VIL DU HELLER HA FAKTURA?
RING 21492000

  Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på  

820 97 123

  26 kr/min  
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. Tast 9 om du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. Pris 26 kr/min
 
Sekter
Sekter

Sekter

Min store idol, når man ser bort fra Kristian Kjelling, erTravolta, siden jeg var seks år gammel har jeg hatt plakater av han på rommet mitt.


John er en av de få Hollywoodstjerner som har vært gift med samme kvinne hele sitt liv, selv om jeg aldri har tatt en kaffekopp med den mannen så tror jeg at han er en fantastisk mann og et omtenksomt og empatisk menneske med et stort hjerte. John er medlem av scientologikirken. En ting er tro, det å kunne prate med klarsynte, synske på spåtjenester. Dette er noe jeg har tenkt mye på da jeg har en teori om at ”intelligente” mennesker ikke går med i sekter, da jeg ikke tror de kan hjernevaskes. Om min teori stemmer eller ei, kommer jeg til å ta opp i denne artikkelen.

En vanlig oppfatning er at personer som er medlemmer i sekter er hjernevasket, en del vil vel påstå at de som benytter spåtjenester også er det, men jeg er sikkert på at alle har en fri vilje, og at man velger ut fra det stråpunkt man har, enten det er en sekt, kontakte en klarsynt, synsk eller healer. Tro er noe ingen kan sette seg til doms over. En vanlig oppfatning er blant såkalte normale mennesker at de er lett manipulerte, at de ikke har en egen vilje og kan tenke selv når de går inn i sekter, kirker eller benytter seg av spåtjenester. Det som er interessant er å diskutere hvor grensen for hvor hjernevasking går.

Du har sikkert en eller annen gang tenkt at et menneske er helt fastlåst i sine meninger og sin tro, nekter å høre på andres meninger, for i deres verden finnes ikke noe annet enn deres egen tro. I følge ordboken anses en person som er hjernevasket en som har fått sin egen vilje og sine egne tanker nedbrutt og blitt matet med nye tanker og meninger. Slik fungerer ikke rådgivning og experthjelp fra klarsynte, synske, healere eller spådamer, ei heller tror jeg det er slik innenfor etablere trossamfunn. Det er helt klart en mulighet i visse deler av samfunnet og livet at slikt kan skje, men det finnes alltid hjelp å få. En skal aldri si aldri, en skal være åpen for alt også at noen kan bli hjernevasket.

En rød tråd som en kan se innenfor alle sekter er manipulasjon, tidligere sektmedlemmer forteller at man aldri velger og gå med i en sekt, men lokkes inn i den uten at man er klar over det. Mange medlemmer har vært i en sårbar livssituasjon når dette har hendt. Kanskje det hadde vært bedre å ta en telefon til spåtjenester, snakke med en klarsynt, synsk, spådame eller healere før man tar et drastisk steg og begi seg inn på en vei man ikke kjenner. Er man i en håpløs situasjon så er det ikke alltid lett å se klart, da kan man gjøre feil, fatale feil. Experthjelp er da ikke å forakte. En skal aldri være redd for å ta en telefon til spålinjen og prate med mennesker som har livserfaring og mulighet til å finne løsninger uten at man gir opp seg selv, målet er å finne seg selv, bli klarsynt i sitt eget liv.

Sekter bruker mange metoder for å beholde makten og taket på sine medlemmer

• Levereglene og kravet til å leve rett er umulige å oppnå, du blir aldri bra nok. Du vil alltid ha skyldfølelse. Det er noe spåtjenester aldri ville kreve av deg, du ville heller få hjelp til å finne måter å bli fri på, finne veien ut og inn i et liv i glede.

• Lederne i sekten sier alltid at du og de andre tilhører en elitegruppe, noe som gir prestasjonsangst, men også at man er smartere enn alle andre som ikke er med i sekten. Dette ville våre klarsynte, synske og spådamer fortelle deg er usant, for hvert eneste menneske er i en elite for seg selv, og bra nok i seg selv. Ydmykhet og kjærlighet til seg selv om andre mennesker er noe av det du lærer og får høre på spålinjen.

• Sektledere bruker ofte ord som de selv har laget, slik at sekten kan prate på en måte og bruke en sjargong og et språk utenforstående ikke kan forstå. Det er noe spåtjenester har vært velig klare på, lage ordlister med forklaringer på ord, slik at alle skal kunne forstå alt. Språk skal binde mennesker sammen, ikke skille de fra hverandre. Dette er den beste og klarsynte måten å kommunisere på.

Lederne sier at fra den dagen sektmedlemmene gikk med i sekten så startet de et nytt liv, en gjenfødelse inn i dette nye, store og mirakuløse. Det gjør det vanskeligere å vanskeligere for medlemmene å gå tilbake til sine vanlige liv, venner, familie og samfunnet. Klarsynte, synske, spådamer, healere og andre som arbeider med spåtjenester døgnåpent er alltid der for å fremme samhørighet, at hver og en skal ha gode liv der de er, at de skal kunne leve sammen med familie, venner og være en del av det samfunnet vi alle lever i. Det skal være kjærlighet i en som en kan bruke som et verktøy til å få en samhørighet med andre via den tryggheten og klarsynte tanke man har i seg selv.

Men hva med mitt store idol John Travolta? Er han hjernevasket? Nei, man behøver ikke være det for å være medlemmer av en kirke eller religion. Det er ikke uintelligente mennesker som går med i sekter, det er ikke mennesker som ikke klarer å ta egne valg, det er ikke mennesker som ikke har egen vilje. Det å finne kraft og styrke fra en religion er i følge vår oppfatning ikke negativt. Så lenge man forstår at ulike mennesker behøver å hente kraft og styrke fra ulike religioner, tro og experthjelp.

Scientologikirken er i følge ordboken ikke en sekt, og vi som som arbeider med spåtjenester og er klarsynte, synske og spåkoner har stor tiltro og forståelse for scientologiens tankesett og ideologi. Vi anser allikevel at det er feil å måtte betale så mye for å ta del av troen og den aktuelle lære. Det bør være slik at alle har råd til å få den klarsynte hjelp de behøver, derfor er det en glede og mer enn en jobb å kunne tilby spåtjenester og hjelp på spålinjen ,den er der for alle mennesker uansett livssituasjon.

Flere av de som tilbyr spåtjenester på spålinjen ser seg selv som fenomenologer, noe som betyr at man ser mennesket som en helhet, enten det er klarsynte, synske eller healere, spåkoner, spåkvinner eller medium. Den frie vilje er viktig for oss, og vi ønsker at du skal finne din egen vei til klarsynthet og livsglede. Spålinjen er der for deg, spåtelefon døgnåpent er et sted du kan få hjelp, du trenger ingen sekt for å finne dine svar, du trenger noen ganger bare experthjelp fra noen som vil deg godt.

 

 

Vil du snakke om Sekter ring til:

SpatjenesterYlva
Tilgjengelig
Ylvanr 520Tarotkort, Klarsynte, Spåkone, Alle rådgivere, Spådame,...
 

Ylva kan spå deg i tarottv kort, hun er klarsynt og er på spåtelefonen.

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
SpatjenesterAlma
Opptatt
Almanr 594Medium, Tarotkort, Synske, Spåkone, Eksperthjelp, Alle...
 

Alma er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne spå...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
Bloggere
SpatjenesterYrsa
Ikke tilgjengelig
Yrsanr 94Alle rådgivere, Eksperthjelp, Tarotkort, Spåkone, Spådame,...
 

Yrsa ble født med sine gaver som har blitt arvet gjennom generasjoner og har i voksen...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
SpatjenesterViktoria
Ikke tilgjengelig
Viktorianr 232Drømmetydning, Tarotkort, Spådame, Spåtjenester, Synske,...
 

Viktoria er en sterk og positiv spådame med lang erfaring med å bruke tarotkort og gi...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
 
 

Artikkelforslag til deg

Hva kan hypnose og spåtjenester gjøre for deg?

3403 visninger

Brukes hypnose rett så kan det være et viktig hjelpemiddel hvor du kan få experthjelp til å løse opp i problemer og blokkeringer, få klarsynte svar.

 

Å være en heks

7919 visninger

Alle barn kan være klarsynte, men det blir ofte borte når man vokser opp. Her i denne artikkelen forteller en spåkone og heks sin historie.

 

Klarsynte medium

295 visninger

Klarsynte medium kan hjelpe til å sortere tanker. Det hender det er vanskelig å ta valg og se veien videre er ikke alltid like opplagt. Klarsynte medium kan være til hjelp.

 

En magisk legende suppe

10418 visninger

Magi kan ikke løse alle problemer, men det kan bidra. Her får du en oppskrift du kan gjøre hvis noen føler seg dårlig.

 

Viktige tarotkort og deres betydning

6292 visninger

Ved å bruke tarotkort kan man forstå hvor tilfeldighetene vil føre deg. En spådame kan under spådom bruke tarotkort for å forsterke sin intuisjon.

 

Satanister

8549 visninger

Klarsynte, synske, spåkoner, healere som arbeider på spåtelefon bruker aldri svart magi. Vi tilber ikke djevelen. Vi dyrker kjærlighet, lys og godhet.

 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 
Trykk her for å ringe nå!820 97 12326 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer