig
Ylvanr 520Tarotkort, Klarsynte, Spåkone, Alle rådgivere, Spådame,...
 

Ylva kan spå deg i tarottv kort, hun er klarsynt og er på spåtelefonen.

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
SpatjenesterBriana
Opptatt
Ny! Briananr 80Medium, Eksperthjelp, Spådame, Spåtjenester, Klarsynt,...
 

presentation kommer snart

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
SpatjenesterAlma
Ikke tilgjengelig
Almanr 594Medium, Tarotkort, Synske, Spåkone, Eksperthjelp, Alle...
 

Alma er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne spå...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
SpatjenesterEvy
Ikke tilgjengelig
Evynr 575Alle rådgivere, Drømmetydning, Medium, Spådame, Spåkone,...
 

Evy oppdaget at hun hadde spesielle evner som voksen. Hun er forståelsesfull og...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Artikkelforslag til deg

Fenomenologi - mer enn spådom

3307 visninger

Fenomenologi er studiet av fenomener og hvordan de fremtrer for oss fra et førstepersonperspektiv.

 

En magisk legende suppe

10263 visninger
Magi kan ikke løse alle problemer, men det kan bidra. Her får du en oppskrift du kan gjøre hvis noen føler seg dårlig.
 

Fem måter man kan oppnå lykke på

2942 visninger
Her kan du lese om ulike måter å oppnå lykke på. Finn de riktige verktøyene og den rette informasjonen.
 

Fem måter klarsynte kan forbedre livet ditt

2781 visninger
Livet er fult av kamper og vanskelige valg. Her finner du 5 måter klarsynte kan hjelpe deg og gjøre livet ditt bedre på.
 

Viktige tarottv kort og deres betydning

6040 visninger
Ved å bruke tarottv kort kan man forstå hvor tilfeldighetene vil føre deg. En spådame kan under spådom bruke tarottv kort for å forsterke sin intuisjon.
 

Satanister

8233 visninger

Klarsynte, synske, spåkoner, healere som arbeider på spåtelefon bruker aldri svart magi. Vi tilber ikke djevelen. Vi dyrker kjærlighet, lys og godhet.

 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 12326 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer