KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM

  Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på  

820 97 123

  26 kr/min  
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. Tast 9 om du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. Pris 26 kr/min
 
Kari, Drømmetydning, Klarsynte, Spåtjenester, Eksperthjelp, Medium, klarsynte, klarsynt

Kari


Jeg er en klarsynt spådame som gir deg spåtjenester når du trenger det. Jeg bruker ulike verktøy i mitt arbeid.

Ring spåtjenester24.no

Våre spåtjenester er kvalitetssikret

26 kr/min
 
Trykk her for å ringe nå
 
Velg rådgiver
666
Utlogget
Trykk her for å ringe nå
 

Når jeg som klarsynt spådame tilbyr deg spåtjenester på spåtelefon, så bruker jeg ulike verktøy alt ettersom hva som er relevant for deg og den spådom du trenger for å finne de klarsynte svarene du trenger. Jeg bruker pendel, tarot, klarsynt intuisjon og drømmetydning. Jeg har studert psykologi så har med meg Freud og Jung i bakhodet når jeg arbeider. Jeg har mest erfaring innen relasjoner, samliv og har lang erfaring med å hjelpe mennesker i sorgbearbeiding. Jeg er god til å lytte, jeg er vel det mange kaller en heks her på spålinjen, men bruker bare hvit magi, godhet og åndelighet. Jeg er her for deg. Ring meg så skal vi prøve å finne de klarsynte svarene du leter etter. Jeg er her for å gi deg min eksperthjelp når du trenger den.

Kundeomtaler

Siv skriver:

Takk for en avklarende samtale, hvor du forstod og beskrev godt situasjonen min. Samt dine tydelige løsningsforslag. Jeg ønsker gjerne en oppfølgingssamtale med deg, derfor har jeg sendt mail til kundeservice for å få informasjon om når du eventuelt er pålogget neste gang.


Skrevet 08 juni, mandag 14:16
Beate skriver:

Hei Kari! Det finnes virkelig ingen over eller vedsiden av deg, skulle så gjerne ha snakket med deg igjen å fått veiledning men du er sjelden på, når er du på så jeg kan ringe? Stor klem


Skrevet 27 desember, fredag 14:30
Rina skriver:

Vi er 2 søstre som ringte ganske frustrert i kveld og kom til ei utrolig dame som snakker rett fra levra og virkelig gir deg svar på spørsmålene dine. Aldri opplevd en sånn ærlighet fra noe medium før. Dette setter vi utrolig stor pris på og er evig takknemlig for samtalen og alle svarene vi fikk i kveld/natt. Anbefaler denne dama på det sterkeste. Så nøyaktig lesning og ei dame man virkelig setter stor pris på.


Skrevet 23 oktober, onsdag 03:23
Trina skriver:
Hadde flere gode samtaler med Kari, veldig direkte, åpen og ærlig, dette liker jeg veldig godt. Det ble mye mer ut av samtalene og mye av resultatene stemmer faktisk overens selv om jeg har aldri fortalt (drømmene mine) til noen. Og når det gjelder om andre ting angående ting rundt meg osv., så stemmer det veldig enormt. Ble veldig glad å ha fått svar og bekreftelse om at intuisjonen min har faktisk rett i nesten alt og den driver ikke å oppdikte. Jeg føler at jeg snakker med en nærvenn som jeg kunne snakke med om hvilken som helst tema. Tusen takk at jeg fikk anledning til å snakke med deg.Vi kommer til å ta kontakt igjen! :) Kos og klem fra Trina

Skrevet 26 mars, mandag 22:58
Randi skriver:

Tusen takk for flere gode samtaler. Jeg ble veldig overrasket da jeg kom i kontakt med deg. Du visste ting om meg jeg aldri har fortalt noen. Samtalene med deg er direkte, åpne og du legger ikke fingrene mellom, men du har en varme og åpenhet som får meg til å få fred og svar. Tusen takk for healingen sist. Den hjalp også psykisk. Jeg anbefaler deg fordi du er åpen, direkte og sier sannheten. Vi prates snart igjen! Klem Randi


Skrevet 25 november, lřrdag 16:02
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

Fire tegn på at det er på tide å slutte i jobben din

6755 visninger

Har du et dårlig forhold til sjefen din? Våkner du deg hver morgen, og vegrer deg for å gå på jobb? Innebærer arbeidet ditt et høyt stressnivå?

 

Ta en ferie for sjelen

6552 visninger

Åndelige ferier kan gi sjelen en sjanse til å innhente, hvile og ta imot ny energi. Lær mer om fordelene ved slike ferier her.

 

Forstå og følg dine drømmer

7302 visninger

Alle har drømmer om fremtiden. Det beste vi kan gjøre er å ha realistiske drømmer som er fylt av åndelige budskap og livsenergi.

 

Forhold - tre tips som gjør at forskjellige livsløp fungerer

5030 visninger

Når folk innser at deres livsløp varierer fra deres partnere, tar de ofte avgjørelsen om å avslutte forholdet.

 

Lag din «ting jeg ønsker å gjøre før jeg dør» liste ved hjelp av astrologi

5464 visninger

Konseptet med en «ting jeg ønsker å gjøre før jeg dør» liste er kjent for mange. Selv om du aldri har hørt ordet før, har du sannsynligvis tenkt over alle tingene du vil gjøre før tiden på denne jorden er over.

 

Ankou mannen med ljåen

13362 visninger
Er Ankou og mannen med ljåen samme person og hvordan ser en spådame på denne historien? Her i denne artikkelen så skal du få en forklaring.
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 12326 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer