KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM

Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på

820 97 123

26 kr/min
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. Tast 9 om du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. Pris 26 kr/min
Spinlandia
 
Amani, Eksperthjelp, Klarsynt, Medium, Spådame,

Amani


Hos Amani får du medial veiledning, og hun bruker både kort, pendel og kanalisering for å hjelpe deg.

Ring spåtjenester24.no

Våre spåtjenester er kvalitetssikret

26 kr/min
 
Trykk her for å ringe nå
 
Velg rådgiver
308
Utlogget
Trykk her for å ringe nå
 

Hei, Amani heter jeg, og jeg håper at jeg kan få bruke mine mediale gaver til å veilede deg og hjelpe deg med spørsmålene dine. Til meg kan du komme med spørsmål om de forskjelligste ting, jeg kan bistå både i spørsmål om karriere, økonomi, utdanning og kjærlighet eller andre relasjoner. Hvis du har en kompleks problemstilling og trenger å få sortert tankene og mulighetene dine kan vi bruke tarotkortene for å belyse flere sider ved saken. Ellers bruker jeg også andre verktøy, som pendel og englekort, og jeg kan kanalisere frem svarene ved å kjenne meg inn på energiene rundt oss. Hvilke verktøy vi bruker avhenger av hva du ønsker og hva slags spørsmål du har. Jeg anses som en god samtalepartner og for meg er det viktig at du føler deg hørt når du snakker med meg. Jeg er ydmyk og har et åpent sinn. Diskresjon er en selvfølge; det vi snakker om blir naturligvis mellom oss. Så kom til meg med dine små eller store temaer, og jeg vil gjøre mitt aller beste for at du skal få svarene du trenger.

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

Lag din «ting jeg ønsker å gjøre før jeg dør» liste ved hjelp av astrologi

5247 visninger
Konseptet med en «ting jeg ønsker å gjøre før jeg dør» liste er kjent for mange. Selv om du aldri har hørt ordet før, har du sannsynligvis tenkt over alle tingene du vil gjøre før tiden på denne jorden er over.
 

Åndelig veiledning for en bedre framtid.

1179 visninger
Hvis vi undersøker populærlitteratur, TV og filmer fra disse dager, finner vi massevis av historier av mennesker som har suksess på mange områder og som har fortalt at de har blitt hjulpet spirituelt.
 

Skyggefolket

1170 visninger
Folk fra hele verden har lagt ut på våre nettsider om noe veldig uvanlig de har opplevd, det er møter med det de beskriver som ånder eller skyggefolket. Det ser ut som kroppen er en flytende skygge, den er ikke fysisk slik at en kan ta på de, men tåkete og gjennomsiktig skapelse som kommer og går.
 

Forstå og følg dine drømmer

6979 visninger
Alle har drømmer om fremtiden. Det beste vi kan gjøre er å ha realistiske drømmer som er fylt av åndelige budskap og livsenergi.
 

Ta en ferie for sjelen

6304 visninger
Åndelige ferier kan gi sjelen en sjanse til å innhente, hvile og ta imot ny energi. Lær mer om fordelene ved slike ferier her.
 

Healing via energi

2798 visninger
Energihealing er en alternativ medisinpraksis som behandler akutt smerte, kronisk smerte og andre helse- og velværeforhold ved å blokkere strømmen av energi.
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 12326 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer