KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM

  Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på  

820 97 123

  26 kr/min  
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. Tast 9 om du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. Pris 26 kr/min
 
Satanister
Satanister

Satanister

Klarsynte, synske, spåkoner, healere som arbeider på spåtelefon bruker aldri svart magi. Vi tilber ikke djevelen. Vi dyrker kjærlighet, lys og godhet.


På spåtjenester og spåtelefon mener vi at all spådom og eksperthjelp som blir gitt av kjærlighet, godhet og lys er de rette. Klarsynte, synske og healere som har dette som utgangspunkt gir mennesker håp og eksperthjelp som gjør at de får gode liv. Det betyr ikke at vi ikke har respekt og innsikt i andres tro og religioner. Denne artikkelen handler om satanisme og den tro de har.

Church of satan er mener at alle mennesker ikke er likestilte, på en av deres største hjemmesider beskrives den moderne satanismen som ”En brutal religion av elitistisk og sosial darwinisme som etterstreber å etablere en orden der eliten skal bestemme og styre over sine undersåtter.”

Satanister vil at eliten skal over de mindre intelligente, for å kunne skape en bedre verden. De mener det vil sette fart på utviklingen av samfunnet og det er ikke så vanskelig å kunne dra paralleller til Hitlers ideologi selv om satanistene selv benekter at det er likheter mellom satanisme og nazisme. Satanistene mener at individet er fritt til å ta egne valg, men innenfor den tro og ideologi de tilhører og med det menneskesynet de har.

The church of satans har ni ”bud” som kan sammenlignes med kristendommens ”ti bud”. Kort fortalt starter alle med hva Satan representerer og står for, det kan nytelse fremfor avhold, det vitale i livet, klar visdom, bare godhet mot de som fortjener det. Hevn er lov og Satan ser på mennesket som et ondt dyr, alt som kristendommen kaller synder er lov fordi det gir nytelse. Satanismen har også dødssynder. Det er dumhet, overdrevne forventninger, selvbedrag, flokkmentalitet, glemsomhet, stolthet som ikke fører til produktivitet. Mangel på etisk sans og at folk er ensporede.

Satanismen har elleve jordiske regler som de følger. Ikke gi råd om du ikke blir spurt, ikke prat om dine plager i hytt og pine. Respekter andres eiendom. Om en gjest på din eiendom irriterer deg så vis ingen nåde. Ikke tilnærme noen seksuelt uten å være sikker på at den andre vil. Ikke ta ting som ikke tilhører deg. Satanistene anerkjenner magiens makt, og den skal ikke mistroes eller misbrukes. Man skal ikke skade små barn, eller drepe andre dyr om de ikke skader en eller man trenger mat.

Er du interessert i religioner og ulike spirituelle områder så er du hjertelig velkommen til å ringe opp på spåtelefon, våre klarsynte, synske, healere, spåkoner kan mye om mange ulike religioner og vi prater daglig med mennesker som har en annen tro enn oss selv, og alle blir møtt med respekt og kjærlighet.

Klarsyn er mer enn det å se inn i fremtiden og gi en spådom, den er å være et medmenneske med kunnskap og ønske om mer kunnskap. Vi gir deg eksperthjelp innen de områdene du trenger, du får hjelp enten det er av klarsynte, synske, spåkoner, healere. Noen bruker tarottv kort, noen krystallkulen andre pendler. Vi er her på spåtjenester døgnåpent for at du skal kunne prate med oss når du trenger oss. Vi har kunnskapen og vi har evnen til å formidle det vi kan til deg. Vi kan alle trenge noen å prate med innimellom når livet kommer med sine spørsmål og utfordringer da er våre klarsynte, spåkoner, healere her for å gi deg eksperthjelp, lytte og støtte.

Forfatter: L. Behring

 

Vil du snakke om Satanister ring til:

SpatjenesterYlva
Akkurat blitt ledig
Ylvanr 520Tarotkort, Klarsynte, Spåkone, Alle rådgivere, Spådame,...
 

Ylva kan spå deg i tarottv kort, hun er klarsynt og er på spåtelefonen.

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
SpatjenesterAnki
Tilgjengelig
Ankinr 233Medium, Klarsynte, Spåkone, Eksperthjelp, Spådame,...
 

Synske Anki kan lese av dine energier og finne tilbake til balansen. Hun spår i...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
SpatjenesterBriana
Tilgjengelig
Ny! Briananr 80Medium, Eksperthjelp, Spådame, Spåtjenester, Klarsynt,...
 

presentation kommer snart

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
SpatjenesterLiza
Tilgjengelig
Lizanr 558Medium, Spådame, Spåkone, Synske, Alle rådgivere,...
 

Liza har kontakt med den andre siden. Og hun kan spå deg i tarotkortene sine. Endelig...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Artikkelforslag til deg

Hva er en spådom?

11685 visninger
Her får du en forklaring på hva en spådom faktisk er og hvorfor man skal la seg spå.
 

Kloning av mennesker – er det mulig?

8399 visninger
Bioteknikken er som Internett, ingen døgnflue. Veldig mange forskere er interessert i bioteknikken på grunn av dens mange bruksområder og muligheter.
 

Viktige tarottv kort og deres betydning

6038 visninger
Ved å bruke tarottv kort kan man forstå hvor tilfeldighetene vil føre deg. En spådame kan under spådom bruke tarottv kort for å forsterke sin intuisjon.
 

Forhold - tre tips som gjør at forskjellige livsløp fungerer

5055 visninger

Når folk innser at deres livsløp varierer fra deres partnere, tar de ofte avgjørelsen om å avslutte forholdet.

 

Å være en heks

7738 visninger
Alle barn kan være klarsynte, men det blir ofte borte når man vokser opp. Her i denne artikkelen forteller en spåkone og heks sin historie.
 

Å leve som synsk

6707 visninger
Det å være klarsynt og synsk kan føles som et tveegget sverd, her får du en forklaring på både de positive og negative sidene ved denne gaven.
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 12326 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer