VIL DU HELLER HA FAKTURA?
RING 21492000

  Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på  

820 97 123

  26 kr/min  
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. Tast 9 om du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. Pris 26 kr/min
 
Irina, Alle rådgivere, Klarsynt, Spådame, Tarotkort, Medium, Spåtjenester, Eksperthjelp, Spåkone, Klarsynte, Synske,
Språk jeg snakker/forstår

Les min blogg

Takk til mine kunder !
klarsynttarot.com
I dag ønsker jeg å si tusen takk til alle mine kunder som ringer til meg. Jeg er kjempeglad i...
Seriøse klarsynte
klarsynttarot.com
Jeg vet at veldig mange ringer i håp om å finne seriøse klarsynte. Men hva betyr det og hva...
8 AV SVERD I RELASJONER
klarsynttarot.com
Det kortet viser en klar indikator på krise i forhold og at tingene henger i en tynn tråd....
Les bloggen min på spåtjenester24.no
På min egen blogg på spåtjenester24.no skriver jeg om Alle rådgivere, Klarsynt, Spådame, Tarotkort, Medium, Spåtjenester, Eksperthjelp, Spåkone, Klarsynte, Synske
Les min blogg

Irina


Irina er et medium og spådame som bruker en kombinasjon av tarotkort og klarsyn når hun prater med deg og gir deg en spådom. 

Ring spåtjenester24.no

Våre spåtjenester er kvalitetssikret

26 kr/min
 
Utlogget
Trykk her for å ringe nå
 
NR
245
Utlogget
Ping meg
Be meg om å logge inn ved å sende en SMS med 245 til 59 44 95 00 Du vil få en SMS når jeg har logget inn. Denne tjenesten er gratis.
Trykk her for å ringe nå
 

Velkommen til meg! Jeg vil hjelpe deg med å gjenkjenne deg selv som det positive og energiske mennesket du er, slik at du kan leve det livet som kjennes rett. Sannheten er viktig for meg, og jeg vil at du skal ha ærlige og åpne svar, alle mennesker fortjener det i livet. Jeg vil du skal finne veien dit du skal i livet ditt. Jeg er en kvinne som har mediale gaver og liker å hjelpe mennesker slik at de får svar på spørsmålene de har. Du vil kanskje vite noe om kjærlighet, relasjoner eller jobb? Det er mange ting i livet som er vanskelig å prate med venner om. Det er da godt å ha en spådame å prate med. Få noen svar som blir et verktøy en kan bruke videre i livet og få litt trygghet og mot til å gå inn i fremtiden. Jeg har med hjerte og sjel når jeg gir deg svar og spådommer. For meg er det viktig at du føler deg trygg og glad etter at vi har snakket sammen. Gleder meg til du ringer! Klem Irina.

Kundeanmeldelser

Gro skriver:
Tusen takk for en veldig god samtale med deg i dag. Du er klar og tydelig og jeg følte meg trygg . Tusen takk

Skrevet
Klikk her for å levere din anmeldelse
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

Beste synske i Norge

316 visninger

Det er mange gode synske mennesker i Norge, hvem er den beste synske i Norge? Det er så mange at det å finne den beste synske i Norge kan være vanskelig.

 

La meg spå i hånden din, sa mannen

3499 visninger

Togturen fra Karachi til Lahore var lang. En eldre mann satt rett overfor meg. La meg spå i hånden din, sa han. Spå i hånden? Ja, hvorfor ikke.

 

Skyggefolket

2332 visninger

Folk fra hele verden har lagt ut på våre nettsider om noe veldig uvanlig de har opplevd, det er møter med det de beskriver som ånder eller skyggefolket. Det ser ut som kroppen er en flytende skygge, den er ikke fysisk slik at en kan ta på de, men tåkete og gjennomsiktig skapelse som kommer og går.

 

Skyldfølelse for at jeg ikke advarte noen om min forutsigelse

1718 visninger

Denne artikkelen handler om folk som føler seg skyldige i mange år fordi de har hatt en forutsigelse og holdt den for seg selv. De har ikke fortalt det til noen og vet at om de hadde sagt noe så kunne de kanskje ha stoppet en ulykke eller noe annet vondt fra å hende.

 

Hvordan skal du takle å være en empat?

2953 visninger

Å være empatisk betyr ikke at vi ikke skal slutt å ta vare på oss selv. Jeg har brukt mye tid på å jobbe med hvordan jeg skal håndtere denne typen følelser og omtanke for andre.

 

Hjernebølger og effekter av meditasjon på dem

2702 visninger

Meditasjon er ikke bare en åndelig opplevelse. Det er en intrikat vitenskap som forklarer hva det gjør med hjernen din. Hjernebølger som er elektromagnetisk energi indikerer effekten av meditasjon på kroppen din.

 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 
Trykk her for å ringe nå!820 97 12326 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer