KVALITETSSIKRET TJENESTE GODKJENTE KLARSYNTE

  Ring oss på  

820 97 123

  29,90 kr/min  
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. 29,90 kr/min
 
Synske personer – finnes de?
Synske personer – finnes de?

Synske personer – finnes de?

Synske personer, i dag møter man dem jo «over alt», men er de reelt synske? Synske personer - finnes de?

Synske personer - finnes de? Opp gjennom tidene har det alltid eksistert synske personer, personer som kunne ting ingen andre kunne. Vi kjenner dem helt tilbake til bibelhistorien, for hva var de som kaltes profeter, de fortalte om ting som skulle komme. Synske personer - finnes de?

I andre sammenhenger har de andre navn, i den norrøne tradisjonen finner vi for eksempel Volven. Kommer vi lenger opp og nærmere vår tid ble kloke koner, kvinner som kunne ting som ikke alle kunne sett på som trollkvinner og hekser, hekser som kjente til naturmedisiner, hvordan ting i naturen hang sammen, sett på som farlige og ugudelige. Disse måtte man bli kvitt, og utallige metoder ble brukt for å bevise at disse hadde forbindelse med djevelen. Ild- og vannprøver ble beordret av kirkens menn for å avsløre disse.

Ofte var det kvinner som ble utsatt for slik rettergang, men også enkelte menn. Ca 80% av de dømte var kvinner. Når en ser på sider der man kan kontakte synske personer, er det ofte kvinner, og noen menn. Når det derimot gjelder de som blir kjent, for eksempel gjennom media i dag, er forholdet mer likt selv om flertallet nok er kvinner.

Aksepten for disse tingene har i større eller mindre grad alltid vært der, men forskjellen er at det har blitt en større grad av offentlig aksept av at det finnes krefter og kunnskap som ikke alle besitter. Vi ser for eksempel at folk nå kan stå frem med sine evner uten å bli latterliggjort, for eksempel på messer som arrangeres med alternative krefter som tema, og fenomener som ”Snåsa-mannen” og den norske prinsessen som tror på engler og kontakt med døde.

Den gang hekseprosessene var på sitt mest omfangsrike som nå, finner man geografiske forskjeller, også i Norge. Det var kanskje ikke tilfeldig at flertallet av heksebålene brant nord i Norge. Den dag i dag er det nok mange som har møtt det andre oppfatter som overtro ved besøk i nordnorske bygder. Dette henger nok også sammen med nærheten til naturen og naturens krefter som naturlig gjør seg gjeldende i områder med en tøff natur.

Gudstro og overtro gikk hand i hand med kunnskap om naturen og evnen til å forutse værforandringer var viktige. Når noen i tillegg hadde evnen til å kontrollere naturens krefter, ble jo disse naturlig nok viktige for mange. Når det så kun var kirkens menn som kunne ha kontakt med Vår Herre, måtte jo naturlig nok andre få sine krefter fra «Hin Mann» som han oftest ble omtalt som, eller «Han Tykje». Å ta Djevelsens navn i sin munn var selvsagt utenkelig. På den måten ble disse selvsagt en trussel mot Kirken.

Heldig vis er vårt verdensbilde blitt utvidet, men fremdeles ser man hekseprosesser i mange land, særlig i Afrika og Asia. Så: Synske personer - finnes de? At det finnes mennesker nå og opp gjennom tidene som har vært annerledes, som som har gjort og sagt ting som andre mennesker ikke kan forstå er helt sikkert. Så kan man da spørre seg hva dette egentlig var. 

 

Velkommen til å ringe våre klarsynte for å få svar på dine spørsmål

Liza
Ledig
 

Liza har kontakt med den andre siden. Og hun kan spå deg i tarotkortene sine. Endelig...

Min sideTrykk her for å ringe nå!
 
MetteliivaNy!
Hannele
Ping meg
 

Hannele får beskjeder fra åndene, og med sin sjette sans finner hun svarene du leter...

Min sideTrykk her for å ringe nå!
 
Laura
Ping meg
 

Laura møter deg med et åpent sinn og guider deg gennom viktige valg i livet

Min sideTrykk her for å ringe nå!
 
Anki
Ping meg
 

Synske Anki kan lese av dine energier og finne tilbake til balansen. Hun spår i...

Min sideTrykk her for å ringe nå!
 
 
 

Spennende artikler

Ring en klarsynt

Ring en klarsynt

Litt av en oppfordring, ring en klarsynt. Ja, noen ganger i livet bør en gjøre det, ring en klarsynt og få noen...
 
Tarotkort

Tarotkort

Lar man tarot kortvise veien i fremtiden kan man lett bli lurt, tenker nok en del. Hva er egentlig tarotkort?
 
Medial rådgivning - En jungel av tilbud

Medial rådgivning - En jungel av tilbud

Hva søker jeg etter når jeg vil finne den rette til å hjelpe? Medial rådgivning – en jungel av tilbud, er ikke helt...
 
Spor i snøen

Spor i snøen

Merkelige spor i snøen. Min intuisjon hjalp meg å finne koblingen mellom et spørsmål fra en kunde og spor i...
 
Kan en pendel hjelpe å vise vei?

Kan en pendel hjelpe å vise vei?

Mange ganger i livet kommer man til et veikryss. Hvilken vei er riktig for deg? Kan en pendel hjelpe å vise...
 
 
 
Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 
Trykk her for å ringe nå!820 97 12329,90 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer