KVALITETSSIKRET TJENESTE GODKJENTE KLARSYNTE

  Ring oss på  

820 97 123

  29,90 kr/min  
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. 29,90 kr/min
 
La meg spå i hånden din, sa mannen
La meg spå i hånden din, sa mannen

La meg spå i hånden din, sa mannen

Togturen fra Karachi til Lahore var lang. En eldre mann satt rett overfor meg. La meg spå i hånden din, sa mannen

Dette skjedde for mange år siden. Jeg var ung student, og var på en studiereise i Pakistan og India. Målet for turen var å studere konflikter, og Pakistan-India var perfekt. På det tidspunktet var det ikke en varm konflikt i Kashmir og områdene der, konflikten var satt litt mer på vent. Det gjorde at nordområdene var ikke direkte farlige den gange, for oppmerksomheten var nå rettet mot Afghanistan.

Togturen skulle ta meg til Lahore, en tur på i underkant av 20 timer om ingen ting uforutsett skulle hende, noe det ofte gjorde. Bok, mat, nakkepute, ting som skulle gjøre turen mest mulig behagelig var innen rekkevidde.

Togkupeen var av typen to tresetere som vendte mot hverandre, altså med mulighet for å strekke bena litt om det ikke var helt fullt. Presis 16.30 rullet Karachi Express ut fra Karachi Station, toget var fullt, altså ingen mulighet for å strekke bena. Motsatt meg satt en eldre mann, hyggelig, men fokusert på hendene mine. Kort etter vi hadde passert Hyderabad spurte han forsiktig om jeg hadde latt noen spå i hånden min. Et underlig spørsmål tenkte jeg, men høflig svarte jeg at "Nei, ingen har villet spå i hånden min, men jeg hadde blitt spådd i kaffegrut en gang da jeg var i militæret i Nord-Norge". Ok, sa han med et smil, et smil som tydelig viste hva han mente om kaffegrut og framtid, og så, uten mere om og men, tok hånden min. La meg spå i hånden din, sa mannen. Just for fun sa han, på sitt pakistanske engelsk.

Så begynte han å spå i hånden min, livslinjer, ekteskap, barn, personlighet. Dette skjedde som sagt for mange år siden, nå har jeg fasit, eller i hvertfall deler av fasiten, jeg vet jo ikke ennå hvor gammel jeg skal bli, heldig vis. En ting sa han som jeg festet meg ved, du vil få et rikt liv, ikke på penger, men kjærlighet. Du vil ha flere koner og du vil ha fire og et halvt barn. Jo, jeg har hatt to koner, jeg har fire barn, 2 + 2 og min nåværende kone har ei datter fra før, så fire og et halvt stemmer, det samme gjør det med flere koner, riktig nok etter hverandre, men allikevel. Jeg følte han så mer enn i hånden, at han var synsk. Jeg tenker ofte på stemmen hans: La meg spå i hånden din, sa mannen. Han sa det på en så ydmyk og fin måte, og jeg følte meg "hjemme" i stemmen hans.

Turen mot Lahore ble mer spennende enn jeg hadde forestilt meg. Timene mot natten gikk fort, hånda, linjene og fingrene fikk liv, historier om min framtid ble fortalt. At det å la noen spå i hånden min skulle være så spennende var jeg ikke klar over, så da natten hadde senket seg, og klokka nærmet seg midnatt hadde den gamle mannen forlatt toget, stillheten senket seg i kupeen og folk sov, eller i det minste halvsov. Noen nye kom på, andre forlot toget der vi reiste mot mitt mål, Lahore.

Da dagslyset igjen kom, tok jeg fram notisblokken og skrev ned det den gamle mannen sa da jeg lot han spå i hånden min, dette ville jeg kontrollere. I dag vet jeg altså at dette ble mere sant enn jeg trodde den gangen. La meg spå i hånden din, sa mannen, og dette ble bare begynnelsen på min reise både fysisk og spirituelt.

 

Velkommen til å ringe våre klarsynte for å få svar på dine spørsmål

Alma
Ledig
 

Alma er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne spå...

MIN SIDETrykk her for å ringe nå!
 
Amanda
Ledig
 

Amanda er et utdannet medium som har lang erfaring med arbeid på spålinjen. Hun får...

MIN SIDETrykk her for å ringe nå!
 
Katherine
Ledig
 

Katherine er et medium som er veldig omsorgsfullt. Hun vil det beste for alle. Ringer...

MIN SIDETrykk her for å ringe nå!
 
DitteNy!
Ledig
Hannele
Ring senere
 

Hannele får beskjeder fra åndene, og med sin sjette sans finner hun svarene du leter...

MIN SIDETrykk her for å ringe nå!
 
 
 

Lesbare artikler

Ring en klarsynt

Ring en klarsynt

Litt av en oppfordring, ring en klarsynt. Ja, noen ganger i livet bør en gjøre det, ring en klarsynt og få noen...
 
Tarotkort

Tarotkort

Lar man tarot kortvise veien i fremtiden kan man lett bli lurt, tenker nok en del. Hva er egentlig tarotkort?
 
Medial rådgivning - En jungel av tilbud

Medial rådgivning - En jungel av tilbud

Hva søker jeg etter når jeg vil finne den rette til å hjelpe? Medial rådgivning – en jungel av tilbud, er ikke helt...
 
Spor i snøen

Spor i snøen

Merkelige spor i snøen. Min intuisjon hjalp meg å finne koblingen mellom et spørsmål fra en kunde og spor i...
 
Kan en pendel hjelpe å vise vei?

Kan en pendel hjelpe å vise vei?

Mange ganger i livet kommer man til et veikryss. Hvilken vei er riktig for deg? Kan en pendel hjelpe å vise...
 
 
 
Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 
Trykk her for å ringe nå!820 97 12329,90 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer