VIL DU HELLER HA FAKTURA?
RING 21492000

  Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på  

820 97 123

  26 kr/min  
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. Tast 9 om du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. Pris 26 kr/min
 
Nye kunder 10 min gratis
Adell, Alle rådgivere, Eksperthjelp, Tarotkort, Klarsynt, Spåtjenester, Spåtelefon, Klarsynte, Medium, Spådame, Spåkone,
Språk jeg snakker/forstår

Adell Ny!


Adell veileder deg via tarotkort, englekort, gudinnekort, pendel og intuisjon. Hun hjelper med å se økonomi, kjærlighet og relasjoner. Ærlig, seriøs og har taushetsplikt. Velkommen til samtale.

Ring spåtjenester24.no

Våre spåtjenester er kvalitetssikret

26 kr/min
 
Trykk her for å ringe nå
 
Velg rådgiver
251
Utlogget
Trykk her for å ringe nå
 

Mitt navn er Adell, jeg er en norsk kvinne på 58 år, som bor på Vestlandet og har havet som nærmeste nabo. Havet er et vakkert element som gir ro og fred i sjelen. Jeg har indre visdom, god intuisjon og stor indre ro. Når jeg veileder mennesker bruker jeg disse egenskapene sammen med englekort, gudinnekort, pendel og tarotkort som hjelpemiddel. Jeg har kurs i tarot og klarsyn, er utdannet pedagog og har jobbet med mennesker hele mitt voksne liv. Jeg har jobbet som treningsveileder og yoga instruktør. Har stor kunnskap om sunt kosthold og gir gjerne gode råd og tips. Hjelper deg med guddommelig kjærlighet. Jeg ønsker deg lys, kjærlighet og velkommen til en god veiledende samtale. Klem fra Adell

Kundeanmeldelser:

Marie Marken skriver:
Hei. Jeg vil bare takke deg for hjelpen og de svarene dine som var skummelt rett. Jeg vil anbefale deg for du er unik og veldig god på dette. Lett å føle at du er ekte! Ha det bra så lenge! MM.

Skrevet
Klikk her for å levere din anmeldelse
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

Spåkone

201 visninger

Er noen damer det vi kan kalle en synsk dame, en klarsynt, spåkone? Det finnes mange ord og uttrykk her. Det er grunnet til at jeg vil undersøke dette litt nærmere.

 

Kjærligheten er inne i deg

2069 visninger
Hvis du bruker den sjette sansen i din karriere, vil du være mer fornøyd enn ved å velge de mer tradisjonelle karrieremulighetene. Du kan finne en mye bedre, en mer perfekt partner hvis du stoler på din intuisjon og holder deg til den.
 

Healing via energi

3217 visninger
Energihealing er en alternativ medisinpraksis som behandler akutt smerte, kronisk smerte og andre helse- og velværeforhold ved å blokkere strømmen av energi.
 

Forhold - tre tips som gjør at forskjellige livsløp fungerer

5160 visninger

Når folk innser at deres livsløp varierer fra deres partnere, tar de ofte avgjørelsen om å avslutte forholdet.

 

Ta en ferie for sjelen

6701 visninger

Åndelige ferier kan gi sjelen en sjanse til å innhente, hvile og ta imot ny energi. Lær mer om fordelene ved slike ferier her.

 

Forstå og følg dine drømmer

7479 visninger

Alle har drømmer om fremtiden. Det beste vi kan gjøre er å ha realistiske drømmer som er fylt av åndelige budskap og livsenergi.

 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 
Trykk her for å ringe nå!820 97 12326 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer