VIL DU HELLER HA FAKTURA?
RING 21492000

  Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på  

820 97 123

  29,90 kr/min  
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. 29,90 kr/min
 
Spåtjenester
Spåtjenester

Spåtjenester

Et kjapt google søk på ordet spåtjenester gir deg rask en 11-12000 treff. Det viser oss at det er et marked der ute for slike tjenester. Der det er et marked, finner du hurtig tjenstetilbydere.


Hos mange sitter kanskje bildet av at spåtjenester utføres av en utkledd, gjerne eldre dame på et omreisende tivoli fast. Sånn er det ikke, definitivt, antakelig er det vel ingen som operer med krystallkuler heller, selv om krystaller og andre remedier ofte benyttes i dag også.

På nettet annonseres tusenvis av spåtjenester. Noen av disse er velkjente mennesker som har holdt på med spåtjenester i mange år, både online og med egne show rundt omkring. Andre er mindre kjente, endog anonymiserte bak navn som Gry og Magdalena, men uten etternavn, så det er vanskelig å identifisere dem. Dette er forsåvidt greit det, bare tjenestene de leverer holder vann. De fleste stedene som lar sine synske være anonymiserte, er gjerne velrenomerte selskap som da går god for tjenestene deres ansatte utfører. Uavhengig av om de som utfører spåtjenester på denne måten operer under fullt navn eller kun fornavn, så er opplegget gjerne det samme. Du ringer opp en tjeneste, velger en synsk og settes over til denne. Hun eller han får da betalt etter hvor lenge samtalen varer. Du betaler gjerne over telefonregningen eller får tilsendt en faktura. De spåtjenestene som opererer med betaling i etterkant påfører noen ganger innringerne en overraskelse når regningen kommer, man glemmer gjerne hva timeprisen var, eller, rettere sagt, minuttprisen. Her er det viktig å følge med på klokka.

Hvem er det så som benytter seg av spåtjenester? Det korte svaret er: Alle! Det er deg og meg, eller i hvert fall naboen. Her skilles ikke på kjønn, alder eller sosial rang. Vel, når det gjelder alder, krever de aller fleste, i hvert fall de som er seriøse, at innringerne er myndige. «Alle» har behov for å snakke med andre om framtiden, eller om det er noe i fortiden som har skapt den vanskelige situasjonen de har kommet opp i. Andre har behov for råd og hjelp fra foreldre eller andre slektninger som har gått bort, og søker de som kan hjelpe med sånt. Andre igjen har drømmer de søker hjelp til å forstå, drømmetyding er gjerne en spåtjeneste som annonseres.

Får man hjelp da? Når en leser tilbakemeldinger fra innringere får mange hjelp med det de søker, noe som tyder på at mange som utfører spåtjenester er dyktige mennesker, og menneskekjennere. De kan kunsten å behandle mennesker, noe so er godt. Uansett om du er lege, advokat eller synsk er det jo det alt koker ned til. Evnen til å snakke med mennesker, utføre sin tjeneste og ha fornøyde kunder som føler seg ivaretatt og at de har fått hjelp med de bekymringene de hadde. Dette kvalitetskravet gjelder alle, og lever du ikke opp til det, er du fort «out of business» som det heter på engelsk. Leverer du ikke varene, slutter kunder å ringe deg. Så enkelt er det. Så om du er interessert i å beholde jobben, må du ganske enkelt vite hva du snakker om, her blir du avslørt rask. På den måten er vi alle med på å kvalitetsikre alle slags spåtjenester.

 

Vil du snakke om Spåtjenester ring til:

Bloggere
SpatjenesterAnnie
Ledig
AnnieNR 211Eksperthjelp, Klarsynte, Spåtelefon, Tarotkort, Alle...
 

Klarsynte Annie er spådame på spåtelefonen. Hun støtter deg og gir deg rådene du...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
SpatjenesterAlma
Ledig
AlmaNR 594Medium, Tarotkort, Synske, Spåkone, Eksperthjelp, Alle...
 

Alma er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne spå...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
Bloggere
SpatjenesterRebecca
Ledig
RebeccaNR 7Eksperthjelp, Medium, Spåkone, Drømmetydning, Tarotkort,...
 

Rebecca er en klarsynt spådame som bruker ulike vertøy når hun skal spå deg. Hun har...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
SpatjenesterLiza
Ledig
LizaNR 558Medium, Spådame, Spåkone, Synske, Alle rådgivere,...
 

Liza har kontakt med den andre siden. Og hun kan spå deg i tarotkortene sine. Endelig...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
 
 

Artikkelforslag til deg

Beste synske i Norge

438 visninger

Det er mange gode synske mennesker i Norge, hvem er den beste synske i Norge? Det er så mange at det å finne den beste synske i Norge kan være vanskelig.

 

Spåkone

734 visninger

Er noen damer det vi kan kalle en synsk dame, en klarsynt, spåkone? Det finnes mange ord og uttrykk her. 

 

Drømmer og tegn fra himmelen

3266 visninger

Drømmer er hallusinasjoner som oppstår under søvnen. I våre drømmer ser vi gode ting og dårlige ting. I verste fall ser vi avdøde mennesker og får inntrykk av at de er sinte på oss. I de skremmende drømmene skjer det ofte at ting dukker opp på en måte vi ikke kan forklare.

 

Viktige tarotkort og deres betydning

6620 visninger

Ved å bruke tarotkort kan man forstå hvor tilfeldighetene vil føre deg. En spådame kan under spådom bruke tarotkort for å forsterke sin intuisjon.

 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 29,90 kr/min

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 
Trykk her for å ringe nå!820 97 12329,90 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer