VIL DU HELLER HA FAKTURA?
RING 21492000

  Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på  

820 97 123

  26 kr/min  
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. Tast 9 om du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. Pris 26 kr/min
 
Ella, Medium, Tarotkort, Spåtelefon, Spådame, Eksperthjelp, Klarsynt, Alle rådgivere, Klarsynte, Spåkone, Synske,
Språk jeg snakker/forstår

Ella


Ella er et medium og en spådame som har en evne til å få mennesker trygge i alle situasjoner i livet. Med klare svar og en direkte, men omsorgsfull dialog er viktig for henne. 

Ring spåtjenester24.no

Våre spåtjenester er kvalitetssikret

26 kr/min
 
Trykk her for å ringe nå
 
Velg rådgiver
83
Utlogget
Trykk her for å ringe nå
 

Jeg gleder meg til å prate med deg og gi deg en spådom, svar og en veiledning som gjør at du ser mer med glede på fremtiden. Jeg er Ella og jeg er et medium og en spådame som bruker både klarsyn, beskjeder fra åndene og tarotkort når jeg skal spå deg. Jeg hjelper deg med alle type spørsmål, enten det er kjærlighet eller jobb, flytte eller til og med gjøre om hjemme for at du skal finne ro og svar. Det er ikke de ting i livet du ikke kan spørre meg om, vi kan prate om alt. Livet er stort og noen ganger føler vi mennesker oss små, da er det godt å ha et trygt sted en kan ringe og føle seg fri til å ta opp også vanskelige tema. Jeg har lang erfaring og jeg har et hjerte som banker for alt levende og også for deg! Jeg er her og er klar til å lytte og hjelpe deg slik at du finner fram dit du skal i ditt liv. Klem fra meg tar første stegene sammen mot det som er din fremtid og ditt liv. Kjærlig hilsen Ella

Kundeanmeldelser

Hvis du har hatt en samtale med denne rådgiveren er vi svært takknemlige hvis du vil legge igjen en anmeldelse.
Klikk her for å levere din anmeldelse
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

Beste synske i Norge

205 visninger

Det er mange gode synske mennesker i Norge, hvem er den beste synske i Norge? Det er så mange at det å finne den beste synske i Norge kan være vanskelig.

 

Zeus, hjelp oss!

4311 visninger

Kroppen vår gjør noen ganger ting ufrivillig. Her skal du få fortellingen om den mest mystiske Zeus.

 

Åndelig veiledning for en bedre framtid

1732 visninger

Hvis vi undersøker populærlitteratur, TV og filmer fra disse dager, finner vi massevis av historier av mennesker som har suksess på mange områder og som har fortalt at de har blitt hjulpet spirituelt.

 

Lag din «ting jeg ønsker å gjøre før jeg dør» liste ved hjelp av astrologi

5826 visninger

Konseptet med en «ting jeg ønsker å gjøre før jeg dør» liste er kjent for mange. Selv om du aldri har hørt ordet før, har du sannsynligvis tenkt over alle tingene du vil gjøre før tiden på denne jorden er over.

 

Ta en ferie for sjelen

6976 visninger

Åndelige ferier kan gi sjelen en sjanse til å innhente, hvile og ta imot ny energi. Lær mer om fordelene ved slike ferier her.

 

Healing via energi

3508 visninger

Energihealing er en alternativ medisinpraksis som behandler akutt smerte, kronisk smerte og andre helse- og velværeforhold ved å blokkere strømmen av energi.

 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 
Trykk her for å ringe nå!820 97 12326 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer