KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM

Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på

820 97 123

26 kr/min
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. Tast 9 om du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. Pris 26 kr/min
Spinlandia
 
Angelica, Synske, Klarsynt, Eksperthjelp, Spådame,

Angelica


Angelica har lang erfaring, hun kan se og føle dine energier. Hun kan videresende meldinger fra den andre siden og dermed gi deg et vendepunkt i livet.

Ring spåtjenester24.no

Våre spåtjenester er kvalitetssikret

26 kr/min
 
Trykk her for å ringe nå
 
Velg rådgiver
605
Utlogget
Trykk her for å ringe nå
 

Hei, jeg heter Angelica! Jeg har lang erfaring og vet at livet ikke alltid er lett. Vi har alle en eller flere ganger vært der vi har følt bunnen. Hvis du føler det på den måten, kan jeg få meldinger fra den andre siden gjennom de universelle krefter som kan hjelpe deg videre. Jeg kan se og føle energiene dine og andre rundt deg. Hvis du trenger svar på livets spørsmål eller hvis du vil ha råd om andre ting, er jeg her for deg. Jeg kan hjelpe og gi råd uansett hva som skjer. Hvis du sitter fast i livet, kan jeg hjelpe deg med å komme i gang og gi deg motet til å starte igjen. Hvis det er drømmer som gjentakende ganger kommer tilbake eller drømmer som gir deg mye å tenke på, kan jeg hjelpe med å tyde disse. Mange ganger inneholder disse meldinger fra den andre siden, meldinger kommer lettere når deg når du sover. Hvis du har mistet noe, eller det er et dyr som har forsvunnet, kan jeg få bilder eller meldinger fra den andre siden som kan hjelpe deg med å finne det som er borte. Ingen skal være alene med sine tanker.

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

Åndenes makt klarsynte

1390 visninger
Er åndenes makt klarsynte virkelige klarsynte eller er det bløff i programmet?
 

Forstå og følg dine drømmer

6969 visninger
Alle har drømmer om fremtiden. Det beste vi kan gjøre er å ha realistiske drømmer som er fylt av åndelige budskap og livsenergi.
 

Lag din «ting jeg ønsker å gjøre før jeg dør» liste ved hjelp av astrologi

5239 visninger
Konseptet med en «ting jeg ønsker å gjøre før jeg dør» liste er kjent for mange. Selv om du aldri har hørt ordet før, har du sannsynligvis tenkt over alle tingene du vil gjøre før tiden på denne jorden er over.
 

Ta en ferie for sjelen

6298 visninger
Åndelige ferier kan gi sjelen en sjanse til å innhente, hvile og ta imot ny energi. Lær mer om fordelene ved slike ferier her.
 

Fire tegn på at det er på tide å slutte i jobben din

6561 visninger
Har du et dårlig forhold til sjefen din? Våkner du deg hver morgen, og vegrer deg for å gå på jobb? Innebærer arbeidet ditt et høyt stressnivå?
 

Healing via energi

2791 visninger
Energihealing er en alternativ medisinpraksis som behandler akutt smerte, kronisk smerte og andre helse- og velværeforhold ved å blokkere strømmen av energi.
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 12326 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer