Trykk 1 for å bli koblet sammen med første ledige person. Trykk 2 for å lytte til presentasjoner. Trykk 3 for å velge hvem du vil snakke med. 29,90 kr/min
 
Skyggefolket
Skyggefolket

Skyggefolket

Folk fra hele verden har delt sine opplevelser om uvanlige fenomen, møter med det de beskriver som skyggefolket 

Jeg tenkte på skyggefolket veldig mye en periode og jeg ble overrasket da jeg så en serie på tv om det overnaturlige og det handlet om skyggefolket. Det virker som skyggefolket sitter fast her på jorden blant oss, at de er ånder eller skal vi si livskrefter som ikke kan gå over til andre siden.

Jeg begynte å lese artikler om skyggefolket og slik jeg har skjønt det så er dette mennesker som har begått selvmord, hatt en voldsom død eller dødd i ulykker. Folk som kan kommunisere med skyggefolket eller ånder som en del kaller de, sier at de sitter fast på jorden og ikke klarer å komme over til andre siden eller himmelen som noen sier.

Slik jeg ser det så kan en ikke se ånder eller skyggefolket som fysiske skapelser, men de har nok energi til å klare å vise seg for oss. De lager ikke skygger slik som levende mennesker gjør når de går gjennom et rom, eller solen skinner på de. Deres essens er ikke kompakt slik som den er hos levende mennesker. Jeg syns det er fascinerende at noen ånder kan vise seg i en mer fysisk enn andre, andre er helt usynlige, og noen kan virke som en skygge eller hva vi kan betegne som ånder eller skyggefolket.

De åndene som ikke kan gå over på andre siden og er fanget her så er det mulig å hjelpe de over til andre siden, at de går inn i lyst. Noen av åndene eller skyggefolket som jeg kaller de vil ikke gå over på andre siden fordi de fortsatt ikke har fått gjort ferdig det de vil her på jorden og i dette livet. Det kan være noe i forbindelse med deres død, de har familie og venner de ønsker å si noe til. Alle ånder vil med hjelp og støtte kunne gå inn i lyset og over på den andre siden. Noen ganger klarer de å gjøre det selv, andre ganger trenger de hjelp fra oss.

Jeg tenkte jeg skulle dele en del av innleggene folk har skrevet til oss og dele de med dere alle. Så får du også se hva andre tenker om ånder og skyggefolk. Ordet skyggefolk er kanskje litt rart, men jeg har alltid tenkt på de som det, selv om jeg vet det er ånder og energier. Her kommer det folk har skrevet til oss om dette:

"Jeg bodde hos min bestemor som hadde et hus som lå ved siden av en kirkegård og jeg opplevde flere ganger at det kunne gå en ånd eller et skyggemenneske gjennom huset. Noen ganger kunne jeg se den samme flere ganger.”

"Niesen min fortalte til sin mor at hun har sett ånder som har vært inne i hennes rom og eller i huset. Hun var redd for å det til min søster for hun trodde hun skulle si at hun fantaserte."

"Noen ganger når jeg sitter og slapper av i soffan kan jeg se en skygge som forsvinner forbi, jeg prøver å ikke bli redd. Jeg kan snu meg for å se, men da er det ofte at de forsvinner og bare blir borte.”

"Jeg ble med i en gruppe på internett for folk som ser ånder. Det har vært spennende å høre andres tanker og opplevelser. Jeg var veldig redd en periode for at jeg var den eneste som opplevde slike ting. Men nå vet jeg at mange kan se ånder, noen ånder er svarte, noen grå og enkelte har også sett hvite ånder som svever gjennom rommet, eller kan stå stille. Nå er jeg ikke redd lenger for ånder og skyggefolk.”

"Da jeg var 12 år gammel våknet jeg en natt av at jeg følte det var noen på rommet mitt. Jeg ble kjempe redd da jeg så en skygge som såg ut som en mann som sto ved fotenden av sengen min. Jeg var livredd og sprang inn i garderobeskapet mitt og gjemte meg. Da jeg våget å åpne døren og se ut var han borte. Det jeg husker best var at han virket så trist og ensom.”

Det er mange som ser ånder og det som jeg synes er godt å vite er at det finnes spådamer og menn, klarsynte og andre som kan kontakte åndene og skyggefolket, hjelpe til slik at de kommer over til andre siden og inn i lyset.  

 
Eila
LEDIG
 

Eilas gave er synskhet. Hun ser fortid, nåtid og fremtid. Relasjonsproblemer, økonomi,...

820 97 123MIN SIDE
 
Viktoria
LEDIG
 

Viktoria er en sterk og positiv spådame med lang erfaring med å bruke tarotkort og gi...

820 97 123MIN SIDE
 
Angelina
LEDIG
 

Angelina er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne...

820 97 123MIN SIDE
 
Clair
LEDIG
 

Klarsynt, synsk spådame som er her klar til å gi deg spåtjenester og spå deg her på...

820 97 123MIN SIDE
 
 

Interessante artikler

Ring en klarsynt

Ring en klarsynt

Litt av en oppfordring, ring en klarsynt. Ja, noen ganger i livet bør en gjøre det, ring en klarsynt og få noen...
 
Tarotkort

Tarotkort

Lar man tarot kortvise veien i fremtiden kan man lett bli lurt, tenker nok en mange. Hva er egentlig tarotkort?
 
Medial rådgivning - En jungel av tilbud

Medial rådgivning - En jungel av tilbud

Hva søker jeg etter når jeg vil finne den rette til å hjelpe? Medial rådgivning – en jungel av tilbud, er ikke helt...
 
Spor i snøen

Spor i snøen

Merkelige spor i snøen. Min intuisjon hjalp meg å finne koblingen mellom et spørsmål fra en kunde og spor i...
 
Kan en pendel hjelpe å vise vei?

Kan en pendel hjelpe å vise vei?

Mange ganger i livet kommer man til et veikryss. Hvilken vei er riktig for deg? Kan en pendel hjelpe å vise...
 
 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_