KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM

Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på

820 97 123

26 kr/min
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. Tast 9 om du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. Pris 26 kr/min
Spinlandia
 
Satanister
Satanister

Satanister

Klarsynte, synske, spåkoner, healere som arbeider på spåtelefon bruker aldri svart magi. Vi tilber ikke djevelen. Vi dyrker kjærlighet, lys og godhet.


På spåtjenester og spåtelefon mener vi at all spådom og eksperthjelp som blir gitt av kjærlighet, godhet og lys er de rette. Klarsynte, synske og healere som har dette som utgangspunkt gir mennesker håp og eksperthjelp som gjør at de får gode liv. Det betyr ikke at vi ikke har respekt og innsikt i andres tro og religioner. Denne artikkelen handler om satanisme og den tro de har.

Church of satan er mener at alle mennesker ikke er likestilte, på en av deres største hjemmesider beskrives den moderne satanismen som ”En brutal religion av elitistisk og sosial darwinisme som etterstreber å etablere en orden der eliten skal bestemme og styre over sine undersåtter.”

Satanister vil at eliten skal over de mindre intelligente, for å kunne skape en bedre verden. De mener det vil sette fart på utviklingen av samfunnet og det er ikke så vanskelig å kunne dra paralleller til Hitlers ideologi selv om satanistene selv benekter at det er likheter mellom satanisme og nazisme. Satanistene mener at individet er fritt til å ta egne valg, men innenfor den tro og ideologi de tilhører og med det menneskesynet de har.

The church of satans har ni ”bud” som kan sammenlignes med kristendommens ”ti bud”. Kort fortalt starter alle med hva Satan representerer og står for, det kan nytelse fremfor avhold, det vitale i livet, klar visdom, bare godhet mot de som fortjener det. Hevn er lov og Satan ser på mennesket som et ondt dyr, alt som kristendommen kaller synder er lov fordi det gir nytelse. Satanismen har også dødssynder. Det er dumhet, overdrevne forventninger, selvbedrag, flokkmentalitet, glemsomhet, stolthet som ikke fører til produktivitet. Mangel på etisk sans og at folk er ensporede.

Satanismen har elleve jordiske regler som de følger. Ikke gi råd om du ikke blir spurt, ikke prat om dine plager i hytt og pine. Respekter andres eiendom. Om en gjest på din eiendom irriterer deg så vis ingen nåde. Ikke tilnærme noen seksuelt uten å være sikker på at den andre vil. Ikke ta ting som ikke tilhører deg. Satanistene anerkjenner magiens makt, og den skal ikke mistroes eller misbrukes. Man skal ikke skade små barn, eller drepe andre dyr om de ikke skader en eller man trenger mat.

Er du interessert i religioner og ulike spirituelle områder så er du hjertelig velkommen til å ringe opp på spåtelefon, våre klarsynte, synske, healere, spåkoner kan mye om mange ulike religioner og vi prater daglig med mennesker som har en annen tro enn oss selv, og alle blir møtt med respekt og kjærlighet.

Klarsyn er mer enn det å se inn i fremtiden og gi en spådom, den er å være et medmenneske med kunnskap og ønske om mer kunnskap. Vi gir deg eksperthjelp innen de områdene du trenger, du får hjelp enten det er av klarsynte, synske, spåkoner, healere. Noen bruker tarottv kort, noen krystallkulen andre pendler. Vi er her på spåtjenester døgnåpent for at du skal kunne prate med oss når du trenger oss. Vi har kunnskapen og vi har evnen til å formidle det vi kan til deg. Vi kan alle trenge noen å prate med innimellom når livet kommer med sine spørsmål og utfordringer da er våre klarsynte, spåkoner, healere her for å gi deg eksperthjelp, lytte og støtte.

Forfatter: L. Behring

 

Vil du snakke om Satanister ring til:

SpatjenesterEliz
Tilgjengelig for kontakt
Eliznr 301Medium, Tarotkort, Spåkone, Eksperthjelp, Spåtelefon
 
Eliz er et medium som har klarsynte gaver og bruker ulike verktøy når hun gir deg en...
Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
SpatjenesterKatinka
Tilgjengelig for kontakt
Katinkanr 332Drømmetydning, Tarotkort, Spådame, Spåtjenester, Synske,...
 
Katinka er en sterk og positiv spådame med lang erfaring med å bruke tarotkort og gi...
Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
SpatjenesterAlice
Ikke tilgjengelig
Alicenr 109Medium, Klarsynt, Klarsynte, Synske
 
Klarsynt, synsk spådame som er her klar til å gi deg spåtjenester og spå deg her...
Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
SpatjenesterAnja
Ikke tilgjengelig
Anjanr 107Eksperthjelp, Medium, Spåkone, Drømmetydning, Tarotkort
 
”Hva med min fremtid?” Jeg som er klarsynt og spåkone gir deg spåtjenester og...
Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Artikkelforslag til deg

Forstå og følg dine drømmer

7039 visninger
Alle har drømmer om fremtiden. Det beste vi kan gjøre er å ha realistiske drømmer som er fylt av åndelige budskap og livsenergi.
 

Kloning av mennesker – er det mulig?

7998 visninger
Bioteknikken er som Internett, ingen døgnflue. Veldig mange forskere er interessert i bioteknikken på grunn av dens mange bruksområder og muligheter.
 

Livet etter døden, fortsetter barnet mitt å vokse?

8578 visninger
Tapet av et barn er en forferdelig byrde for foreldrene å bære. Mange lurer på om barn vokser opp i livet etter døden, forblir i samme alder, eller oppholder seg på jorden.
 

Den Grønne Mannen

10137 visninger
Alle som begynner å studere heksekunsten kommer til å støte på Den Grønne Mannen. Her får du en kort introduksjon på hva det innebærer.
 

Ta en ferie for sjelen

6350 visninger
Åndelige ferier kan gi sjelen en sjanse til å innhente, hvile og ta imot ny energi. Lær mer om fordelene ved slike ferier her.
 

Fire tegn på at det er på tide å slutte i jobben din

6605 visninger
Har du et dårlig forhold til sjefen din? Våkner du deg hver morgen, og vegrer deg for å gå på jobb? Innebærer arbeidet ditt et høyt stressnivå?
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 12326 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer