KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM

Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på

820 97 123

26 kr/min
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. Tast 9 om du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. Pris 26 kr/min
Spinlandia
 
Lasse, Synske, Klarsynte, Eksperthjelp, Medium, synske

Lasse


Lasse er et godkjent medium og arbeider med sin intuisjon. Han guider og kan kommunisere med den andre siden.

Ring spåtjenester24.no

Våre spåtjenester er kvalitetssikret

26 kr/min
 
Trykk her for å ringe nå
 
Velg rådgiver
670
Utlogget
Trykk her for å ringe nå
 

Velkommen til meg. Mitt navn er Lasse og jeg er et sertifisert medium, og jeg gjør også helbredelse. Jeg bruker mine synske ferdigheter og med dem veileder jeg deg i utfordringene i livet. Hvis du står overfor et vanskelig veivalg og trenger råd, ring da til meg. Jeg har hatt mine ferdigheter siden barnsben og kan gjennom min intuisjon hjelpe deg på riktig vei i livet. Jeg bruker også engelkort og kan hjelpe ved å fortelle deg om nåtid, fortid eller fremtid ved å hjelpe dem. Gjennom mitt klare syn og min klare følelse kan jeg se hva dine utfordringer er og hvordan jeg kan hjelpe deg. Jeg er en snill godhjertet mann som kan lede deg på mange måter. Hvis du har mistet noe som har stor betydning for deg, kan jeg hjelpe deg. Jeg formidler meldinger fra den andre siden. På denne måten kan jeg hjelpe deg hvis du trenger å komme i kontakt med en eller flere som har gått bort. Gjennom åndelig helbredelse kan jeg fjerne gamle energier og erstatte dem med ny og positiv energi. Så her ser du et utvalg av det jeg kan hjelpe deg med.

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

Forstå og følg dine drømmer

6718 visninger
Alle har drømmer om fremtiden. Det beste vi kan gjøre er å ha realistiske drømmer som er fylt av åndelige budskap og livsenergi.
 

Lag din «ting jeg ønsker å gjøre før jeg dør» liste ved hjelp av astrologi

5042 visninger
Konseptet med en «ting jeg ønsker å gjøre før jeg dør» liste er kjent for mange. Selv om du aldri har hørt ordet før, har du sannsynligvis tenkt over alle tingene du vil gjøre før tiden på denne jorden er over.
 

Åndelig veiledning for en bedre framtid.

928 visninger
Hvis vi undersøker populærlitteratur, TV og filmer fra disse dager, finner vi massevis av historier av mennesker som har suksess på mange områder og som har fortalt at de har blitt hjulpet spirituelt.
 

Ta en ferie for sjelen

6064 visninger
Åndelige ferier kan gi sjelen en sjanse til å innhente, hvile og ta imot ny energi. Lær mer om fordelene ved slike ferier her.
 

Fire tegn på at det er på tide å slutte i jobben din

6345 visninger
Har du et dårlig forhold til sjefen din? Våkner du deg hver morgen, og vegrer deg for å gå på jobb? Innebærer arbeidet ditt et høyt stressnivå?
 

Healing via energi

2561 visninger
Energihealing er en alternativ medisinpraksis som behandler akutt smerte, kronisk smerte og andre helse- og velværeforhold ved å blokkere strømmen av energi.
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 12326 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer