VIL DU HELLER HA FAKTURA?
RING 21492000

  Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på  

820 97 123

  29,90 kr/min  
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. 29,90 kr/min
 
Skyggefolket
Skyggefolket

Skyggefolket

Folk fra hele verden har lagt ut på våre nettsider om noe veldig uvanlig de har opplevd, det er møter med det de beskriver som ånder eller skyggefolket. 


Jeg tenkte på skyggefolket veldig mye en periode og jeg ble overrasket da jeg så en serie på tv om det overnaturlige og det handlet om skyggefolket.. Det virker som skyggefolket sitter fast her på jorden blant oss, at de er ånder eller skal vi si livskrefter som ikke kan gå over til andre siden.

Jeg begynte å lese artikler om skyggefolket og slik jeg har skjønt det så er dette mennesker som har begått selvmord, hatt en voldsom død eller dødd i ulykker. Folk som kan kommunisere med skyggefolk eller ånder som en del kaller de, sier at de sitter fast på jorden og ikke klarer å komme over til andre siden eller himmelen som noen sier.

Slik jeg ser det så kan en ikke se ånder eller skyggefolk som fysiske skapelser, men de har nok energi til å klare å vise seg for oss. De lager ikke skygger slik som levende mennesker gjør når de går gjennom et rom, eller solen skinner på de. Deres essens er ikke kompakt slik som den er hos levende mennesker. Jeg syns det er fascinerende at noen ånder kan vise seg i en mer fysisk enn andre, andre er helt usynlige, og noen kan virke som en skygge eller hva vi kan betegne som ånder eller skyggefolk.

De åndene som ikke kan gå over på andre siden og er fanget her så er det mulig å hjelpe de over til andre siden, at de går inn i lyst. Noen av åndene eller skyggefolket som jeg kaller de vil ikke gå over på andre siden fordi de fortsatt ikke har fått gjort ferdig det de vil her på jorden og i dette livet. Det kan være noe i forbindelse med deres død, de har familie og venner de ønsker å si noe til. Alle ånder vil med hjelp og støtte kunne gå inn i lyset og over på den andre siden. Noen ganger klarer de å gjøre det selv, andre ganger trenger de hjelp fra oss.

Jeg tenkte jeg skulle dele en del av innleggene folk har skrevet til oss og dele de med dere alle. Så får du også se hva andre tenker om ånder og skyggefolk. Ordet skyggefolk er kanskje litt rart, men jeg har alltid tenkt på de som det, selv om jeg vet det er ånder og energier. Her kommer det folk har skrevet til oss om dette:

"Jeg bodde hos min bestemor som hadde et hus som lå ved siden av en kirkegård og jeg opplevde flere ganger at det kunne gå en ånd eller et skyggemenneske gjennom huset. Noen ganger kunne jeg se den samme flere ganger.”

"Niesen min fortalte til sin mor at hun har sett ånder som har vært inne i hennes rom og eller i huset. Hun var redd for å det til min søster for hun trodde hun skulle si at hun fantaserte."

"Noen ganger når jeg sitter og slapper av i soffan kan jeg se en skygge som forsvinner forbi, jeg prøver å ikke bli redd. Jeg kan snu meg for å se, men da er det ofte at de forsvinner og bare blir borte.”

"Jeg ble med i en gruppe på internett for folk som ser ånder. Det har vært spennende å høre andres tanker og opplevelser. Jeg var veldig redd en periode for at jeg var den eneste som opplevde slike ting. Men nå vet jeg at mange kan se ånder, noen ånder er svarte, noen grå og enkelte har også sett hvite ånder som svever gjennom rommet, eller kan stå stille. Nå er jeg ikke redd lenger for ånder og skyggefolk.”

"Da jeg var 12 år gammel våknet jeg en natt av at jeg følte det var noen på rommet mitt. Jeg ble kjempe redd da jeg så en skygge som såg ut som en mann som sto ved fotenden av sengen min. Jeg var livredd og sprang inn i garderobeskapet mitt og gjemte meg. Da jeg våget å åpne døren og se ut var han borte. Det jeg husker best var at han virket så trist og ensom.”

Det er mange som ser ånder og det som jeg synes er godt å vite er at det finnes spådamer og menn, klarsynte og andre som kan kontakte åndene og skyggefolket, hjelpe til slik at de kommer over til andre siden og inn i lyset.  

 

Vil du snakke om Skyggefolket ring til:

SpatjenesterAlma
Ledig
AlmaNR 594Medium, Tarotkort, Synske, Spåkone, Eksperthjelp, Alle...
 

Alma er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne spå...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
Bloggere
SpatjenesterUlva
Ledig
UlvaNR 518Spådame, Spåtelefon, Synske, Tarotkort, Alle rådgivere,...
 

Ulva er synsk og hun vil gi deg eksperthjelp og veiledning når du trenger det. Direkte...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
Bloggere
SpatjenesterIrina
Ledig
IrinaNR 245Alle rådgivere, Klarsynt, Spådame, Tarotkort, Medium,...
 

Irina er et medium og spådame som bruker en kombinasjon av tarotkort og klarsyn når...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
Bloggere
SpatjenesterAnnie
Ledig
AnnieNR 211Eksperthjelp, Klarsynte, Spåtelefon, Tarotkort, Alle...
 

Klarsynte Annie er spådame på spåtelefonen. Hun støtter deg og gir deg rådene du...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
 
 

Artikkelforslag til deg

Beste synske i Norge

438 visninger

Det er mange gode synske mennesker i Norge, hvem er den beste synske i Norge? Det er så mange at det å finne den beste synske i Norge kan være vanskelig.

 

Klarsynte medium

687 visninger

Klarsynte medium kan hjelpe til å sortere tanker. Det hender det er vanskelig å ta valg og se veien videre er ikke alltid like opplagt. Klarsynte medium kan være til hjelp.

 

Synske online

1052 visninger

Stadig flere treffer synske online for tiden. Internett har blitt plassen for mange alternative sider.

 

Livet etter døden, fortsetter barnet mitt å vokse?

9746 visninger

Tapet av et barn er en forferdelig byrde for foreldrene å bære. Mange lurer på om barn vokser opp i livet etter døden, forblir i samme alder, eller oppholder seg på jorden.

 

Lag din «ting jeg ønsker å gjøre før jeg dør» liste ved hjelp av astrologi

5934 visninger

Konseptet med en «ting jeg ønsker å gjøre før jeg dør» liste ved hjelp av astrologi er kjent for mange. 

 

Sekter

8043 visninger

Min store idol, når man ser bort fra Kristian Kjelling, erTravolta, siden jeg var seks år gammel har jeg hatt plakater av han på rommet mitt.

 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 29,90 kr/min

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 
Trykk her for å ringe nå!820 97 12329,90 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer