KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM

Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på

820 97 123

26 kr/min
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. Tast 9 om du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. Pris 26 kr/min
Spinlandia
 
Marita, Eksperthjelp, Medium, Tarotkort, Synske, Spåtelefon, Spåkone, synsk

Marita


Ring en av våre mest erfarne hjelpere. Marita har lang erfaring både som healer og guide i livets utfordringer. Det gjelder alle slags utfordringer, også de som virker store for nettopp deg. Hun bruker sin intuisjon og kontakt med åndene for å finne svarene du søker.

Ring spåtjenester24.no

Våre spåtjenester er kvalitetssikret

26 kr/min
 
Trykk her for å ringe nå
 
Velg rådgiver
323
Utlogget
Trykk her for å ringe nå
 

Hei, og velkommen til meg. Jeg heter altså Marita og er sertifisert innen healing. I tillegg er jeg klarhørende, klarfølende og kommuniserer med ånder. Jeg har lang erfaring og har vært synsk siden barneårene, så ettersom jeg er ei voksen dame så betyr det at jeg har lang erfaring. Jeg bruker min intuisjon og spår om framtiden. Du kan føle deg trygg på at alt vi snakker om blir mellom oss. Det er en viktig trygghet for oss begge. Du kan trygt drøfte dine vanskeligheter, og jeg hjelper deg videre, jeg hjelper deg med å gjøre de riktige valgene når hverdagens utfordringer skal håndteres. Hvis dette føles rett, ring meg gjerne. Hilsen Marita

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

Styrk dine mediale gaver

1717 visninger

Har du ønsker å ha mediale gaver til å lese andre følelser, sinnsstemninger, ting som vil skje før det skjer i virkeligheten eller forutsi hva som vil skje? Det betyr at du har spesielle mediale gaver, og du har forbindelse til den åndelige verden.

 

Spå i hånden

1068 visninger
Å spå i hånden er en gammel kunst som har lange tradisjoner
 

Åndelig veiledning for en bedre framtid

1314 visninger

Hvis vi undersøker populærlitteratur, TV og filmer fra disse dager, finner vi massevis av historier av mennesker som har suksess på mange områder og som har fortalt at de har blitt hjulpet spirituelt.

 

Forstå og følg dine drømmer

7156 visninger

Alle har drømmer om fremtiden. Det beste vi kan gjøre er å ha realistiske drømmer som er fylt av åndelige budskap og livsenergi.

 

Livet etter døden, fortsetter barnet mitt å vokse?

8709 visninger

Tapet av et barn er en forferdelig byrde for foreldrene å bære. Mange lurer på om barn vokser opp i livet etter døden, forblir i samme alder, eller oppholder seg på jorden.

 

Ta en ferie for sjelen

6453 visninger

Åndelige ferier kan gi sjelen en sjanse til å innhente, hvile og ta imot ny energi. Lær mer om fordelene ved slike ferier her.

 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 12326 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer