VIL DU HELLER HA FAKTURA?
RING 21492000

  Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på  

820 97 123

  29,90 kr/min  
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. 29,90 kr/min
 
Zeus, hjelp oss!
Zeus, hjelp oss!

Zeus, hjelp oss!

Kroppen vår gjør noen ganger ting ufrivillig. Her skal du få fortellingen om den mest mystiske Zeus.


Kroppen har noen ufrivillige måter å oppføre seg på, deriblandt nyset. Den er vanskelig å hindre. Nyset har dermed blitt et orakel for fremtiden. Jeg som er klarsynt, spådame og medium velger å oppleve nyset som et tegn på noe, ikke som en spådom.

I Antikken og Middelalderen trodde man at nyset var noe man kan kunne bruke som hjelpemiddel i spådom. Dersom nyset kom fra venstre del av kroppen var det et tegn på ulykke. Hvis det kom fra høyre var det et tegn på lykke. Og det var en fordel om man nøs på dagen og ikke på kvelden. Mange spådamer, inkludert meg selv, er opptatt av tegn. Kanskje min fremtid som spåkone ville bli tydeligere når jeg tenker på tegn?! Jeg oppdaget raskt at nys som tegn var vanskelig, fordi det kom så plutselig og uanmeldt.

I Hellas mente man at nyset kunne oppfattes som djevelutryddelse, altså at en ond ånd forlot kroppen din. Men det som var så fælt var at når man nøs ut noe ondt, kunne dette smittes over på de som sto deg nær. Derfor sier man ”prosit” når noen nyser, og på engelsk betyr det ”God bless you”, altså Gud velsigne deg. På Hawaii sier man ”Khie a Mauliola” , det betyr ”nys og ha et godt liv”. Man må takke når noen sier dette, for det sies at da flys sjelen tilbake. Dette er positiv lesning for oss spådamer og andre, det betyr jo at mennesker i mange tusen år har ønsket hverandre det beste.

Det å knytte guddom og nyset sammen er svært vanlig. Aristoteles var tidlig ute med å skrive at ”vi anser nyset å være noe hellig”. Og med dette tror jeg han mener noe åndelig som vi spådamer har kontakt med. Det kan også være noen av alle de gudinner og guder som finnes i de ulike troer og mytologier.

Nyttårsaften og 1.nyttårsdag er ansett som de beste nysedagene. Hvis man nyser på en eller begge disse dagene så betyr det at du kan forvente deg en flott og fremgangsrikt år. Dette er også dager som det kan være lurt å motta spådom på spåtelefonen på. Eksperthjelp for deg finnes der ute. Glem ikke det.

 

 

Vil du snakke om Zeus, hjelp oss! ring til:

SpatjenesterVeraNy!
Ledig
Ny! VeraNR 45Tarotkort, Spådame, Spåtelefon, Eksperthjelp, Klarsynt,...
 

presentation kommer snart

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
Bloggere
SpatjenesterRebecca
Ledig
RebeccaNR 7Eksperthjelp, Medium, Spåkone, Drømmetydning, Tarotkort,...
 

Rebecca er en klarsynt spådame som bruker ulike vertøy når hun skal spå deg. Hun har...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
SpatjenesterLiza
Ledig
LizaNR 558Medium, Spådame, Spåkone, Synske, Alle rådgivere,...
 

Liza har kontakt med den andre siden. Og hun kan spå deg i tarotkortene sine. Endelig...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
SpatjenesterBriana
Ledig
BrianaNR 80Medium, Eksperthjelp, Spådame, Spåtjenester, Klarsynt,...
 

Briana er en glad og energisk spåkvinne som får budskap fra engler og eller bruker de...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
 
 

Artikkelforslag til deg

Fenomenologi - mer enn spådom

3802 visninger

Fenomenologi er studiet av fenomener og hvordan de fremtrer for oss fra et førstepersonperspektiv.

 

Den ukjente forbannelsen

7835 visninger

Det finnes forbannelser som er ukjente for de aller fleste. I denne artikkelen skal du få lese om en av de og danne deg din egen oppfatning.

 

Fem måter klarsynte kan forbedre livet ditt

3115 visninger

Livet er fult av kamper og vanskelige valg. Her finner du 5 måter klarsynte kan hjelpe deg og gjøre livet ditt bedre på.

 

Viktige tarotkort og deres betydning

6620 visninger

Ved å bruke tarotkort kan man forstå hvor tilfeldighetene vil føre deg. En spådame kan under spådom bruke tarotkort for å forsterke sin intuisjon.

 

Satanister

9112 visninger

Klarsynte, synske, spåkoner, healere som arbeider på spåtelefon bruker aldri svart magi. Vi tilber ikke djevelen. Vi dyrker kjærlighet, lys og godhet.

 

Kloning

4819 visninger

Moral og etikkspørsmål er en viktig del av alle områder, også innen bioteknikken. Skal man kunne blande gener fra ulike arter er et aktuelt tema.

 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 29,90 kr/min

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 
Trykk her for å ringe nå!820 97 12329,90 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer