KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM

Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på

820 97 123

26 kr/min
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. Tast 9 om du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. Pris 26 kr/min
Spinlandia
 
Skyggefolket
Skyggefolket

Skyggefolket

Folk fra hele verden har lagt ut på våre nettsider om noe veldig uvanlig de har opplevd, det er møter med det de beskriver som ånder eller skyggefolket. Det ser ut som kroppen er en flytende skygge, den er ikke fysisk slik at en kan ta på de, men tåkete og gjennomsiktig skapelse som kommer og går.


Jeg tenkte på skyggefolket veldig mye en periode og jeg ble overrasket da jeg så en serie på tv om det overnaturlige og det handlet om skyggefolket.. Det virker som skyggefolket sitter fast her på jorden blant oss, at de er ånder eller skal vi si livskrefter som ikke kan gå over til andre siden. Jeg begynte å lese artikler om skyggefolket og slik jeg har skjønt det så er dette mennesker som har begått selvmord, hatt en voldsom død eller dødd i ulykker. Folk som kan kommunisere med skyggefolk eller ånder som en del kaller de, sier at de sitter fast på jorden og ikke klarer å komme over til andre siden eller himmelen som noen sier.

Slik jeg ser det så kan en ikke se ånder eller skyggefolk som fysiske skapelser, men de har nok energi til å klare å vise seg for oss. De lager ikke skygger slik som levende mennesker gjør når de går gjennom et rom, eller solen skinner på de. Deres essens er ikke kompakt slik som den er hos levende mennesker. Jeg syns det er fascinerende at noen ånder kan vise seg i en mer fysisk enn andre, andre er helt usynlige, og noen kan virke som en skygge eller hva vi kan betegne som ånder eller skyggefolk.

De åndene som ikke kan gå over på andre siden og er fanget her så er det mulig å hjelpe de over til andre siden, at de går inn i lyst. Noen av åndene eller skyggefolket som jeg kaller de vil ikke gå over på andre siden fordi de fortsatt ikke har fått gjort ferdig det de vil her på jorden og i dette livet. Det kan være noe i forbindelse med deres død, de har familie og venner de ønsker å si noe til. Alle ånder vil med hjelp og støtte kunne gå inn i lyset og over på den andre siden. Noen ganger klarer de å gjøre det selv, andre ganger trenger de hjelp fra oss.

Jeg tenkte jeg skulle dele en del av innleggene folk har skrevet til oss og dele de med dere alle. Så får du også se hva andre tenker om ånder og skyggefolk. Ordet skyggefolk er kanskje litt rart, men jeg har alltid tenkt på de som det, selv om jeg vet det er ånder og energier. Her kommer det folk har skrevet til oss om dette:

"Jeg bodde hos min bestemor som hadde et hus som lå ved siden av en kirkegård og jeg opplevde flere ganger at det kunne gå en ånd eller et skyggemenneske gjennom huset. Noen ganger kunne jeg se den samme flere ganger.”

"Niesen min fortalte til sin mor at hun har sett ånder som har vært inne i hennes rom og eller i huset. Hun var redd for å det til min søster for hun trodde hun skulle si at hun fantaserte."

"Noen ganger når jeg sitter og slapper av i soffan kan jeg se en skygge som forsvinner forbi, jeg prøver å ikke bli redd. Jeg kan snu meg for å se, men da er det ofte at de forsvinner og bare blir borte.”

"Jeg ble med i en gruppe på internett for folk som ser ånder. Det har vært spennende å høre andres tanker og opplevelser. Jeg var veldig redd en periode for at jeg var den eneste som opplevde slike ting. Men nå vet jeg at mange kan se ånder, noen ånder er svarte, noen grå og enkelte har også sett hvite ånder som svever gjennom rommet, eller kan stå stille. Nå er jeg ikke redd lenger for ånder og skyggefolk.”

 

"Da jeg var 12 år gammel våknet jeg en natt av at jeg følte det var noen på rommet mitt. Jeg ble kjempe redd da jeg så en skygge som såg ut som en mann som sto ved fotenden av sengen min. Jeg var livredd og sprang inn i garderobeskapet mitt og gjemte meg. Da jeg våget å åpne døren og se ut var han borte. Det jeg husker best var at han virket så trist og ensom.”

 

Det er mange som ser ånder og det som jeg synes er godt å vite er at det finnes spådamer og menn, medium og andre som kan kontakte åndene og skyggefolket, hjelpe til slik at de kommer over til andre siden og inn i lyset.  

 

Vil du snakke om Skyggefolket ring til:

SpatjenesterAngelina
Tilgjengelig
Angelinanr 694Medium, Tarotkort, Synske, Spåkone, Eksperthjelp, Alle...
 
Angelina er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La...
Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
SpatjenesterAnnica
Tilgjengelig
Annicanr 619Drømmetydning, Eksperthjelp, Spåkone
 
Hvis du vil snakke med et sertifisert medium med lang erfaring så ring til Annica....
Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
Bloggere
SpatjenesterEleonora
Tilgjengelig
Eleonoranr 359Tarotkort, Medium, Spådame, Klarsynt, Eksperthjelp,...
 

Eleonora er en dyktig spåkvinne. Hun benytter sine guider for å finne svarene du...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
SpatjenesterMarie
Tilgjengelig
Marienr 654Medium, Eksperthjelp, Spåtelefon, Spådame, Spåtjenester,...
 

presentation kommer snart

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Artikkelforslag til deg

Livet etter døden, fortsetter barnet mitt å vokse?

8709 visninger

Tapet av et barn er en forferdelig byrde for foreldrene å bære. Mange lurer på om barn vokser opp i livet etter døden, forblir i samme alder, eller oppholder seg på jorden.

 

Forstå og følg dine drømmer

7156 visninger

Alle har drømmer om fremtiden. Det beste vi kan gjøre er å ha realistiske drømmer som er fylt av åndelige budskap og livsenergi.

 

Åndelig veiledning for en bedre framtid

1314 visninger

Hvis vi undersøker populærlitteratur, TV og filmer fra disse dager, finner vi massevis av historier av mennesker som har suksess på mange områder og som har fortalt at de har blitt hjulpet spirituelt.

 

Ta en ferie for sjelen

6453 visninger

Åndelige ferier kan gi sjelen en sjanse til å innhente, hvile og ta imot ny energi. Lær mer om fordelene ved slike ferier her.

 

Fire tegn på at det er på tide å slutte i jobben din

6674 visninger

Har du et dårlig forhold til sjefen din? Våkner du deg hver morgen, og vegrer deg for å gå på jobb? Innebærer arbeidet ditt et høyt stressnivå?

 

Healing via energi

2934 visninger
Energihealing er en alternativ medisinpraksis som behandler akutt smerte, kronisk smerte og andre helse- og velværeforhold ved å blokkere strømmen av energi.
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 12326 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer