VIL DU HELLER HA FAKTURA?
RING 21492000

  Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på  

820 97 123

  26 kr/min  
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. Tast 9 om du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. Pris 26 kr/min
 
Jon, Alle rådgivere, Drømmetydning, Eksperthjelp, Klarsynt, Klarsynte, Medium, Spåtjenester, Tarotkort, Spåtelefon, Synske,
Språk jeg snakker/forstår

Jon Ny!


Jon er en spåmann som liker å åpne opp dører i det indre. Han er fordomsfri og åpen for alt som er nytt. Han har en kunnskap og en gave han er trygg på og som han med glede deler med deg.

Ring spåtjenester24.no

Våre spåtjenester er kvalitetssikret

26 kr/min
 
Trykk her for å ringe nå
 
Velg rådgiver
60
Utlogget
Trykk her for å ringe nå
 

Jeg heter Jon og jeg er her for å gi deg svar, tolke og spå. Jeg er en direkte person og prøver å gi deg klare og håndfaste svar. Jeg ble bevisst gavene mine i voksen alder, men de hadde allerede meldt sin ankomst i barndommen. Desverre manglet jeg en ytre trigger for å komme inn i riktig spor. Gavene jeg ikke ble bevisst oppsøkte meg som skjebne. Når jeg har kontakt med Engler er de ofte litt strenge med meg, med tydelige forventninger om iherdighet. Sannheter som gjør vondt stykkes gjerne opp for å bli mer fordøyelig. For å gjøre et lite sprang: det er ikke nødvendigvis noe galt i å ha et ego, spørsmålet er hva man fyller det med. Jeg kombinerer gjerne terning og numerologi med Kabbala, noe jeg har funnet at gir et veldig behagelig refleksjonsgrunnlag. Drømmetydningen gjør jeg i en intuitiv-Jungiansk kontekst. Det er noe av det morsomste jeg vet. Folk er alt for lite opptatt av drømmene sine! Når du ringer til meg så hjelper jeg deg med de spørsmål du måtte ha og jeg er en god lytter som ikke fordømmer andre mennesker. Meg kan du stole på!

Kundeanmeldelser

Hvis du har hatt en samtale med denne rådgiveren er vi svært takknemlige hvis du vil legge igjen en anmeldelse.
Klikk her for å levere din anmeldelse
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

Beste synske i Norge

9 visninger

Det er mange gode synske mennesker i Norge, hvem er den beste synske i Norge? Det er så mange at det å finne den beste synske i Norge kan være vanskelig.

 

Kloning av mennesker – er det mulig?

8839 visninger

Bioteknikken er som Internett, ingen døgnflue. Veldig mange forskere er interessert i bioteknikken på grunn av dens mange bruksområder og muligheter.

 

Ta en ferie for sjelen

6894 visninger

Åndelige ferier kan gi sjelen en sjanse til å innhente, hvile og ta imot ny energi. Lær mer om fordelene ved slike ferier her.

 

Fire tegn på at det er på tide å slutte i jobben din

7088 visninger

Har du et dårlig forhold til sjefen din? Våkner du deg hver morgen, og vegrer deg for å gå på jobb? Innebærer arbeidet ditt et høyt stressnivå?

 

Forhold - tre tips som gjør at forskjellige livsløp fungerer

5281 visninger

Når folk innser at deres livsløp varierer fra deres partnere, tar de ofte avgjørelsen om å avslutte forholdet.

 

Healing via energi

3411 visninger

Energihealing er en alternativ medisinpraksis som behandler akutt smerte, kronisk smerte og andre helse- og velværeforhold ved å blokkere strømmen av energi.

 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 
Trykk her for å ringe nå!820 97 12326 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer