KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM

Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på

820 97 123

26 kr/min
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. Tast 9 om du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. Pris 26 kr/min
Spinlandia
 
Barbro, Spådame, Medium, Tarotkort, Eksperthjelp, Spåtelefon, Spåtjenester,

Barbro


Barbro er et medium som formidler beskjeder til deg og gir deg veiledning med sine arvede evner. Hun gir deg styrke når du trenger det.

Ring spåtjenester24.no

Våre spåtjenester er kvalitetssikret

26 kr/min
 
Trykk her for å ringe nå
 
Velg rådgiver
690
Utlogget
Trykk her for å ringe nå
 

Hei, jeg heter Barbro, og jeg er godkjent medium og healer. Jeg formidler meldinger til deg og gir deg svar på de spørsmålene du måtte ha. Hele livet mitt har vært å være åndelig og utvikle ferdighetene jeg ble født med. Disse ferdighetene har jeg utviklet gjennom årene, og jeg er nå også godkjent innen healing. For det meste, når jeg bruker min intuisjon, vises flere meldinger enn hva utgangspunktet er forberedt på. Dette er fordi at åndeverdenen noen ganger har noe å si, noe du trenger akkurat nå. Noen ganger i livet kan man føle seg usikker på hva du skal gi slipp på for deretter gå videre i livet. Jeg gir veiledning og gir deg styrken til å ungå dette. på den måten blir dine valg letter. Jeg gir veiledning og viser hvilke muligheter som ligger foran deg. Når jeg kanaliserer, bruker jeg hjelpen jeg kan få fra guidene som jeg kan komme i kontakt med på den andre siden. Jeg kan få kunnskap derfra. Jeg vil at du skal føle deg veldig velkommen til å ringe meg for å få den veiledningen jeg kan gi deg.

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

Styrk dine mediale gaver

1718 visninger

Har du ønsker å ha mediale gaver til å lese andre følelser, sinnsstemninger, ting som vil skje før det skjer i virkeligheten eller forutsi hva som vil skje? Det betyr at du har spesielle mediale gaver, og du har forbindelse til den åndelige verden.

 

Forhold - tre tips som gjør at forskjellige livsløp fungerer

4941 visninger

Når folk innser at deres livsløp varierer fra deres partnere, tar de ofte avgjørelsen om å avslutte forholdet.

 

Healing via energi

2934 visninger
Energihealing er en alternativ medisinpraksis som behandler akutt smerte, kronisk smerte og andre helse- og velværeforhold ved å blokkere strømmen av energi.
 

Fire tegn på at det er på tide å slutte i jobben din

6674 visninger

Har du et dårlig forhold til sjefen din? Våkner du deg hver morgen, og vegrer deg for å gå på jobb? Innebærer arbeidet ditt et høyt stressnivå?

 

Ta en ferie for sjelen

6453 visninger

Åndelige ferier kan gi sjelen en sjanse til å innhente, hvile og ta imot ny energi. Lær mer om fordelene ved slike ferier her.

 

Lag din «ting jeg ønsker å gjøre før jeg dør» liste ved hjelp av astrologi

5372 visninger

Konseptet med en «ting jeg ønsker å gjøre før jeg dør» liste er kjent for mange. Selv om du aldri har hørt ordet før, har du sannsynligvis tenkt over alle tingene du vil gjøre før tiden på denne jorden er over.

 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 12326 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer