KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM

Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på

820 97 123

26 kr/min
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. Tast 9 om du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. Pris 26 kr/min
Spinlandia
 
Minfremtid i mine hender
Minfremtid i mine hender

Minfremtid i mine hender

Tenker du ofte at din fremtid - eller "minfremtid" - er det som bekymrer deg mest? Det trenger ikke å være slik. Minfremtid hjelper deg.


Tenker du ofte at din fremtid - eller "minfremtid" - er det som bekymrer deg mest? Det trenger ikke å være slik. Iblant blir vi vel alle sammen overmannet av nysgjerrighet eller trang til å vite hva fremtiden vil bringe. Det kan være fristende å ringe en vilkårlig spådame og buse ut med spørsmålet "Kan du fortelle meg om minfremtid?".

Og noen ganger vil et slikt spørsmål gi deg akkurat de svarene du trenger eller de du vil ha. Det kan allikevel være lurt å tenke over et par ting først. For det første vil vi anbefale at du setter deg inn i hvem du ringer til. Det er ofte mulig å finne ut en del om den klarsynte i forkant av samtalen.

Du kan ha fått anbefalt personen fra en venn du stoler på - dette er ofte det beste. Eller du kan lese vurderinger som andre har gjort - mange hjemmesider er svært oversiktlige med lett tilgang til omtaler av de ulike mediene. Hvor seriøs plattformen eller hjemmesiden som tilbyr tjenestene er, bør også tas med i vurderingen. De beste og mest erfarne klarsynte velger gjerne en solid plattform som utgangspunkt for sin virksomhet.

For det andre kan det være en fordel om du har klart for deg hva det er du vil vite. "Minfremtid" er i beste fall diffust, og du bør gjøre deg noen tanker om hvilke områder av livet og fremtiden du ønsker å ta en sniktitt på. For eksempel vi vel de færreste ønske å vite nøyaktig hvor og hvordan de skal dø - og det er bred enighet blant spåkvinner og - menn at den slags informasjon gir de ikke ut heller.

Men som regel når vi føler trangen til å få vite noe om fremtiden så er det fordi vi er oppe i en konkret situasjon, og da vet vi jo hva vi vil spørre om. For det tredje kan det være en idé å vurdere hva du vil bruke informasjonen til. Vil du handle utelukkende på grunnlag av hva du i en samtale med en klarsynt får vite om minfremtid? Eller vil du bruke det som en del av et samlet vurderingsgrunnlag før du eventuelt foretar deg noe?

For noen kan det være vel så viktig å få en bekreftelse på hva som ikke kommer til å skje i fremtiden, som hva som kommer til å skje. Hvor ofte går vi vel ikke og bekymrer oss for små eller store ting i hverdagen, som vi enten kan eller ikke kan påvirke selv? Vi bekymrer oss for husleien, for arbeidsplassen vår, for ekteskapet eller forholdet vi er i, for økonomi, hele, krig, fred, klima... Kanskje hvis vi får vite at vi ikke kommer til å miste jobben neste måned, eller at partneren vår ikke er utro, så kan vi senke skuldrene og ta oss av andre viktige ting i livet?

Når du har tenkt igjennom punktene over og gjort deg opp en mening om hvem du skal snakke med, hva du vil spørre om, og hvordan du vil bruke informasjonen du får gjennom samtalen, ja, da kan du med glede og trygghet løfte telefonrøret og stille spørsmålet: "Kan du fortelle meg om minfremtid?".

 

Vil du snakke om Minfremtid i mine hender ring til:

SpatjenesterSerafiina
Tilgjengelig
Serafiinanr 306Eksperthjelp, Synske, Alle rådgivere, Spåtjenester
 
Serafiina er treffsikker, og du kan kjenne deg trygg med henne når hun bruker sine...
Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
SpatjenesterSigne
Tilgjengelig
Signenr 333Medium, Klarsynte, Spåkone, Eksperthjelp, Spådame,...
 

Synske Signe kan lese av dine energier og finne tilbake til balansen. Hun spår i...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
SpatjenesterAngelina
Tilgjengelig
Angelinanr 694Medium, Tarotkort, Synske, Spåkone, Eksperthjelp, Alle...
 
Angelina er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La...
Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
SpatjenesterAnnica
Opptatt
Annicanr 619Drømmetydning, Eksperthjelp, Spåkone
 
Hvis du vil snakke med et sertifisert medium med lang erfaring så ring til Annica....
Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Artikkelforslag til deg

 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 12326 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer