VIL DU HELLER HA FAKTURA?
RING 21492000

  Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på  

820 97 123

  29,90 kr/min  
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. 29,90 kr/min
 
Spå i hånden
Spå i hånden

Spå i hånden

Å spå i hånden er en gammel kunst som har lange tradisjoner


Først en liten liten historie. Første gang jeg personlig kom i kontakt med denne kunsten, var på et tog i India. I samme kupe som oss satt en eldre indisk mann. Etter å ha kommet i snakk, spurte han om å få se min kamerats hånd. Så begynte han å spå i hånden, og min kamerat ble mer og mer hvit i ansiktet: «Du har vært gift to ganger, eller rettere sagt, to og en halv gang... ja ja dere europeere, du har tre barn. Ditt liv blir langt, men ikke så langt som du ønsker...» Slik fortsatte han. Da han var ferdig spurte vi hva han mente med to og en halv gang. Svaret var enkelt. «Du har vært gift to ganger, og er nå sammen med en annen som om dere er gift» sa han, med et smil. Hva var det så den gamle mannen så etter da han skulle spå i hånden? Han tok min kamerats hånd i sin, da kjente han umiddelbart hvordan hånden var.

Var den varm, kald, myk, fuktig. Hvordan var fingrene i forhold til håndflaten? Dette sier noe om personens personlighet. Håndens form deles tradisjonelt inn i fire grupper. En jordhånd er en hånd som er kvadratisk og med korte fingre. En ildhånd har korte fingre og en lang håndflate. En lufthånd har lange fingre og en kvadratisk håndflaten En vannhånd har lange fingre og en lang håndflate Deretter kommer resten: Perkusjonskanten, håndkanten fra lillefingeren til håndleddet, er den buet eller rett? Fingrene, er de lange eller korte, hvordan er hvert enkelt ledd, bruker vedkommende ringer? Pekefingeren, eller Jupiterfingeren er særlig interessant.

Den sier mye om personens personlighet og maktfølelse. Langfingeren eller Saturnfingeren avspeiler personens karakter og selvfølelse Ringfingeren eller Apollonfingeren forteller om personens evne til å leve et liv i kjærlighet og vår kreativitet. Lillefingeren kalles også Merkurfingeren. Her leser vi en persons kommunikative evner. Tommelen avslører et menneskes karakter, viljestyrke og mentale evne. Man ser videre på ledd og negler. Så er det bergene, eller "humpene" i hånden som viser seg når man krøller hånden litt. Disse gir leseren ytterligere informasjon om det fingrene fortalte. Så kommer nok det de fleste forbinder med å spå i hånden, nemlig linjene. De store linjene er Hjertelinjen forteller om hjertets tilstand, ikke bare fysisk, men også følelsesmessig. Hodelinjen starter ved Livslinjen og sier noe om personens intelligens eller kapasitet til teoretiske studier. Livslinjen, denne starter mellom tommel og pekefinger og løper rundt Venusberget.

Dette er en viktig linje som forteller om sykdom, ulykke, livsløp Skjebnelinjen finner du ikke hos alle, men den kan fortelle om en persons dømmekraft og skuffelser. Ut over disse hovedlinjene finne man flere mindre linjer og mønstre som også fortelle sine ting om personen. Denne artikkelen forteller kun bruddstykker om det å spå i hånden. Skal en virkelig sette seg inn i dette, kreves det både kunnskap og øvelse, her finnes det mange gode beskrivelser på nett og i bøker. Til slutt, tilbake til togturen i India. Den gamle mannen forlot toget ved neste stasjon, og vi ble sittende og snakke. Undrende spurte jeg min kamerat om hva han syntes. «Utrolig» sa han, «det meste stemmer». Vi ble sittende en stund og studere hendene våre og sammenligne med det han hadde fortalt. Det er mange klarsynte som kan dette, og det er så utrolig spennende å lære mer om!

 

Vil du snakke om Spå i hånden ring til:

Bloggere
SpatjenesterRebecca
Ledig
RebeccaNR 7Eksperthjelp, Medium, Spåkone, Drømmetydning, Tarotkort,...
 

Rebecca er en klarsynt spådame som bruker ulike vertøy når hun skal spå deg. Hun har...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
Bloggere
SpatjenesterUlva
Ledig
UlvaNR 518Spådame, Spåtelefon, Synske, Tarotkort, Alle rådgivere,...
 

Ulva er synsk og hun vil gi deg eksperthjelp og veiledning når du trenger det. Direkte...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
SpatjenesterAlma
Ledig
AlmaNR 594Medium, Tarotkort, Synske, Spåkone, Eksperthjelp, Alle...
 

Alma er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne spå...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
SpatjenesterBriana
Ledig
BrianaNR 80Medium, Eksperthjelp, Spådame, Spåtjenester, Klarsynt,...
 

Briana er en glad og energisk spåkvinne som får budskap fra engler og eller bruker de...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
 
 

Artikkelforslag til deg

Beste synske i Norge

438 visninger

Det er mange gode synske mennesker i Norge, hvem er den beste synske i Norge? Det er så mange at det å finne den beste synske i Norge kan være vanskelig.

 

Hjernebølger og effekter av meditasjon på dem

2780 visninger

Det er en intrikat vitenskap som forklarer hva det gjør med hjernen din. Hjernebølger som er elektromagnetisk energi indikerer effekten av meditasjon på kroppen din.

 

Ta en ferie for sjelen

7118 visninger

Åndelige ferier kan gi sjelen en sjanse til å innhente, hvile og ta imot ny energi. Lær mer om fordelene ved slike ferier her.

 

Healing via energi

3719 visninger

Energihealing er en alternativ medisinpraksis som behandler akutt smerte, kronisk smerte ved å blokkere strømmen av energi.

 

Satanisme

5490 visninger

Vi spådamer på spåtjenster24.no er ikke satanister. Vi mener mennesker er like mye verdt, at målet med livet er kjærlighet og glede.

 

Den ukjente forbannelsen

7835 visninger

Det finnes forbannelser som er ukjente for de aller fleste. I denne artikkelen skal du få lese om en av de og danne deg din egen oppfatning.

 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 29,90 kr/min

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 
Trykk her for å ringe nå!820 97 12329,90 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer