VIL DU HELLER HA FAKTURA?
RING 21492000

  Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på  

820 97 123

  26 kr/min  
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. Tast 9 om du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. Pris 26 kr/min
 
Jannike, Drømmetydning, Klarsynte, Spåtjenester, Eksperthjelp, Medium, klarsynte, klarsynt
Språk jeg snakker/forstår

Jannike


Jeg er en klarsynt spådame som gir deg spåtjenester når du trenger det. Jeg bruker ulike verktøy i mitt arbeid.

Ring spåtjenester24.no

Våre spåtjenester er kvalitetssikret

26 kr/min
 
Trykk her for å ringe nå
 
Velg rådgiver
566
Utlogget
Trykk her for å ringe nå
 

Når jeg som klarsynt spådame tilbyr deg spåtjenester på spåtelefon, så bruker jeg ulike verktøy alt ettersom hva som er relevant for deg og den spådom du trenger for å finne de klarsynte svarene du trenger. Jeg bruker pendel, tarot, klarsynt intuisjon og drømmetydning. Jeg har studert psykologi så har med meg Freud og Jung i bakhodet når jeg arbeider. Jeg har mest erfaring innen relasjoner, samliv og har lang erfaring med å hjelpe mennesker i sorgbearbeiding. Jeg er god til å lytte, jeg er vel det mange kaller en heks her på spålinjen, men bruker bare hvit magi, godhet og åndelighet. Jeg er her for deg. Ring meg så skal vi prøve å finne de klarsynte svarene du leter etter. Jeg er her for å gi deg min eksperthjelp når du trenger den. Jeg er nok ikke den som sitter med stearinlys og krystallkule, men klare og ærlige svar skal du få når du ringer. Jeg mener at en spade er en spade og du har krav på direkte svar! Klem Jannike

Kundeanmeldelser

.... skriver:
Kjære Jannike! Det finnes få som deg. Varm, omsorgsfull, ærlig og direkte. En sjelden kombinasjon. Du deler av din innsikt, og er treffsikker og nøyaktig. Tusen takk for mange fine samtaler. Det blir garantert flere. Jeg er takknemlig for at du finnes! Gleder meg til å se deg på igjen. Ta vare på deg. Vi snakkes! ❤️

Skrevet
Charlotte skriver:

Hei og takk for samtalen! Jeg hadde glemt jeg hadde lovet å skrive her, men nå gjør jeg det. Jeg tenkte på deg i natt da jeg fikk angst og gjorde som du sa, jeg skrev i tankeboken min og jeg pustet og så for meg det myke lyset du la over hodet mitt og at det rant gjennom kroppen og tok med seg alt det som skremmer meg. Det fungerte. Jeg skal ringe igjen snart for du sa noe om ulike farger på lyset og hvordan det virker. Du ba meg notere ned og jeg sa jeg gjorde det, men gjorde det ikke. Du vet jeg er som du sa "god til å lure meg selv", men våren bringer lys og du kommer til å slutte å lyve i deg selv!" Det var harde ord, men sant. Glad du er i livet mitt og takk for at du sier sannheten selv om den svir!


Skrevet
Knut skriver:

Beklager det tok litt tid før jeg skrev her. Grunnen var at jeg egentlig ikke har trodd helt på dette med synskefolk. Men da du først fant bilnøkkelen, så veska til kona mi og så hjalp meg med jobben! UNSKYLD at jeg ikke har skrevet før. Du er mild, ærlig, direkte og du er skremmede flink til å se også de tingene en kanskje ikke vil du skal se. Jeg kommer til å ringe deg igjen. God adventstid og Jul til deg fra oss her!


Skrevet
Madde skriver:

Takk og lov at du var inne i natt. Jeg fikk panikk og som vanlig fikk du roet meg ned. Du har rett igjen, alt blir bra. Jeg bir bare så redd noen ganger. Takk Jannike!! Glad i deg!


Skrevet
Siv skriver:

Takk for en avklarende samtale, hvor du forstod og beskrev godt situasjonen min. Samt dine tydelige løsningsforslag. Jeg ønsker gjerne en oppfølgingssamtale med deg, derfor har jeg sendt mail til kundeservice for å få informasjon om når du eventuelt er pålogget neste gang.


Skrevet
Beate skriver:

Hei Kari! Det finnes virkelig ingen over eller vedsiden av deg, skulle så gjerne ha snakket med deg igjen å fått veiledning men du er sjelden på, når er du på så jeg kan ringe? Stor klem


Skrevet
Rina skriver:

Vi er 2 søstre som ringte ganske frustrert i kveld og kom til ei utrolig dame som snakker rett fra levra og virkelig gir deg svar på spørsmålene dine. Aldri opplevd en sånn ærlighet fra noe medium før. Dette setter vi utrolig stor pris på og er evig takknemlig for samtalen og alle svarene vi fikk i kveld/natt. Anbefaler denne dama på det sterkeste. Så nøyaktig lesning og ei dame man virkelig setter stor pris på.


Skrevet
Trina skriver:

Hadde flere gode samtaler med Kari, veldig direkte, åpen og ærlig, dette liker jeg veldig godt. Det ble mye mer ut av samtalene og mye av resultatene stemmer faktisk overens selv om jeg har aldri fortalt (drømmene mine) til noen. Og når det gjelder om andre ting angående ting rundt meg osv., så stemmer det veldig enormt. Ble veldig glad å ha fått svar og bekreftelse om at intuisjonen min har faktisk rett i nesten alt og den driver ikke å oppdikte. Jeg føler at jeg snakker med en nærvenn som jeg kunne snakke med om hvilken som helst tema. Tusen takk at jeg fikk anledning til å snakke med deg.Vi kommer til å ta kontakt igjen! :) Kos og klem fra Trina


Skrevet
Randi skriver:

Tusen takk for flere gode samtaler. Jeg ble veldig overrasket da jeg kom i kontakt med deg. Du visste ting om meg jeg aldri har fortalt noen. Samtalene med deg er direkte, åpne og du legger ikke fingrene mellom, men du har en varme og åpenhet som får meg til å få fred og svar. Tusen takk for healingen sist. Den hjalp også psykisk. Jeg anbefaler deg fordi du er åpen, direkte og sier sannheten. Vi prates snart igjen! Klem Randi


Skrevet
Klikk her for å levere din anmeldelse
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

Beste synske i Norge

205 visninger

Det er mange gode synske mennesker i Norge, hvem er den beste synske i Norge? Det er så mange at det å finne den beste synske i Norge kan være vanskelig.

 

Hvordan skal du takle å være en empat?

2819 visninger

Å være empatisk betyr ikke at vi ikke skal slutt å ta vare på oss selv. Jeg har brukt mye tid på å jobbe med hvordan jeg skal håndtere denne typen følelser og omtanke for andre.

 

Å være en heks

8178 visninger

Alle barn kan være klarsynte, men det blir ofte borte når man vokser opp. Her i denne artikkelen forteller en spåkone og heks sin historie.

 

Å leve som synsk

7179 visninger

Det å være klarsynt og synsk kan føles som et tveegget sverd, her får du en forklaring på både de positive og negative sidene ved denne gaven.

 

En magisk legende suppe

10665 visninger

Magi kan ikke løse alle problemer, men det kan bidra. Her får du en oppskrift du kan gjøre hvis noen føler seg dårlig.

 

Hva er en spådom?

12863 visninger

Her får du en forklaring på hva en spådom faktisk er og hvorfor man skal la seg spå.

 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 
Trykk her for å ringe nå!820 97 12326 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer