KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM

Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på

820 97 123

26 kr/min
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. Tast 9 om du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. Pris 26 kr/min
 
Annica, Drømmetydning, Eksperthjelp, Spåkone,

Annica


Hvis du vil snakke med et sertifisert medium med lang erfaring så ring til Annica. Hun gir deg svar og medial veiledning ved hjelp av sine nedarvete gaver.

Ring spåtjenester24.no

Våre spåtjenester er kvalitetssikret

26 kr/min
 
Trykk her for å ringe nå
 
Velg rådgiver
619
Ledig
Trykk her for å ringe nå
 

Velkommen, jeg heter Annica! Du kan komme til meg med spørsmål om hva som helst, innenfor alle områder som berører deg. Jeg har lang erfaring og er et sertifisert medium med kunnskap innen mange felter som kan være til hjelp. Min klarfølthet og gavene jeg har arvet gjorde at jeg ville utvikle evnene mine, og derfor kan jeg nå gi deg healing eller for eksempel se på dine tidligere liv. Jeg analyserer drømmer, men kan også gi deg budskap fra åndene. Du er sentral i våre samtaler og jeg legger all energi på å finne svarene du søker. Du kan stille store eller små spørsmål som har med livet ditt å gjøre og som kjennes viktige for deg. Hvis du vil ha kontakt med den andre siden og høre hva dine nære og kjære har å si til deg så be meg om det. Jeg viser deg veien med alt fra hverdagsproblemer til å rense energier som finnes i eller rundt hjemmet ditt. Når du kjenner at du står ved et veiskille og trenger å ta en avgjørelse så kan jeg være til hjelp. Du får ærlige svar av meg, jeg er en god lytter og dømmer ingen. Ikke nøl med å be meg om hjelp, når som helst!

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

Forstå og følg dine drømmer

7223 visninger

Alle har drømmer om fremtiden. Det beste vi kan gjøre er å ha realistiske drømmer som er fylt av åndelige budskap og livsenergi.

 

Ubetinget kjærlighet fra kjæledyr

1825 visninger
Hvis du har et kjæledyr, må du vite hvordan de svarer oss når vi elsker dem. Selv når vi ikke kan snakke språket deres, viser de sin ubetingede kjærlighet og hengivenhet til oss.
 

Hjernebølger og effekter av meditasjon på dem

1718 visninger
Meditasjon er ikke bare en åndelig opplevelse. Det er en intrikat vitenskap som forklarer hva det gjør med hjernen din. Hjernebølger som er elektromagnetisk energi indikerer effekten av meditasjon på kroppen din.
 

Fire tegn på at det er på tide å slutte i jobben din

6707 visninger

Har du et dårlig forhold til sjefen din? Våkner du deg hver morgen, og vegrer deg for å gå på jobb? Innebærer arbeidet ditt et høyt stressnivå?

 

Drømmer og tegn fra himmelen

1925 visninger

Drømmer er hallusinasjoner som oppstår under søvnen. I våre drømmer ser vi gode ting og dårlige ting. I verste fall ser vi avdøde mennesker og får inntrykk av at de er sinte på oss. I de skremmende drømmene skjer det ofte at ting dukker opp på en måte vi ikke kan forklare.

 

Åndenes makt klarsynte

1776 visninger
Er åndenes makt klarsynte virkelige klarsynte eller er det bløff i programmet?
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 12326 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer