KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM

  Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på  

820 97 123

  26 kr/min  
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. Tast 9 om du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. Pris 26 kr/min
 
Josephine, Klarsynt, Medium, Spådame, Tarotkort, Synske, Alle rådgivere,
Språk jeg snakker/forstår

Josephine


Josephine er et medium som kommer fra Danmark. Hun har lang erfaring innenfor flere områder i det mediale arbeidet, og tar imot deg på en imøtekommende og profesjonell måte. Du kan føle deg trygg med en spådom hos Josephine. 

Ring spåtjenester24.no

Våre spåtjenester er kvalitetssikret

26 kr/min
 
Trykk her for å ringe nå
 
Velg rådgiver
263
Utlogget
Trykk her for å ringe nå
 

Jeg heter Josephine og kommer fra Danmark, og jeg vil ønske deg varmt velkommen til å kontakte meg. Evnene jeg har er medfødt og jeg bruker dem gjerne for å hjelpe deg med å finne svar på spørsmålene du måtte ha. Jeg får svar gjennom kanalisering, men bruker også englekort og englehvising i mine samtaler. Jeg er en god lytter, og ydmyk overfor det du ønsker å fortelle meg. Samtalenevåre er naturligvis private og alt blir mellom oss. Hvis dette er første gangen du kontakter et medium vil jeg guide deg gjennom prosessen. En samtale med meg er til hjelp når du har familiespørsmål, kjærlighetsbekymringer, spørsmål om karriere eller økonomi. Hvis du trenger støtte og en som lytter til deg er du velkommen til å kontakte meg. Jeg kan kjenne energiene dine og bidra til å få deg mer i balanse i løpet av samtalen. Jeg kan også hjelpe med din egen åndelige utvikling. Dersom du søker kontakt med den andre siden kan jeg hjelpe deg med det. Jeg kommuniserer også med dyr. Jeg bruker pendel, krystaller, og jeg kan også lese av din aura. Du er varmt velkommen til å kontakte meg!

Kundeanmeldelser:

Hvis du har hatt en samtale med denne rådgiveren er vi svært takknemlige hvis du vil legge igjen en anmeldelse.
Klikk her for å levere din anmeldelse
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

Spå i hånden

1553 visninger
Å spå i hånden er en gammel kunst som har lange tradisjoner
 

Åndenes makt klarsynte

2101 visninger
Er åndenes makt klarsynte virkelige klarsynte eller er det bløff i programmet?
 

Kjærligheten er inne i deg

1872 visninger
Hvis du bruker den sjette sansen i din karriere, vil du være mer fornøyd enn ved å velge de mer tradisjonelle karrieremulighetene. Du kan finne en mye bedre, en mer perfekt partner hvis du stoler på din intuisjon og holder deg til den.
 

Klarsynte medium

86 visninger

Klarsynte medium kan hjelpe til å sortere tanker. Det hender det er vanskelig å ta valg og se veien videre er ikke alltid like opplagt. Klarsynte medium kan være til hjelp.

 

Den ukjente forbannelsen

7493 visninger
Det finnes forbannelser som er ukjente for de aller fleste. I denne artikkelen skal du få lese om en av de og danne deg din egen oppfatning.
 

Kloning

4180 visninger
Moral og etikkspørsmål er en viktig del av alle områder, også innen bioteknikken. Skal man kunne blande gener fra ulike arter er et aktuelt tema.
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 12326 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer