Trykk 1 for å bli koblet sammen med første ledige person. Trykk 2 for å lytte til presentasjoner. Trykk 3 for å velge hvem du vil snakke med. 29,90 kr/min
 
Spådamer på nett
Spådamer på nett

Spådamer på nett

Kloke koner, spådamer på nettet, spåkone, synske - flere begreper, samme ulla? Hva kan spådamer på nettet bidra med?

På nettet finnes det i dag et mangfold av sider som tilbyr spåtjenester, spådamer på nettet og du finner dem over alt. Norske, danske, tyske, ja de fleste europeiske språk er representert, sikkert mange andre spådamer på nettet også. Men, spådamer? Hvorfor ikke spåmennesker eller spåere, litt mere kjønnsnøytralt? Ting heter jo ikke lærerinner eller sykepleiere lenger, selv om de kvinnelige er i flertall innen disse yrkene også. Vel, det heter jo fortsatt rådmann og fylkesmann mange steder, så ok. Da finnes det sikkert mannlige spådamer på nettet også. Faktisk så mange som ca 20% er menn, sies det.

Hvem er så disse menneskene som skjuler seg bak begrepet spådamer? Det er et mangfold. Her finner du mange forskjellige. Noen sier de har arvet sine evner fra tidligere generasjoner, andre har følt at det er «noe» der, og lært seg å utvikle disse evnene. Felles for begge disse gruppene er at de har gjort dette til noe mer, og fininnstilt sine evner. Dette har da blitt en yrkesvei for mange.

Det er ikke lenger slik at spådamer på nettet sitter i et telt på et tivoli aller et marked utkledd som sigøynerkone og krystallkule, dette er moderne kvinner og menn som arbeider seriøst, gjerne knyttet til et firma som organiserer tjenestene, som for eksempel et teletorg. Vel, noen har sikkert en utadrettet virksomhelt og tar i mot kunder privat også, men tiden som sigøynerkone er forbi, eller så er det kun for show og underholdning, med en aspekt av reklame for egne tjenester. Begrepsbruken kan variere, noen kaller seg spåkone, andre sier synsk.

I dagligtale er det nok ingen forskjell. Ei spådame bruker gjerne tarotkort, krystaller eller pendler for å finne de svarene som søkes, forskjellige typer spørsmål, forskjellige hjelpemidler, her som i andre sammenhenger. En pendel kan lettere gi svar på ja-nei spørsmål, eller andre typer av spørsmål med to alternativer, krystaller og kort brukes gjerne til mer kompliserte spørsmål, gjerne spørsmål knyttet til fremtidig utvikling, økonomi, jobb eller samliv.

Mange synes kanskje at svar man får på slike spørsmål er vage og usikre. Dette skyldes som regel at mange slike spørsmål er vage, og at den som stiller spørsmålet selv må ta aktive valg senere og i mange tilfeller er utfallet avhengig av aktive valg hos andre. Svarene må alltid sees som råd og pekepinner på hva som skjer om en følger et sett med råd. Hvis du gjør slik eller slik, er sansynlighetet for at resultatet blir slik eller slik.

Ei spådame kan aldri gi deg en fasit. Mange ganger kontakter folk spådamer på nettet eller klarsynte som en siste utvei. Etter at arbeidsgiver, NAV og andre har mislykkes. Da er svarene ofte at man faktisk må få klarhet i noen ting, og at spådamens råd må basere seg på at disse tingene blir avklart. I slike tilfeller blir en del av svaret ofte at man som spådamer på nettet også må være veileder i hvordan man kan få ordnet opp i slike ting først.

Her er man faktisk mer som en rådgiver i hvordan for eksempel et hjelpeapparat kan fungere, hvem man kan spørre om hjelp til å fylle ut en søknad eller få juridisk hjelp. Om disse tingene blir ryddet av veien, først da kan man tenke på om kjærlighetslivet blir bedre, om økonomien blir bedre eller hvilke nye veier karrieren fører oss.

 
Simon
LEDIG
 

Simon har direkte kontakt med engler og formidler budskap og svar til deg på det du...

820 97 123MIN SIDE
 
Amanda
LEDIG
 

Amanda er et utdannet medium som har lang erfaring med arbeid på spålinjen. Hun får...

820 97 123MIN SIDE
 
Anna
LEDIG
 

Presentasjon kommer snart

820 97 123MIN SIDE
 
Katherine
LEDIG
 

Katherine er et medium som er veldig omsorgsfullt. Hun vil det beste for alle. Ringer...

820 97 123MIN SIDE
 
 

Interessante artikler

Ring en klarsynt

Ring en klarsynt

Litt av en oppfordring, ring en klarsynt. Ja, noen ganger i livet bør en gjøre det, ring en klarsynt og få noen...
 
Norges beste synske

Norges beste synske

Det er klart det er et spørsmål alle ønsker svar på, hvem er norges beste synske og hvor finner jeg norges beste...
 
Klarsynte medium

Klarsynte medium

Klarsynte medium kan hjelpe til å sortere tanker. Når vanskelig valg må tas, kan klarsynte medium kan være til...
 
Sjette sans

Sjette sans

Noen mennesker har en sjette sans. Hva slags sans dreier det seg om? Her tar forfatteren et lite dykk i vår sjette...
 
Synske personer

Synske personer

Synske personer ser syner. Er det så enkelt? Nei, synske personer må også kunne forstå, tolke og formidle det de...
 
 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_