KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM

  Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på  

820 97 123

  26 kr/min  
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. Tast 9 om du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. Pris 26 kr/min
 
Elisa, Tarotkort, Klarsynt, Spåkone, Alle rådgivere, Spådame, Spåtelefon, Spåtjenester,
Språk jeg snakker/forstår

Elisa


Elisa er her for deg. Hun bruker sine synske ferdigheter til å formidle meldinger fra universet direkte til deg. Hun kan hjelpe deg med fortiden, nåtiden og fremtiden - så ring og få den hjelpen du kan få allerede i dag.

Ring spåtjenester24.no

Våre spåtjenester er kvalitetssikret

26 kr/min
 
Trykk her for å ringe nå
 
Velg rådgiver
534
Utlogget
Trykk her for å ringe nå
 

Velkommen til meg, jeg er Elisa. Jeg gir veiledning og formidler meldinger fra universet direkte til deg når du ringer til meg. Noen ganger i livet trenger du rådgivning i situasjoner som du ikke liker eller forstår. Hele mitt liv har vært å være åndelig og føle energi fra forskjellige dimensjoner, det vil si at jeg har lang erfaring i media og er profesjonell. Mine medial evner er brede, noe som betyr at jeg også fungerer som en heks med hvit magi i tillegg til medial veiledning. Det handler om kraftig lysstyrke som jeg bruker når jeg renser energi. Jeg leser for eksempel. Også din aura kommuniserer med dyr, renser energier blant annet for å forutsi din fremtid. Vi kan også se på fortiden din hvis du vil ha det, elva om nåtiden er veldig viktig å være i. Noen ganger kan du få svar fra fortiden hvis noe skjer i dette livet, det er en forbindelse. Når du spør meg om fortid, nåtid og fremtid, kjenner jeg energiene og forteller deg hva jeg får fra universet til deg. Jeg er bare et verktøy som fungerer for å formidle det som kommer til meg. Du er velkommen til å ringe meg, jeg gleder meg til det.

Kundeanmeldelser:

Hvis du har hatt en samtale med denne rådgiveren er vi svært takknemlige hvis du vil legge igjen en anmeldelse.
Klikk her for å levere din anmeldelse
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

Ubetinget kjærlighet fra kjæledyr

2061 visninger
Hvis du har et kjæledyr, må du vite hvordan de svarer oss når vi elsker dem. Selv når vi ikke kan snakke språket deres, viser de sin ubetingede kjærlighet og hengivenhet til oss.
 

Klarsynt, clairvoyant, synsk: Tre sider av samme sak?

1405 visninger
Klarsynt, clairvoyant, synsk: Tre sider av samme sak?
 

Spå i hånden

1554 visninger
Å spå i hånden er en gammel kunst som har lange tradisjoner
 

Drømmer og tegn fra himmelen

2339 visninger

Drømmer er hallusinasjoner som oppstår under søvnen. I våre drømmer ser vi gode ting og dårlige ting. I verste fall ser vi avdøde mennesker og får inntrykk av at de er sinte på oss. I de skremmende drømmene skjer det ofte at ting dukker opp på en måte vi ikke kan forklare.

 

Kjærligheten er inne i deg

1872 visninger
Hvis du bruker den sjette sansen i din karriere, vil du være mer fornøyd enn ved å velge de mer tradisjonelle karrieremulighetene. Du kan finne en mye bedre, en mer perfekt partner hvis du stoler på din intuisjon og holder deg til den.
 

Spåtelefon

937 visninger
Spåtelefon er det mange av, både her i landet og ellers.
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 12326 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer