VIL DU HELLER HA FAKTURA?
RING 21492000

  Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på  

820 97 123

  26 kr/min  
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. Tast 9 om du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. Pris 26 kr/min
 
Gabriel, Medium, Eksperthjelp, Drømmetydning, Alle rådgivere, Spåtelefon, Spåtjenester, Spådame, Spåkone, Tarotkort,
Språk jeg snakker/forstår

Gabriel


Generasjoner av kunnskap og medfødte gaver er det Gabriel kan tilby deg. Han er en mann som bærer med seg en hel verden og han deler sitt univers med deg for at du skal finne svar på det du tenker og grubler på. 

Ring spåtjenester24.no

Våre spåtjenester er kvalitetssikret

26 kr/min
 
Trykk her for å ringe nå
 
Velg rådgiver
95
Utlogget
Trykk her for å ringe nå
 

Jeg heter Gabriel og ønsker å hjelpe deg slik at du får de svarene du trenger for å gå inn i fremtiden din, noen ganger må en da også se på fortiden og finne ut hvorfor ting har blitt som de har. Sannhet er ofte noe som kan være sårt, men det setter en fri og en kommer dit universet har ment en skal være. Jeg er en mann som liker å hjelpe mennesker, dele av min kunnskap og de gavene jeg er så heldig å ha fått. Min familie har i generasjoner hatt ulike gaver og kunnskapen har blitt del og utviklet. Jeg bruker de gavene jeg har alt ettersom hva du trenger. Ingen er like og derfor er det viktig for meg å se hva du trenger. Jeg hjelper deg med svar innen alt livet har av gleder og sorger. Det kan være jobb, flyttig, økonomi, kjærlighet eller rett og slett utvilke dine evner. Jeg er her og jeg er her for deg. Hilsen Gabriel

Kundeanmeldelser

Siv Marit skriver:
Takk for en super samtale. Jeg vet ikke helt hvordan du gjorde det, men du åpnet meg for tanker og nye metoder jeg ikke har tenkt på før. Dette hjalp meg, selv om det var skummelt å måtte tenke om og se at JEG har valg. Tusen takk for alt, og jeg ringer deg igjen!

Skrevet
Klikk her for å levere din anmeldelse
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

Spåkone

356 visninger

Er noen damer det vi kan kalle en synsk dame, en klarsynt, spåkone? Det finnes mange ord og uttrykk her. Det er grunnet til at jeg vil undersøke dette litt nærmere.

 

Den Grønne Mannen

10799 visninger

Alle som begynner å studere heksekunsten kommer til å støte på Den Grønne Mannen. Her får du en kort introduksjon på hva det innebærer.

 

Forhold - tre tips som gjør at forskjellige livsløp fungerer

5230 visninger

Når folk innser at deres livsløp varierer fra deres partnere, tar de ofte avgjørelsen om å avslutte forholdet.

 

Healing via energi

3353 visninger

Energihealing er en alternativ medisinpraksis som behandler akutt smerte, kronisk smerte og andre helse- og velværeforhold ved å blokkere strømmen av energi.

 

Viktigheten av å konsultere en klarsynt: hvorfor og når skal du vurdere å besøke dem?

3359 visninger

Det er ingen i verden som lever i fullstendig fred. Noen sliter mer enn andre. Her kan du lese om hvorfor det vil være fordelaktig å be om hjelp.

 

Viktige tarotkort og deres betydning

6359 visninger

Ved å bruke tarotkort kan man forstå hvor tilfeldighetene vil føre deg. En spådame kan under spådom bruke tarotkort for å forsterke sin intuisjon.

 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 
Trykk her for å ringe nå!820 97 12326 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer