VIL DU HELLER HA FAKTURA?
RING 21492000

  Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på  

820 97 123

  26 kr/min  
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. Tast 9 om du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. Pris 26 kr/min
 
Spådamer på nettet
Spådamer på nettet

Spådamer på nettet

Kloke koner, spådamer, spåkone, synske personer - flere begreper, samme ulla?


På nettet finnes det i dag et mangfold av sider som tilbyr spåtjenester og du finner dem over alt. Norske, danske, tyske, ja de fleste europeiske språk er representert, sikkert mange andre også. Men, spådamer? Hvorfor ikke spåmennesker eller spåere, litt mere kjønnsnøytralt? Ting heter jo ikke lærerinner eller sykepleiere lenger, selv om de kvinnelige er i flertall innen disse yrkene også. Vel, det heter jo fortsatt rådmann og fylkesmann mange steder, så ok. Da finnes det sikkert mannlige spådamer også. Faktisk så mange som ca 20% er menn, sies det.

Hvem er så disse menneskene som skjuler seg bak begrepet spådamer? Det er et mangfold. Her finner du mange forskjellige. Noen sier de har arvet sine evner fra tidligere generasjoner, andre har følt at det er «noe» der, og lært seg å utvikle disse evnene. Felles for begge disse gruppene er at de har gjort dette til noe mer, og fininnstilt sine evner. Dette har da blitt en yrkesvei for mange.

Det er ikke lenger slik at spådamer sitter i et telt på et tivoli aller et marked utkledd som sigøynerkone og krystallkule, dette er moderne kvinner og menn som arbeider seriøst, gjerne knyttet til et firma som organiserer tjenestene, for eksempel som et teletorg. Vel, noen har sikkert en utadrettet virksomhelt og tar i mot kunder privat også, men tiden som sigøynerkone er forbi, eller så er det kun for show og underholdning, med en aspekt av reklame for egne tjenester. Begrepsbruken kan variere, noen kaller seg spåkone, andre sier synsk.

I dagligtale er det nok ingen forskjell. Ei spådame bruker gjerne tarotkort, krystaller eller pendler for å finne de svarene som søkes, forskjellige typer spørsmål, forskjellige hjelpemidler, her som i andre sammenhenger. En pendel kan lettere gi svar på ja-nei spørsmål, eller andre typer av spørsmål med to alternativer, krystaller og kort brukes gjerne til mer kompliserte spørsmål, gjerne spørsmål knyttet til fremtidig utvikling, økonomi, jobb eller samliv. Mange synes kanskje at svar man får på slike spørsmål er vage og usikre. Dette skyldes som regel at mange slike spørsmål er vage, og at den som stiller spørsmålet selv må ta aktive valg senere og i mange tilfeller er utfallet avhengig av aktive valg hos andre. Svarene må alltid sees som råd og pekepinner på hva som skjer om en følger et sett med råd. Hvis du gjør slik eller slik, er sansynlighetet for at resultatet blir slik eller slik.

Ei spådame kan aldri gi deg en fasit. Mange ganger kontakter folk spådamer eller klarsynte som en siste utvei. Etter at arbeidsgiver, NAV og andre har mislykkes. Da er svarene ofte at man faktisk må få klarhet i noen ting, og at spådamens råd må basere seg på at disse tingene blir avklart. I slike tilfeller blir en del av svaret ofte at man som spådame også må være veileder i hvordan man kan få ordnet opp i slike ting først. Her er man faktisk mer som en rådgiver i hvordan for eksempel et hjelpeapparat kan fungere, hvem man kan spørre om hjelp til å fylle ut en søknad eller få juridisk hjelp. Om disse tingene blir ryddet av veien, først da kan man tenke på om kjærlighetslivet blir bedre, om økonomien blir bedre eller hvilke nye veier karrieren fører oss.

 

Vil du snakke om Spådamer på nettet ring til:

Bloggere
SpatjenesterRebecca
Tilgjengelig
Rebeccanr 7Eksperthjelp, Medium, Spåkone, Drømmetydning, Tarotkort,...
 

Rebecca er en klarsynt spådame som bruker ulike vertøy når hun skal spå deg. Hun har...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
Bloggere
SpatjenesterLaura
Tilgjengelig
Lauranr 529Drømmetydning, Medium, Spådame, Spåkone, Alle rådgivere,...
 

Laura møter deg med et åpent sinn og guider deg gennom viktige valg i livet

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
Bloggere
SpatjenesterAnnie
Tilgjengelig
Annienr 211Eksperthjelp, Klarsynte, Spåtelefon, Tarotkort, Alle...
 

Klarsynte Annie er spådame på spåtelefonen. Hun støtter deg og gir deg rådene du...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
SpatjenesterAlma
Tilgjengelig
Almanr 594Medium, Tarotkort, Synske, Spåkone, Eksperthjelp, Alle...
 

Alma er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne spå...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
 
 

Artikkelforslag til deg

Mitt møte med ei spåkone

7782 visninger

Hva forbinder jeg med ei spåkone? Gammel dame med fargerike klær på et tivoli, omgitt av røkelse og med ei krystallkule?

 

Satanister

8641 visninger

Klarsynte, synske, spåkoner, healere som arbeider på spåtelefon bruker aldri svart magi. Vi tilber ikke djevelen. Vi dyrker kjærlighet, lys og godhet.

 

Viktige tarotkort og deres betydning

6360 visninger

Ved å bruke tarotkort kan man forstå hvor tilfeldighetene vil føre deg. En spådame kan under spådom bruke tarotkort for å forsterke sin intuisjon.

 

Kloning av mennesker – er det mulig?

8760 visninger

Bioteknikken er som Internett, ingen døgnflue. Veldig mange forskere er interessert i bioteknikken på grunn av dens mange bruksområder og muligheter.

 

Ti grunner for prate med en klarsynt om din karriere

3581 visninger

Her kan du lese hvorfor det kan være gunstig for deg å ta kontakt med en klarsynt med spørsmål angående din karriere.

 

Den Grønne Mannen

10799 visninger

Alle som begynner å studere heksekunsten kommer til å støte på Den Grønne Mannen. Her får du en kort introduksjon på hva det innebærer.

 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 
Trykk her for å ringe nå!820 97 12326 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer