Trykk 1 for å bli koblet sammen med første ledige person. Trykk 2 for å lytte til presentasjoner. Trykk 3 for å velge hvem du vil snakke med. 29,90 kr/min
 
Medial rådgivning - En jungel av tilbud
Medial rådgivning - En jungel av tilbud

Medial rådgivning - En jungel av tilbud

Hva søker jeg etter når jeg vil finne den rette til å hjelpe? Medial rådgivning – en jungel av tilbud, er ikke helt lett

På nettet, og mange andre steder, finner man lett klarsynte medium. Et raskt søk i google gir gjerne flere tusen treff.

Medial rådgivning – en jungel av tilbud. Da er det opp til den som har søkt, å sortere. Hvorfor søker man en klarsynt, hva er det for et behov som skal dekkes?

Spekteret av emner de mange medium behersker er stort. Noen snakker om healing, gjerne også fjernhealing via telefon, andre snakker om kontakt med døde familiemedlemmer, andre igjen foretar tyding av drømmer.

Mange ganger snakker vi som om klarsynte og medium er to forskjellige ting. Ja, medial rådgivning – en jungel av tilbud finns der ute. Dette gjør at det er lett å gå seg vill i disse begrepene.

De senere årene har flere klarsynte medium gjort stor suksess, både her til lands og i utlandet. Enkelte reiser på store turneer og holder foredrag for store folkemengder. Her får noen møte sine avdøde familiemedlemmer. Slike opptredener blir ofte møtt med stor motstand, kanskje med rette.

Nå tenker jeg ikke nødvendig vis på ektheten av disse samtalene med de døde, men mer den psykiske siden av saken. I de tilfellene det er tilfeldige mennesker som får treffe sitt avdøde familiemedlem kan man lett lure på om de er psykisk klar for dette, og i en forsamling av kanskje flere hundre mennesker.

Her påhviler det mediet et stort ansvar. Ikke all kommunikasjon kan formidles i en slik setting. I de aller fleste tilfellene er selvsagt et profesjonelt medium dette ansvaret bevisst. Ut over dette vil jeg ikke i denne sammenhengen gå mere inn på den polemikken som har foregått i media vedrørende disse forestillingene.

Et annet spørsmål reiser seg gjerne i møtet med klarsynte medium er hvorfor det er så mange varianter. Noen bruker tarotkort, andre englekort. I tillegg snakkes det om drømmetyding og pendler. Å ha kontakt med ånder er utfordrende. Ånder kommuniserer med mediet på forskjellige måter, derfor er det nødvendig å beherske ulike kanaler for denne kommunikasjonen.

Dette kan enkelt sammenlignes med vår kommunikasjon oss i mellom, vi bruker også mange forskjellige kanaler, mail, telefon, snap chat og så videre. Åndene snakker ikke i klartekst, derfor trenger vi et medium som tolk for å «oversette» åndene, eller de avdøde om du vil, til et språk vi kan oppfatte.

Dette gjelder i mange tilfeller også den kommunikasjonen som kommer direkte til oss i drømmene våre. Ofte oppfatter vi ikke beskjedene som sendes, da vi ikke er vant til å tyde våre egne drømmer. Dette gjelder ikke kun i drømmene våre, men også når det gjelder beskjeder som kommer til oss på andre måter. Dette kan være signaler fra våre avdøde kjære som vil fortelle oss at alt er vel og at vi ikke trenger å bekymre oss.

I noen tilfeller oppfattes kontakten med åndeverdenen som mer truende. Dette gjelder nok gjerne der de avdøde ikke helt har funnet roen og ikke helt har kommet over i åndens verden. Her kan et medium være til hjelp for å vise disse veien, slik at roen igjen kan senke seg.

Hvordan kan jeg så være sikker på at det medium eller den klarsynte jeg kontakter faktisk kan være til hjelp? Her er nok svarene like mange som de spørsmål som reises. Mange ganger kan det lønne seg å høre på hva andre sier, lytt til andre som har fått hjelp eller søk på nettet. Mange klarsynte og healere er registrert i NSFH (Norsk Spiritualistforening Healerforbund). Dette er nødvendig vis ikke en garanti for at nettopp du blir fornøyd, for som i kontakten med andre eksperter, det være seg leger eller advokater er kjemien mellom deg og den som skal hjelpe deg viktig.

Selv om medial rådgivning – en jungel av tilbud kan virke overveldende, tror jeg man finner hjelp hvis man følger sin intuisjon i søken etter hjelp.

 
Angelina
LEDIG
 

Angelina er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne...

820 97 123MIN SIDE
 
Eila
LEDIG
 

Eilas gave er synskhet. Hun ser fortid, nåtid og fremtid. Relasjonsproblemer, økonomi,...

820 97 123MIN SIDE
 
Amanda
LEDIG
 

Amanda er et utdannet medium som har lang erfaring med arbeid på spålinjen. Hun får...

820 97 123MIN SIDE
 
Laura
LEDIG
 

Laura møter deg med et åpent sinn og guider deg gennom viktige valg i livet

820 97 123MIN SIDE
 
 

Interessante artikler

Ring en klarsynt

Ring en klarsynt

Litt av en oppfordring, ring en klarsynt. Ja, noen ganger i livet bør en gjøre det, ring en klarsynt og få noen...
 
Tarotkort

Tarotkort

Lar man tarot kortvise veien i fremtiden kan man lett bli lurt, tenker nok en mange. Hva er egentlig tarotkort?
 
Spor i snøen

Spor i snøen

Merkelige spor i snøen. Min intuisjon hjalp meg å finne koblingen mellom et spørsmål fra en kunde og spor i...
 
Kan en pendel hjelpe å vise vei?

Kan en pendel hjelpe å vise vei?

Mange ganger i livet kommer man til et veikryss. Hvilken vei er riktig for deg? Kan en pendel hjelpe å vise...
 
Beste synske i Norge

Beste synske i Norge

Det er mange gode synske mennesker i Norge, men hvem er den beste synske i Norge? Det kan være vanskelig å...
 
 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_