VIL DU HELLER HA FAKTURA?
RING 21492000

  Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på  

820 97 123

  26 kr/min  
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. Tast 9 om du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. Pris 26 kr/min
 
Satanister
Satanister

Satanister

Klarsynte, synske, spåkoner, healere som arbeider på spåtelefon bruker aldri svart magi. Vi tilber ikke djevelen. Vi dyrker kjærlighet, lys og godhet.


På spåtjenester og spåtelefon mener vi at all spådom og eksperthjelp som blir gitt av kjærlighet, godhet og lys er de rette. Klarsynte, synske og healere som har dette som utgangspunkt gir mennesker håp og eksperthjelp som gjør at de får gode liv. Det betyr ikke at vi ikke har respekt og innsikt i andres tro og religioner. Denne artikkelen handler om satanisme og den tro de har.

Church of satan er mener at alle mennesker ikke er likestilte, på en av deres største hjemmesider beskrives den moderne satanismen som ”En brutal religion av elitistisk og sosial darwinisme som etterstreber å etablere en orden der eliten skal bestemme og styre over sine undersåtter.”

Satanister vil at eliten skal over de mindre intelligente, for å kunne skape en bedre verden. De mener det vil sette fart på utviklingen av samfunnet og det er ikke så vanskelig å kunne dra paralleller til Hitlers ideologi selv om satanistene selv benekter at det er likheter mellom satanisme og nazisme. Satanistene mener at individet er fritt til å ta egne valg, men innenfor den tro og ideologi de tilhører og med det menneskesynet de har.

The church of satans har ni ”bud” som kan sammenlignes med kristendommens ”ti bud”. Kort fortalt starter alle med hva Satan representerer og står for, det kan nytelse fremfor avhold, det vitale i livet, klar visdom, bare godhet mot de som fortjener det. Hevn er lov og Satan ser på mennesket som et ondt dyr, alt som kristendommen kaller synder er lov fordi det gir nytelse. Satanismen har også dødssynder. Det er dumhet, overdrevne forventninger, selvbedrag, flokkmentalitet, glemsomhet, stolthet som ikke fører til produktivitet. Mangel på etisk sans og at folk er ensporede.

Satanismen har elleve jordiske regler som de følger. Ikke gi råd om du ikke blir spurt, ikke prat om dine plager i hytt og pine. Respekter andres eiendom. Om en gjest på din eiendom irriterer deg så vis ingen nåde. Ikke tilnærme noen seksuelt uten å være sikker på at den andre vil. Ikke ta ting som ikke tilhører deg. Satanistene anerkjenner magiens makt, og den skal ikke mistroes eller misbrukes. Man skal ikke skade små barn, eller drepe andre dyr om de ikke skader en eller man trenger mat.

Er du interessert i religioner og ulike spirituelle områder så er du hjertelig velkommen til å ringe opp på spåtelefon, våre klarsynte, synske, healere, spåkoner kan mye om mange ulike religioner og vi prater daglig med mennesker som har en annen tro enn oss selv, og alle blir møtt med respekt og kjærlighet.

Klarsyn er mer enn det å se inn i fremtiden og gi en spådom, den er å være et medmenneske med kunnskap og ønske om mer kunnskap. Vi gir deg eksperthjelp innen de områdene du trenger, du får hjelp enten det er av klarsynte, synske, spåkoner, healere. Noen bruker tarottv kort, noen krystallkulen andre pendler. Vi er her på spåtjenester døgnåpent for at du skal kunne prate med oss når du trenger oss. Vi har kunnskapen og vi har evnen til å formidle det vi kan til deg. Vi kan alle trenge noen å prate med innimellom når livet kommer med sine spørsmål og utfordringer da er våre klarsynte, spåkoner, healere her for å gi deg eksperthjelp, lytte og støtte. Spåtelefon er mer enn bare tarotkort, det er mennesker som lytter og støtter en.

 

 

Vil du snakke om Satanister ring til:

Bloggere
SpatjenesterSaga
Tilgjengelig
Saganr 265Eksperthjelp, Synske, Spåkone, Medium, Alle rådgivere,...
 

Saga er en åpen og ydmyk rådgiver innenfor mange områder. Du kan snakke med henne om...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
Bloggere
SpatjenesterRebecca
Tilgjengelig
Rebeccanr 7Eksperthjelp, Medium, Spåkone, Drømmetydning, Tarotkort,...
 

Rebecca er en klarsynt spådame som bruker ulike vertøy når hun skal spå deg. Hun har...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
Bloggere
SpatjenesterLaura
Tilgjengelig
Lauranr 529Drømmetydning, Medium, Spådame, Spåkone, Alle rådgivere,...
 

Laura møter deg med et åpent sinn og guider deg gennom viktige valg i livet

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
SpatjenesterJoshua
Tilgjengelig
Joshuanr 218Medium, Drømmetydning, Spåtjenester, Klarsynt, Alle...
 

Joshua er en synsk mann med lang erfaring innen å spå mennesker. Han arbeider også med...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
 
 

Artikkelforslag til deg

Forhold - tre tips som gjør at forskjellige livsløp fungerer

5372 visninger

Når folk innser at deres livsløp varierer fra deres partnere, tar de ofte avgjørelsen om å avslutte forholdet.

 

Fire tegn på at det er på tide å slutte i jobben din

7183 visninger

Har du et dårlig forhold til sjefen din? Våkner du deg hver morgen, og vegrer deg for å gå på jobb? Innebærer arbeidet ditt et høyt stressnivå?

 

Livet etter døden, fortsetter barnet mitt å vokse?

9562 visninger

Tapet av et barn er en forferdelig byrde for foreldrene å bære. Mange lurer på om barn vokser opp i livet etter døden, forblir i samme alder, eller oppholder seg på jorden.

 

Kloning av mennesker – er det mulig?

8954 visninger

Bioteknikken er som Internett, ingen døgnflue. Veldig mange forskere er interessert i bioteknikken på grunn av dens mange bruksområder og muligheter.

 

Hva er en spådom?

12997 visninger

Her får du en forklaring på hva en spådom faktisk er og hvorfor man skal la seg spå.

 

Å snakke med dyr

6244 visninger

Jeg er et åndelig, klarsynt medium som arbeider med både mennesker og dyr. Her i artikkelen skal jeg fortelle om dyrekommunikasjon.

 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 
Trykk her for å ringe nå!820 97 12326 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer