KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM

Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på

820 97 123

26 kr/min
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. Tast 9 om du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. Pris 26 kr/min
Spinlandia
 
Felicia, Drømmetydning, Spådame, Spåkone, Tarotkort, synsk

Felicia


Synske Felicia kan guide deg til de rette valgene i livet. Hun har en vakker sjel som elsker å ta vare på menneskene rundt seg.

Ring spåtjenester24.no

Våre spåtjenester er kvalitetssikret

26 kr/min
 
Trykk her for å ringe nå
 
Velg rådgiver
330
Utlogget
Trykk her for å ringe nå
 

Velkommen! Du har kommet rett - til din personlige spådame. Jeg heter Felicia og er synsk. Mitt kall og mål i livet er å gi mennesker en del av mine evner. For en gave det er å hjelpe andre på rett vei i livet. Tarotkort bruker jeg ofte når jeg spår. La oss ta en dykk inn i din fremtid. Hos meg kan du bli lyttet til å tatt vare på. For å slippe vonde følelser og erfaringer kan du få renset sjelen din hos meg. Jeg kan også rense dine energier slik at de blir positive og bedre for deg. Ring meg og du vil få jordnære og konstruktive råd du kan følge. Jeg ser frem til å bli bedre kjent med deg. Hilsen Felicia. 

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

Ubetinget kjærlighet fra kjæledyr

1454 visninger
Hvis du har et kjæledyr, må du vite hvordan de svarer oss når vi elsker dem. Selv når vi ikke kan snakke språket deres, viser de sin ubetingede kjærlighet og hengivenhet til oss.
 

Drømmer og tegn fra himmelen

1222 visninger
Drømmer er hallusinasjoner som oppstår under søvnen. I våre drømmer ser vi gode ting og dårlige ting. I verste fall ser vi avdøde mennesker og får inntrykk av at de er sinte på oss. I de skremmende drømmene skjer det ofte at ting dukker opp på en måte vi ikke kan forklare.
 

Spåtelefon

467 visninger
Spåtelefon er det mange av, både her i landet og ellers.
 

Spå i hånden

613 visninger
Å spå i hånden er en gammel kunst som har lange tradisjoner
 

Forstå og følg dine drømmer

6933 visninger
Alle har drømmer om fremtiden. Det beste vi kan gjøre er å ha realistiske drømmer som er fylt av åndelige budskap og livsenergi.
 

Ta en ferie for sjelen

6264 visninger
Åndelige ferier kan gi sjelen en sjanse til å innhente, hvile og ta imot ny energi. Lær mer om fordelene ved slike ferier her.
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 12326 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer