KVALITETSSIKRET TJENESTE GODKJENTE KLARSYNTE

  Ring oss på  

820 97 123

  29,90 kr/min  
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. 29,90 kr/min
 
Synske personer – finnes de?
Synske personer – finnes de?

Synske personer – finnes de?

Synske personer, i dag møter man dem jo «over alt», men er de reelt synske?

Opp gjennom tidene har det alltid eksistert synske personer, personer som kunne ting ingen andre kunne. Vi kjenner dem helt tilbake til bibelhistorien, for hva var de som kaltes profeter, de fortalte om ting som skulle komme. I andre sammenhenger har de andre navn, i den norrøne tradisjonen finner vi for eksempel Volven. Kommer vi lenger opp og nærmere vår tid ble kloke koner, kvinner som kunne ting som ikke alle kunne sett på som trollkvinner og hekser, hekser som kjente til naturmedisiner, hvordan ting i naturen hang sammen, sett på som farlige og ugudelige. Disse måtte man bli kvitt, og utallige metoder ble brukt for å bevise at disse hadde forbindelse med djevelen. Ild- og vannprøver ble beordret av kirkens menn for å avsløre disse.

Ofte var det kvinner som ble utsatt for slik rettergang, men også enkelte menn. Ca 80% av de dømte var kvinner. Når en ser på sider der man kan kontakte synske personer, er det ofte kvinner, og noen menn. Når det derimot gjelder de som blir kjent, for eksempel gjennom media i dag, er forholdet mer likt selv om flertallet nok er kvinner. Aksepten for disse tingene har i større eller mindre grad alltid vært der, men forskjellen er at det har blitt en større grad av offentlig aksept av at det finnes krefter og kunnskap som ikke alle besitter. Vi ser for eksempel at folk nå kan stå frem med sine evner uten å bli latterliggjort, for eksempel på messer som arrangeres med alternative krefter som tema, og fenomener som ”Snåsa-mannen” og den norske prinsessen som tror på engler og kontakt med døde.

Den gang hekseprosessene var på sitt mest omfangsrike som nå, finner man geografiske forskjeller, også i Norge. Det var kanskje ikke tilfeldig at flertallet av heksebålene brant nord i Norge. Den dag i dag er det nok mange som har møtt det andre oppfatter som overtro ved besøk i nordnorske bygder. Dette henger nok også sammen med nærheten til naturen og naturens krefter som naturlig gjør seg gjeldende i områder med en tøff natur.

Gudstro og overtro gikk hand i hand med kunnskap om naturen og evnen til å forutse værforandringer var viktige. Når noen i tillegg hadde evnen til å kontrollere naturens krefter, ble jo disse naturlig nok viktige for mange. Når det så kun var kirkens menn som kunne ha kontakt med Vår Herre, måtte jo naturlig nok andre få sine krefter fra «Hin Mann» som han oftest ble omtalt som, eller «Han Tykje». Å ta Djevelsens navn i sin munn var selvsagt utenkelig. På den måten ble disse selvsagt en trussel mot Kirken.

Heldig vis er vårt verdensbilde blitt utvidet, men fremdeles ser man hekseprosesser i mange land, særlig i Afrika og Asia.

 

Hvis du vil snakke om "Synske personer – finnes de?" kan du ringe en av oss:

Eliza
Ledig
ElizaNR 16Tarotkort, Spåtjenester, Spåtelefon, Spådame, Alle...
 

Eliza er en godhjertet og kjærlig spådame som ønsker at du skal få klare svar og...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
Bloggere
KatherineNy!
Ledig
Ny! KatherineNR 56Medium, Tarotkort, Eksperthjelp, Spåtelefon, Spåkone, Alle...
 

Katherine er et medium som er veldig omsorgsfullt. Hun vil det beste for alle. Ringer...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
Annie
Akkurat blitt ledig
AnnieNR 211Eksperthjelp, Klarsynte, Spåtelefon, Tarotkort, Alle...
 

Klarsynte Annie er spådame på spåtelefonen. Hun støtter deg og gir deg rådene du...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
Liza
Ledig
LizaNR 558Medium, Spådame, Spåkone, Synske, Alle rådgivere,...
 

Liza har kontakt med den andre siden. Og hun kan spå deg i tarotkortene sine. Endelig...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
CassandraNy!
Ping meg
Ny! CassandraNR 1Alle rådgivere, Klarsynt, Klarsynte, Medium, Spådame,...
 

Cassandra er en omsorgsfull, respektfull og empatisk kvinne som vil det beste for...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
 
 

Artikkelforslag til deg

Kloning

4996 visninger

Moral og etikkspørsmål er en viktig del av alle områder, også innen bioteknikken. Skal man kunne blande gener fra ulike arter er et aktuelt tema.

 

Livet etter døden, fortsetter barnet mitt å vokse?

9922 visninger

Tapet av et barn er en forferdelig byrde for foreldrene å bære. Mange lurer på om barn vokser opp i livet etter døden, forblir i samme alder, eller oppholder seg på jorden.

 

Kloning av mennesker – er det mulig?

9182 visninger

Bioteknikken er som Internett, ingen døgnflue. Veldig mange forskere er interessert i bioteknikken på grunn av dens mange bruksområder og muligheter.

 

Viktigheten av å konsultere en klarsynt: hvorfor og når skal du vurdere å besøke dem?

3726 visninger

Det er ingen i verden som lever i fullstendig fred. Noen sliter mer enn andre. Her kan du lese om hvorfor det vil være fordelaktig å be om hjelp.

 

Hvordan min mediale bane begynte

5232 visninger

Her kan du lese om hvordan en klarsynt spåkone ble klar over sine gaver og hvordan hun bruker de til å gi eksperthjelp til alle som trenger det.

 
 
 
Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 
Trykk her for å ringe nå!820 97 12329,90 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer