KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM

  Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på  

820 97 123

  26 kr/min  
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. Tast 9 om du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. Pris 26 kr/min
 
Spå i hånden
Spå i hånden

Spå i hånden

Å spå i hånden er en gammel kunst som har lange tradisjoner


Først en liten liten historie. Første gang jeg personlig kom i kontakt med denne kunsten, var på et tog i India. I samme kupe som oss satt en eldre indisk mann. Etter å ha kommet i snakk, spurte han om å få se min kamerats hånd. Så begynte han å spå i hånden, og min kamerat ble mer og mer hvit i ansiktet: «Du har vært gift to ganger, eller rettere sagt, to og en halv gang... ja ja dere europeere, du har tre barn. Ditt liv blir langt, men ikke så langt som du ønsker...» Slik fortsatte han. Da han var ferdig spurte vi hva han mente med to og en halv gang. Svaret var enkelt. «Du har vært gift to ganger, og er nå sammen med en annen som om dere er gift» sa han, med et smil. Hva var det så den gamle mannen så etter da han skulle spå i hånden? Han tok min kamerats hånd i sin, da kjente han umiddelbart hvordan hånden var.

Var den varm, kald, myk, fuktig. Hvordan var fingrene i forhold til håndflaten? Dette sier noe om personens personlighet. Håndens form deles tradisjonelt inn i fire grupper. En jordhånd er en hånd som er kvadratisk og med korte fingre. En ildhånd har korte fingre og en lang håndflate. En lufthånd har lange fingre og en kvadratisk håndflaten En vannhånd har lange fingre og en lang håndflate Deretter kommer resten: Perkusjonskanten, håndkanten fra lillefingeren til håndleddet, er den buet eller rett? Fingrene, er de lange eller korte, hvordan er hvert enkelt ledd, bruker vedkommende ringer? Pekefingeren, eller Jupiterfingeren er særlig interessant.

Den sier mye om personens personlighet og maktfølelse. Langfingeren eller Saturnfingeren avspeiler personens karakter og selvfølelse Ringfingeren eller Apollonfingeren forteller om personens evne til å leve et liv i kjærlighet og vår kreativitet. Lillefingeren kalles også Merkurfingeren. Her leser vi en persons kommunikative evner. Tommelen avslører et menneskes karakter, viljestyrke og mentale evne. Man ser videre på ledd og negler. Så er det bergene, eller "humpene" i hånden som viser seg når man krøller hånden litt. Disse gir leseren ytterligere informasjon om det fingrene fortalte. Så kommer nok det de fleste forbinder med å spå i hånden, nemlig linjene. De store linjene er Hjertelinjen forteller om hjertets tilstand, ikke bare fysisk, men også følelsesmessig. Hodelinjen starter ved Livslinjen og sier noe om personens intelligens eller kapasitet til teoretiske studier. Livslinjen, denne starter mellom tommel og pekefinger og løper rundt Venusberget.

Dette er en viktig linje som forteller om sykdom, ulykke, livsløp Skjebnelinjen finner du ikke hos alle, men den kan fortelle om en persons dømmekraft og skuffelser. Ut over disse hovedlinjene finne man flere mindre linjer og mønstre som også fortelle sine ting om personen. Denne artikkelen forteller kun bruddstykker om det å spå i hånden. Skal en virkelig sette seg inn i dette, kreves det både kunnskap og øvelse, her finnes det mange gode beskrivelser på nett og i bøker. Til slutt, tilbake til togturen i India. Den gamle mannen forlot toget ved neste stasjon, og vi ble sittende og snakke. Undrende spurte jeg min kamerat om hva han syntes. «Utrolig» sa han, «det meste stemmer». Vi ble sittende en stund og studere hendene våre og sammenligne med det han hadde fortalt.

 

Vil du snakke om Spå i hånden ring til:

Bloggere
SpatjenesterUlva
Akkurat blitt ledig
Ulvanr 518Spådame, Spåtelefon, Synske, Tarotkort, Alle rådgivere,...
 

Ulva er synsk og hun vil gi deg eksperthjelp og veiledning når du trenger det.

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
Bloggere
SpatjenesterRebecca
Ikke tilgjengelig
Rebeccanr 7Eksperthjelp, Medium, Spåkone, Drømmetydning, Tarotkort,...
 

”Hva med min fremtid?” Jeg som er klarsynt og spåkone gir deg spåtjenester og hjelper...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
Bloggere
SpatjenesterClair
Ikke tilgjengelig
Clairnr 9Medium, Klarsynt, Klarsynte, Synske, Alle rådgivere,...
 

Klarsynt, synsk spådame som er her klar til å gi deg spåtjenester og spå deg her på...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
SpatjenesterVarja
Ikke tilgjengelig
Varjanr 72Medium, Spåtjenester, Spåtelefon, Tarotkort, Synske, Alle...
 

Varja er spådame på spåtelefonen, hun kommuniserer godt med både dyr og...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Artikkelforslag til deg

Klarsynt, clairvoyant, synsk: Tre sider av samme sak?

1395 visninger
Klarsynt, clairvoyant, synsk: Tre sider av samme sak?
 

Spåtelefon

934 visninger
Spåtelefon er det mange av, både her i landet og ellers.
 

Drømmer og tegn fra himmelen

2307 visninger

Drømmer er hallusinasjoner som oppstår under søvnen. I våre drømmer ser vi gode ting og dårlige ting. I verste fall ser vi avdøde mennesker og får inntrykk av at de er sinte på oss. I de skremmende drømmene skjer det ofte at ting dukker opp på en måte vi ikke kan forklare.

 

Kjærligheten er inne i deg

1862 visninger
Hvis du bruker den sjette sansen i din karriere, vil du være mer fornøyd enn ved å velge de mer tradisjonelle karrieremulighetene. Du kan finne en mye bedre, en mer perfekt partner hvis du stoler på din intuisjon og holder deg til den.
 

Klarsynte medium

72 visninger

Klarsynte medium kan hjelpe til å sortere tanker. Det hender det er vanskelig å ta valg og se veien videre er ikke alltid like opplagt. Klarsynte medium kan være til hjelp.

 

Den ukjente forbannelsen

7489 visninger
Det finnes forbannelser som er ukjente for de aller fleste. I denne artikkelen skal du få lese om en av de og danne deg din egen oppfatning.
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 12326 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer