VIL DU HELLER HA FAKTURA?
RING 21492000

  Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på  

820 97 123

  26 kr/min  
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. Tast 9 om du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. Pris 26 kr/min
 
Mirinda, Drømmetydning, Spådame, Alle rådgivere, Spåkone, Spåtelefon, Eksperthjelp, Klarsynt, Klarsynte, Medium, Synske,
Språk jeg snakker/forstår

Mirinda Ny!


Mirinda er en hyggelig, hjertevarm og ærlig spådame som bruker sitt klarsyn og tarotkort når hun spå deg og spår din fremtid.

Ring spåtjenester24.no

Våre spåtjenester er kvalitetssikret

26 kr/min
 
Trykk her for å ringe nå
 
Velg rådgiver
73
Utlogget
Trykk her for å ringe nå
 

Jeg er Mirinda. Jeg gir deg svar på alle spørsmål du måtte ha enten det handler om jobb, utdannelse, økonomi, relasjoner, familie eller kjærlighet. Jeg er født med mine gaver og har utviklet de gjennom årenes løp. Jeg ser ting, føler ting og bruker ofte tarotkort som hjelpemiddel og verktøy når jeg spår deg.  Det er ikke skrevet i stein noe her i livet, men hovedpunktene ligger der, det er bare et spørsmål om å velge rett vei og finne ut hvor en skal gå fremover og da er det grodt å ha noen som gir en råd og verktøy en kan bruke i hverdagen. Det er så mange ting vi møter i livet som gjør oss usikre og da er det godt å kunne prate med noen og få klare og ærlige svar. Det er ikke alltid de svarene en ønsker å få, men det er bedre å få sannheten og så kunne velge en vei i livet som gjør at en når målet som ligger der framme. Jeg er her for å hjelpe deg og gi deg klare og ærlige svar når du trenger det. Jeg gleder meg til å bli kjent med deg!

Kundeanmeldelser

Hvis du har hatt en samtale med denne rådgiveren er vi svært takknemlige hvis du vil legge igjen en anmeldelse.
Klikk her for å levere din anmeldelse
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

Beste synske i Norge

245 visninger

Det er mange gode synske mennesker i Norge, hvem er den beste synske i Norge? Det er så mange at det å finne den beste synske i Norge kan være vanskelig.

 

Den Grønne Mannen

11108 visninger

Alle som begynner å studere heksekunsten kommer til å støte på Den Grønne Mannen. Her får du en kort introduksjon på hva det innebærer.

 

Lag din «ting jeg ønsker å gjøre før jeg dør» liste ved hjelp av astrologi

5845 visninger

Konseptet med en «ting jeg ønsker å gjøre før jeg dør» liste er kjent for mange. Selv om du aldri har hørt ordet før, har du sannsynligvis tenkt over alle tingene du vil gjøre før tiden på denne jorden er over.

 

Forstå og følg dine drømmer

7748 visninger

Alle har drømmer om fremtiden. Det beste vi kan gjøre er å ha realistiske drømmer som er fylt av åndelige budskap og livsenergi.

 

Ta en ferie for sjelen

7006 visninger

Åndelige ferier kan gi sjelen en sjanse til å innhente, hvile og ta imot ny energi. Lær mer om fordelene ved slike ferier her.

 

Healing via energi

3560 visninger

Energihealing er en alternativ medisinpraksis som behandler akutt smerte, kronisk smerte og andre helse- og velværeforhold ved å blokkere strømmen av energi.

 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 
Trykk her for å ringe nå!820 97 12326 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer