KVALITETSSIKRET TJENESTE GODKJENTE KLARSYNTE

  Ring oss på  

820 97 123

  29,90 kr/min  
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. 29,90 kr/min
 
Mitt møte med ei spåkone
Mitt møte med ei spåkone

Mitt møte med ei spåkone

Hva forbinder jeg med ei spåkone? Gammel dame med fargerike klær på et tivoli, omgitt av røkelse og med ei krystallkule?

Vi er i en mindre by på Østlandet, her skal jeg møte Synnøve, Synnøve kaller seg spåkone, men jeg vet at hun har mange andre jern i ilden. På hennes hjemmeside tilbyr hun armoatrerapi, reiki og healing i tillegg til tjenester jeg forbinder med begrepet spåkone, ting som fortid, nåtid, framtid, drømmer og kontakt med de som har gått bort annonseres.

Boligen hennes er en gammel tømmerbygning, som også inneholder en overnattingsdel. En del kommer jo langveis fra, sier hun, da jeg kommenterer dette. Dessuten er dette jo en spesiell bygning som mange synes det er spennende å overnatte i. Spøker det her, spør jeg. Hun smiler når hun spør om jeg trodde hun bodde her alene, selvsagt, sier hun, men de er snille. De slemmer har fått vandre over på den andre siden. De som er her, er mer som vaktmestre, sier hun, passer på huset når jeg ikke er hjemme. Jeg kikker meg stjålent omkring. Det hele ser ut som en helt normal tømmerbygning fra 1700-tallet, eller noe nyere. Ingen krystallkuler i hyllene eller stjernekart på veggene, mulig vis en snev av røkelse... eller noe sterkere, hva vet jeg.

Kan du alt, spør jeg, alt det som står på nettsiden din? Ting henger sammen, sier hun, har jeg kontakt med englene kan de hjelpe meg i forskjellige retninger. Drømmer handler ofte om beskjeder fra åndeverden, åndene kan også si noe om din fortid, din fortid preger din framtid, og de åndene som sender beskjeder til deg, kan godt være slektninger som har vandret sier hun. Så som du ser, ting henger sammen. Jeg må jo innrømme det, at når hun sier det sånn, så ser jeg jo hvordan det kan være. Da er det jo bare å koble disse tingene sammen, sier hun, det blir en form for puslespill der samspillet mellom meg og den som søker er viktig. Svarene jeg får, er brikkene. Hva annet er viktig, lurer jeg på? Det å være interessert i mennesker, sier hun. Menneskekunnskap. Det er jo ikke alt jeg vil, eller kan fortelle. Jeg må føle meg litt fram i forhold til hvor direkte jeg kan være, eller føle hvor sårbar dette mennesket er. Vi kan snakke om nåværende eller tidligere sykdommer, men framtidig sykdom er ikke noe jeg går dypere inn i, det kan være jeg sier noe om en helsesjekk eller noe, men kun i sammenheng med andre ting. Andre lurer kanskje på om de kommer til å bli gravid, det kan jeg heller ikke gå så grundig inn på, her er det jo mange ting som spiller inn, så det spørsmålet lar jeg ligge, eller jeg fleiper det bort med å spørre om de vet hvordan de kan få barn, eller noe sånt. Jeg kan jo tilby noe gjennom healing, sånn for å øke sjansen, men noen garantier får de ikke.

Bruker du sånne forskjellige hjelpemidler, spør jeg. Ja, altså, når du spår, presiserer jeg, men en liten latter. Joda, sier hun, jeg har jo kortene mine, tarotkort, englekort og slike ting, men aller mest stoler jeg på min intuisjon og kontakten med den andre siden. Da blir kortene mer som en kvalitetssjekk. Dessuten så ser det proft ut da, sier hun med et smil. Mange blir liksom mer fortrolig da, kanskje det føles som et kvalitetsstempel på en måte, som når legen går med stetoskopet rund nakken. Både kortene og stetoskopet har sin misjon, men man trenger ikke alltid å bruke dem så mye.

Etter noen timer er tiden for å komme videre kommet. På veien ut skvetter jeg, da det smeller i ei dør i etasjen over. Da hun så det lo hun, Det er alltid lyder i gamle trehus, sier hun, bare vent til frosten kommer. Ute i bilen kikker jeg opp i annen etasje og kan med neste hundre prosent sikker het si at jeg så en skygge og et gardin som beveget seg, eller...

 

Velkommen til å ringe våre klarsynte for å få svar på dine spørsmål

Annie
Ledig
AnnieNR 211Eksperthjelp, Klarsynte, Spåtelefon, Tarotkort, Alle...
 

Klarsynte Annie er spådame på spåtelefonen. Hun støtter deg og gir deg rådene du...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
Amanda
Ledig
AmandaNR 18Tarotkort, Drømmetydning, Eksperthjelp, Klarsynt, Medium,...
 

Amanda er et utdannet medium som har lang erfaring med arbeid på spålinjen. Hun får...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
Zandra
Ping meg
ZandraNR 19Tarotkort, Spåtjenester, Spåtelefon, Spådame, Alle...
 

Zandra er en dyktig spåkvinne som benytter seg av sine synske evner for å hjelpe deg...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
Viktoria
Ping meg
ViktoriaNR 232Drømmetydning, Tarotkort, Spådame, Spåtjenester, Synske,...
 

Viktoria er en sterk og positiv spådame med lang erfaring med å bruke tarotkort og gi...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
Bloggere
Ulva
Ping meg
UlvaNR 518Spådame, Spåtelefon, Synske, Tarotkort, Alle rådgivere,...
 

Ulva er synsk og hun vil gi deg eksperthjelp og veiledning når du trenger det. Direkte...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
 
 

Artikkelforslag til deg

Ankou mannen med ljåen

14698 visninger

Er Ankou og mannen med ljåen samme person og hvordan ser en spådame på denne historien? Her i denne artikkelen så skal du få en forklaring.

 

Den Grønne Mannen

11668 visninger

Alle som begynner å studere heksekunsten kommer til å støte på Den Grønne Mannen. Her får du en kort introduksjon på hva det innebærer.

 

Hvordan skal du takle å være en empat?

3344 visninger

Å være empatisk betyr ikke at vi ikke skal slutt å ta vare på oss selv. Jeg har brukt mye tid på å jobbe med hvordan jeg skal håndtere denne typen følelser og omtanke for andre.

 

Ta en ferie for sjelen

7270 visninger

Åndelige ferier kan gi sjelen en sjanse til å innhente, hvile og ta imot ny energi. Lær mer om fordelene ved slike ferier her.

 

Forstå og følg dine drømmer

8002 visninger

Alle har drømmer om fremtiden. Det beste vi kan gjøre er å ha realistiske drømmer som er fylt av åndelige budskap og livsenergi.

 
 
 
Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 
Trykk her for å ringe nå!820 97 12329,90 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer